08 ارديبهشت 1403
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious

طرح تو طرح، اولین استارتاپ مسابقات معماری ایران جذب سرمایه کرد

کنفرانس خبری پلتفرم طرح تو طرح با هدف اعلام خبر جذب سرمایه‌ی این پلتفرم آنلاین برگزاری مسابقات معماری ایران در حالی برگزار شد که به گفته‌ی مدیران این پلتفرم، تنها کمتر از ۵ درصد پروژه‌های ساختمانی ایران، از همراهی یک معمار در طراحی خود بهره‌مند بوده‌اند. بنیانگذاران این استارتاپ امیدوارند با این جذب سرمایه، بازار معماری در ایران را توسعه داده و ارتباط کارفرمایان و معماران را از طریق مسابقات و فراخوان‌ها توسعه دهند.

به گزارش بورس و بانک ؛ در طی این کنفرانس خبری که پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ و درخانه کارمان تهران برگزار شد، رسول مدرس، ‌هم‌بنیانگذار و رییس هیات‌مدیره‌ی پلتفرم طرح‌توطرح، در ابتدا گزارشی از تاریخچه و انواع مسابقات معماری در جهان، نقش این مسابقات در پیشبرد صنعت ساخت‌وساز و تأثیر آن‌ها بر زندگی مدرن را تشریح کرد و سپس انواع این مسابقات را برشمرد.

وی افزود: «مسابقات معماری به روش‌های مختلفی در دنیا برگزار می‌شوند که برگزاری مسابقات برای پروژه‌های بخش خصوصی که برای پروژه‌های واقعی، و نه صرفا جوایز برگزار می‌شوند با رشد فناوری دیجیتال گسترده‌تر و برای همه در دسترس‌تر شده‌اند. به این واسطه، معماران به طیف وسیعی از کارفرمایان و پروژه‌های با نیاز معماری، دسترسی دارند و از طرفی سازندگان و کارفرمایان، می‌توانند به تناسب با هر پروژه‌، ایده‌ها و طرح‌های مختلف را بررسی و بر اساس نیاز خود کار را به طرح و معمار برگزیده واگذار کنند.»

رسول مدرس، در ادامه با ذکر اینکه از ۱۵۰ هزار جواز ساختمانی صادر شده در سال گذشته در ایران، طبق برآوردها، کمتر از ۵ درصد از پروژه‌ها از حضور یک معمار با شاخصه‌های معماری واقعی بهره برده‌اند خاطرنشان کرد: «باعث تاسف است که ۹۵ درصد از ساختمان‌های ساخته شده در کشور، هیچ‌گونه ایده‌ی معماری خاصی در خود ندارند و این شهرها و زندگی ما را بی‌روح و حتی ناامیدکننده کرده است. در این بین، برگزاری مسابقات معماری توسط پلتفرم‌های آنلاین همچون طرح تو طرح، فرصتی برای دموکراتیزه کردن دسترسی همه‌ی سازندگان به معماران و توسعه‌ی هنر معماری است که می‌تواند زندگی ما را تحت تاثیر مثبت خود قرار دهد.»

 

از ۲ متر تا ۲۳ هزار متر و از ۸۰۰ هزار تومان تا ۱۳ میلیارد تومان جایزه

در ادامه پریسا حسن‌ولی، هم‌بنیانگذار و مدیرعامل طرح‌توطرح تاریخچه‌ای از فعالیت‌های این پلتفرم ارائه کرد و گفت: «از سال ۱۳۹۶ با هدف ایجاد یک پلتفرم نوآورانه و تخصصی برای مسابقات معماری آغاز به کار کردیم و اولین مسابقه، صرفا یک مسابقه برای آشپزخانه‌ی خانه‌ی مادری و با جایزه‌ی ۸۰۰ هزار تومان بود که در یک گروه مجازی انجام شد. با شروع فعالیت‌های رسمی در سال ۱۳۹۷ و راه‌اندازی زیرساخت‌های اولیه، این پلتفرم توانست با ارائه‌ی فراخوان‌های آنلاین، معماران جوان و با استعداد را به چالش‌های واقعی در عرصه‌ی معماری دعوت کند. تا کنون، بیش از ۱۲۰ مسابقه و فراخوان برگزار شده و نزدیک به ۱۱ هزار معمار در سراسر ایران در این پلتفرم فعالیت می‌کنند.»

وی در ادامه با ذکر آماری از فعالیت‌های طرح تو طرح گفت: «ارزش مالی پروژه‌های به مسابقه گذاشته شده در طرح تو طرح نزدیک به ۴۰ هزار میلیارد تومان و ارزش مالی پروژه‌هایی که در مسابقات طرح‌توطرح برنده و اجرا شده‌اند بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است که این نشان از اعتماد کارفرمایان به ما و مسابقات و اثرگذاری این پلتفرم در صنعت ساختمان دارد و نتیجه‌ی مستقیم آن، افزایش کیفیت، کارایی و زیبایی پروژه‌های مهم ساختمانی کشور است. همچنین برگزاری بیش از ۱۲۰ مسابقه و فراخوان معماری از پروژه‌های مهم ساختمانی با بیش از ۲۰۵ برنده، جذب نزدیک به ۴۰۰ دفتر معماری در پلتفرم، جذب بیش از ۵۵۰ سازنده و گروه ساختمانی، پرداخت نزدیک به ۱۳ میلیارد تومان جوایز به معماران منتخب (معادل ۲۵ میلیارد تومان به قیمت روز) و مهم‌تر از همه، میانگین جوایز ۵۱۰۰ دلاری در سال ۱۴۰۱ که بیش از میانگین جهانی است، دستاوردهای مهم این پلتفرم به شمار می‌روند و باعث شده‌اند که بتوان طرح تو طرح را یک پلتفرم موفق حتی در مقایسه با پلتفرم‌های مشابه جهانی دانست.»

 

جزئیات جذب سرمایه در پلتفرم طرح تو طرح

پریسا حسن‌ولی، در ادامه از جذب سرمایه‌ی ۱۰ میلیارد تومانی این پلتفرم از گروه ساختمانی تنیاکو، خبر داد و گفت: «این سرمایه‌گذاری نقطه عطفی در مسیر توسعه‌ی طرح تو طرح است. ما قصد داریم با استفاده از این منابع، پلتفرم طرح تو طرح را توسعه‌ی فنی و تجاری داده تا  به طور چشمگیری تعداد، کیفیت و سرعت برگزاری مسابقات معماری را افزایش دهیم. این توسعه به کارفرمایان و معماران امکان خواهد داد تا ابزارهای کامل‌تر و بهینه‌تری را برای توسعه‌ی کسب‌وکارشان در اختیار داشته باشند و در نهایت، معماری، سهم بیشتری از پروژه‌های ساخت‌وساز کسب کند.»

سجاد متین‌رزم، مدیر ارتباطات بازاریابی گروه ساختمانی تنیاکو نیز در مورد سرمایه‌گذاری این شرکت در طرح‌توطرح توضیح داد: «تنیاکو یک گروه ساختمانی معتبر با سابقه‌ی بیش از نیم‌قرن فعالیت (۵۳ سال) است که در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری و توسعه‌ی پروژه‌های ساختمانی فعالیت می‌کند. این شرکت با درک نیازهای جدید در معماری و صنعت ساختمان، ارزش‌های خود را بر اساس نوآوری، تمایز و خلاقیت قرار داده است و می‌دانیم همانگونه که فناوری و اینترنت دنیای کسب‌‌وکار، صنعت و خدمات را در همه‌ی حوزه‌ها متحول کرده است، به زودی در صنعت ساختمان و معماری نیز نقش مهمی ایفا خواهد کرد. از دید ما دیگر نمی‌توان در برابر تحولات روز بی‌تفاوت ماند یا مقاومت کرد.»

متین‌رزم در مورد شراکت جدید خود در طرح تو طرح افزود: «مجموعه‌ی تنیاکو، تجربه‌ی خوبی از مسابقات معماری در طرح تو طرح برای پروژه‌های مختلف داشت و از نتایج این همکاری و آشنایی با معماران جدید از طریق این پلتفرم، پروژه‌های موفقی خلق شد. همین مساله باعث شد، همکاری خود را به شکل عمیق‌تری با طرح تو طرح شکل دهیم و ایده‌ی سرمایه‌گذاری شکل گرفت. در کنار مزایای مستقیم این سرمایه‌گذاری، گروه ساختمانی تنیاکو به دنبال نقش بزرگ‌تری در توسعه‌ی دیجیتال و نوآورانه در معماری و ساخت‌وساز و  توسعه‌ی اکوسیستم معماری است.»

نمایشگاه و رویداد طرحی نو، گرد هم آمدن اکوسیستم معماری و ساختمان ایران

پیش از این کنفرانس خبری، رویداد «طرحی نو»، با حضور اهالی صنعت ساختمان، کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و معماران برجسته‌ی کشور در خانه کارمان تهران برگزار شد و گزارشی از وضعیت مسابقات معماری جهان ایران و دستاوردهای پلتفرم طرح تو طرح توسط مدیران آن ارائه شد. سپس در پنلی چالشی و با اجرای سیاوش صفاریان‌پور، دکتر کوروش فتحی، مهندس علی کرمانیان، مهندس رضا غیابی و دکتر حسین محمودی، چالش‌ها، فرصت‌ها و تهدیدهای مسابقات معماری و پلتفرم‌های این حوزه را به بحث و نظر گذاشتند که با استقبال خوب حضار روبه‌رو شد.

سودسازی بدون توقف تکیمیا

صورت‌های مالی شرکت تامین سرمایه کیمیا به صورت حسابرسی نشده منتشر شد که بر اساس آن، به ازای هر سهم 326 ریال سود شناسایی کرد.

به گزارش بورس و بانک ، براساس اطلاعات منتشر شده در کدال، تامین سرمایه کیمیا با نماد تکیمیا، در 12 ماهه منتهی به اسفند ماه 1402 سود خالص 651 میلیارد و 400 میلیون تومانی محقق کرد و این در حالی است که در دوره مشابه سال گذشته این رقم بالغ بر 84 میلیارد تومان بود.

به این ترتیب سود هر سهم تکیمیا در این دوره زمانی 326 ریال شد. همچنین درآمدهای عملیاتی تامین سرمایه کیمیا از 91 میلیارد تومان به 730 میلیارد تومان رسید.

 

آسیاتک ابتدای شهریور از مرکز داده 550 رکی پیام بهره‌برداری می‌کند

معاون وزیر ارتباطات از پروژه ساخت فاز اول مرکز داده پیام شرکت انتقال داده‌های آسیاتک بازدید کرد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی آسیاتک؛ 4 اردیبهشت 1403 علی‌اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات از پروژه عمرانی فاز اول مرکز داده پیام در منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد. در این مراسم محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک با اشاره به اینکه پروژه مرکز داده پیام از ابتدای تیر سال گذشته آغاز شده و ابتدای سال جاری به بهره‌برداری رسیده است، درباره این پروژه گفت: هدف از راه‌اندازی مرکز داده پیام افزایش ظرفیت مراکز داده، ارائه خدمات تجمعی  به سازمان‌های بزرگ صاحب داده؛ مانند: بانک‌ها و سازمان‌های دولتی و تسهیل دسترسی به خدمات پایگاه داده از طریق خدمات ابری و سرورهای اختصاصی است.
وی در بخش دیگری از این مراسم با تاکید بر اینکه آسیاتک در ساخت  فاز نخست این مرکز داده، 9هزار میلیارد سرمایه‌گذاری کرده است، درباره آن تصریح کرد: این مرکز داده 550 رکی با ظرفیت هر رک 6 کیلووات در محدوده‌ای به مساحت 1800 متر مربع در حال ساخت است. توان برق کل فاز اول این پروژه، پنج هزار کیلووات است و 6 دستگاه دیزل ژنراتور با ظرفیت هر دستگاه 1675 کیلووات و 12 دستگاه UPS که توان هر یک از آنها 600 کیلووات است برای تامین برق این مرکز داده طراحی و تعبیه شده است. مرکز داده پیام در رده 3 استاندراد TIA-942 قرار دارد و سطح افزونگی سیستم الکتریکال آن N+1 است.
 
مدیرعامل آسیاتک در بخش دیگری از این مراسم به معرفی مراکز داده میلاد، میرعماد، آزادگان و رایمون پرداخت.
قول دولت برای تامین برق مراکز داده منطقه ویژه اقتصادی پیام
معاون وزیر ارتباطات نیز در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد؛ با بیان اینکه پیام همیشه به عنوان یک منطقه برای ایجاد قطب داده مطرح مورد توجه است، توضیح داد: راه‌اندازی مرکز داده در اولویت وزارتخانه است، هدف این است که با به حداقل رساندن فرآیندها، مشکلات و موانع احتمالی بر سر راه توسعه این مراکز را برطرف کنیم.


 
اکبر قنبرپور، مدیرعامل مرکز ویژه اقتصادی پیام دباره تمهیدات انجام گرفته برای استقرار مراکز داده در این منطقه گفت: طی ۲ سال گذشته ۱۰ شرکت به این مرکز اضافه و در مجموع، اکنون ۱۶ واحد در قطب مرکز داده پیام مشغول فعالیت هستند. 2 نیروگاه برای ارائه خدمات به شرکت‌های مرکز داده فعال شده‌اند که امکان تامین برق را به‌صورت مستقیم برای متقاضیان فراهم کرده است.

استقلال، عضو جدید خانواده گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد

 

۸۵ درصد سهام باشگاه استقلال، توسط کنسرسیومی از شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس امروز خریداری شد.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، هلدینگ خلیج‌فارس در راستای اجرای سیاست‌های کلی چهل و چهارم قانون اساسی و به‌موجب مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۳۸۶ و مصوبه هیئت واگذاری در سال ۱۳۸۹ با انتقال سهام ۱۵ شرکت متعلق به شرکت ملی صنایع پتروشیمی تبدیل به هلدینگ و شرکت سهامی عام شد و ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ در بورس اوراق بهادار پذیرفته شد.
گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس که امروز در گستره ۱۳ استان کشور فعالیت دارد، بر اساس رده‌بندی جهانی در رده دوم خاورمیانه و در رده ۲۷ شرکت‌های پتروشیمیایی جهان قرار دارد، ارزش بازاری معادل ۱۳۲۰ هزار میلیارد تومان دارد.
شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس همچنین رتبه اول بیشترین صادرات، رتبه اول بالاترین ارزش بازار، رتبه اول بیشترین سودآوری، رتبه اول صادرات کشور و رتبه اول بالاترین ارزش‌افزوده را در بین شرکت‌های ایرانی به خود اختصاص داده است.
جلوگیری حداکثری از خام‌فروشی و اتکا به توان داخل به‌عنوان سیاست راهبردی هلدینگ خلیج‌فارس از زمان آغاز مدیریت دکتر علی عسکری در دستور کار بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمی ایران قرار گرفته است، راهبردی که حاصلش توجه ویژه به تکمیل زنجیره ارزش و تمرکز ویژه بر ایجاد و توسعه صنایع و پارک‌های پایین‌دستی به‌منظور خلق ارزش‌افزوده، اشتغال‌زایی، تنوع سبد محصولات هلدینگ و سودآوری قابل‌توجه برای سهام‌داران است.
گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس که سال گذشته موفق به راه‌اندازی دو پروژه ملی پالایشگاه گاز هویزه خلیج‌فارس و پتروشیمی گچساران شده امروز ۳۳ طرح به ارزش ۱۵ میلیارد دلار را در دست اجرا دارد که با بهره‌برداری از آنها گام بلندی به‌سوی قله برداشته خواهد شد.

 

تقدیر از نیروهای مسلح كشور بابت عملیات غرور آفرین وعده صادق



    دکتر خورسندیان به همراه اعضای هیات مدیره، هیات عامل و جمعی از مدیران ستادی در آیین افتتاح ساختمان های جدید شعب فولاد و بورس کالای ایران بانک صنعت و معدن روز دوشنبه بیست و هفتم فروردین ماه در جمع مدیر و کارکنان این شعب حضور یافت.

به گزارش بورس و بانک  و به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن؛ وی در این مراسم ضمن تقدیر از اقدام شجاعانه نیروهای مسلح کشور در پاسخ به حمله رژیم اشغالگر قدس به سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه، اظهار داشت: سفارت هر کشوری بخشی از خاک آن کشور است و طبیعتا هر گونه تجاوز به خاک کشور باید با پاسخ درخور و بازدارنده همراه باشد‌ و امیدواریم که از این پس همواره ثبات و امنیت در میهن اسلامی ما برقرار باشد.
وی عنوان داشت: افتتاح ساختمان های جدید شعب فولاد و بورس کالای ایران در راستای مشتری محوری و ایجاد یک بستر مناسب و زیرساخت های لازم برای ارائه خدمات مطلوب تر به مشتریان به انجام رسید که البته بدون تلاش جمعی اداره پشتیبانی، شرکت مشاور و پیمانکار این پروژه و مدیریت IT و دیگر بخش های مرتبط در بانک میسر نبود.
دکتر خورسندیان همچنین ضمن قدردانی از تلاش مدیر و کارکنان شعب فولاد و بورس کالای ایران این بانک تصریح کرد: تلاش ما در سطح هیات مدیره و هیات عامل و مدیریت های ستادی در جهت رفع موانع و مشکلات ‌شعب است و لازم است شعب نیز استراتژی های خود را در جهت تحقق اهداف بانک و متناسب با برنامه راهبردی بانک تنظیم و تدوین نموده و منسجم و هدفمند عمل کنند و در مقابل وظیفه ستاد نیز تعامل مناسب و پاسخگویی به موقع به آنان است.
وی افزود: بحث کمبود نیروی انسانی نقطه مشترک تمامی موارد و معضلات مطرح شده در شعب و بعضا ستاد بانک است که برای رفع این معضل باید مجوزهای استخدامی لازم اخذ شود اما به نظر می‌رسد با گردش ‌شغلی مناسب و افزایش انگیزه و به تبع آن کارایی کارکنان بتوان تا حدودی این مشکل را مرتفع ساخت.
در این مراسم علیرضا تاجیک مدیر شعبه فولاد و رقیه صادق نیا مدیر شعبه بورس کالای ایران نیز بصورت جداگانه گزارش هایی از عملکرد و اقدامات انجام شده در این شعب را مطرح نمودند.
شایان ذکر است محل جدید شعبه فولاد در تهران، میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، خیابان شهید برادران عبداله زاده نبش کوچه 5 پ 2 و شعبه بورس کالای ایران در تهران، خیابان حافظ شمالی بین خیابان طالقانی و رودسر، روبروی شرکت نفت پلاک453می‌باشد.


 

ثبت بالاترین میزان واگذاری بنگاه‌ها و اموال هلدینگ آینده پویا از زمان تاسیس تاکنون/ رشد 602 درصدی میزان واگذاری

مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا از واگذاری 28 هزار میلیارد ریالی در این هلدینگ خبر داد و گفت: بالاترین میزان واگذاری بنگاه‌ها و اموال هلدینگ آینده پویا از زمان تاسیس این هلدینگ تاکنون با برگزاری بالغ بر 13 مرحله مزایده عمومی در سال 1402 ثبت شد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا، دکتر افشار فتح‌الهی اظهار داشت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سیاست‌های ابلاغی دولت مردمی سیزدهم، شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا وابسته به بانک ملی ایران، در سال 1402 اقدامات موثری را درباره خروج از بنگاهداری به عمل آورد.

 

مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا ادامه داد: این هلدینگ با برنامه‌ریزی، تلاش‌های مستمر و پیگیری‌های انجام شده، توانست در سال 1402 در اقدامی بی‌سابقه با برگزاری بالغ بر 13 مرحله مزایده عمومی نسبت به واگذاری بخشی از اموال، دارایی‌ها و شرکت‌های تابعه با ارزش ریالی 28 هزار میلیارد ریال اقدام نماید.

 

وی با بیان اینکه اولویت اصلی هلدینگ آینده پویا، خروج از بنگاهداری و سرمایه‌گذاری و مشارکت در طرح‌های مولد در حوزه‌ها و صنایع معدنی کشور است، تصریح کرد: رشد 602 درصدی میزان واگذاری سال 1402 نسبت به سال 1401 که منجر به ثبت بالاترین میزان ریالی واگذاری در این هلدینگ گردید، گویای این موضوع است.

 

دکتر فتح‌الهی خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به برنامه‌های تدوین شده برای سال جاری که مزین به شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" است، بتوانیم شاهد رشد قابل توجه میزان واگذاری‌ها نسبت به سال قبل باشیم.

صفحه1 از1816