با هدف ارتقاءکیفیت خدمات دهی، مجتمع تخصصی بانک صادرات ایجاد میشود
بهشتینژاد از ایجاد مجتمع تخصصی بانک صادرات در بیمه سرمد با هدف تمرکز بیشتر در زمینه صدور و پرداخت خسارت به ویژه خسارت درمان خبر داد.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سرمد؛ در جریان بازدید سرزده مدیرعامل این شرکت از شعبه غرب تهران؛ بهشتی نژاد از نزدیک و چهره به چهره در جریان مسائل این شعبه قرار گرفت.
وی در جریان این بازدید ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته به مثبت شدن روند شاخصها در بیمه سرمد اشاره کرد و گفت با ادامه و تقویت مسیر انتخاب شده تا پایان سال، چهره جدیدی از شرکت بیمه سرمد را شاهد خواهیم بود.
بهشتینژاد از ایجاد مجتمع تخصصی بانک صادرات در بیمه سرمد با هدف تمرکز بیشتر در زمینه صدور و پرداخت خسارت به ویژه خسارت درمان خبر داد و گفت:
تاسیس این واحد تخصصی گامی مهم در جلب رضایت پرسنل بانک صادرات است که در سایر فعالیتهای سودده نظیر میز خدمت نیز می تواند نقش تسهیلگری داشته باشد.
بهشتینژاد امروز همچنین در جمع کارکنان شعبه غرب اعلام کرد، نظام طبقهبندی و ارزیابی پرسنل شرکت بیمه سرمد از اول آبان اجرا میشود.
بانکها در قالب فعالیتهای تخصصی دسته بندی می شوند
رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانکها به زودی در قالب فعالیتهای تخصصی اعم از تجاری، توسعه ای، قرض الحسنه، جامع و انواع دیگر بانکهای تخصصی دسته بندی خواهند شد و اساسنامه آنها نیز درهمین چارچوب تغییر میکند .
به گزارش بورس بانک و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی ؛دکتر محمدرضا فرزین در جلسه مشترک با مدیران عامل بانکها با اشاره به مزایای تخصصی شدن بانکها تصریح کرد: هر بانکی نمیتواند هر فعالیتی داشته باشد و بانکهای توسعهای، تجاری و قرضالحسنه در حوزه فعالیت تخصصی تعریف شده باید فعال باشند و حتی تعدادی بانک جامع هم که وجود دارند باید براساس عقود مشخص و تفکیک شده در هریک ازاین حوزه ها فعال باشند .
دکتر فرزین با اشاره به مهمترین محورهای اصلاحی در نظام بانکی خطاب به مدیران عامل بانکها گفت: مدیران شبکه بانکی باید برای اجرای این برنامه اصلاحی به بانک مرکزی کمک کنند تا بحث ناترازی، تقویت کارایی و تقویت هدایت سپرده ها به سمت فعالیت های مشخص در سیستم بانکی اجرایی شود و قوانین و مقرارت هم در این زمینه کمک خواهد کرد.
رئیسکل بانک مرکزی مسئله ناترازی بانکها را همچنان یکی از مسائل مهم شبکه بانکی و دستور کار جدی بانک مرکزی عنوان کرد و گفت: حوزه نظارت بانک مرکزی با برنامه و روشهای اصلاحی مدون، پیگیر رفع ناترازی هاست و از طرف دیگر نیز، مشکل کفایت سرمایه برخی بانک ها هم در دستور کار اصلاحی قرار دارد.
دکتر فرزین با تاکید بر تقویت ابعاد مختلف نظارتی در شبکه بانکی گفت: لایه های نظارتی باید در درون بانکها شکل بگیرد و نظارت بر بانکها از دورن بانکها آغاز شود. به عبارت دیگر، تمامی ارکان هر بانکی باید نظارت فعال داشته باشند و تک تک اعضای هیات مدیره باید وظیفه نظارتی داشته باشند و به بانک مرکزی پاسخگو باشند .
فعالیت بنگاه داری بانکهای تجاری قابل قبول نیست
رئیس کل بانک مرکزی موضوع بنگاهداری بانک ها را از دیگر مشکلات شبکه بانکی عنوان کرد و افزود: در این زمینه نمیتوان نسخه واحدی برای تمامی بانکها تجویز کرد و باید برای هر بانک متناسب با حوزه کاری آن، شرایط تعریف شود اما در عین حال، فعالیت بنگاه داری بانکهای تجاری قابل قبول نیست و باید با فروش بنگاهها، از بنگاهداری خارج شوند .
وی بانک مرکزی را نماینده حفظ حقوق سپرده گذاران در شبکه بانکی دانست و گفت: بانک مرکزی علاوه بر نظارت بر بانکها، باید از فرآیند اتفاقاتی که در بنگاههای وابسته به بانکها حادث می شود نیز مطلع باشد چراکه بنگاههای بانکها هم با سپردههای مردمی ایجاد می شوند و این پول متعلق به مردم است .
رئیس کل بانک مرکزی افزود: نظارت بر انتصاب مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتهای متعلق به بانکها و تعیین محدوده برای تعداد شرکتها در ذیل هر شرکت و همچنین پاسخگو بودن مدیران و اعضای هیات مدیره این شرکتها در کمیته حاکمیتی شرکتی از دیگر مواردی است که در بحث بنگاهداری بانکها حتما مورد توجه بخش نظارت قرار گیرد.رئیس کل بانک مرکزی گفت :امروز شاهد هستیم که برخی از بانکها که بانک تجاری هستند ، بنگاه داری می کنند و این به یک معضل اساسی برای شبکه بانکی تبدیل شده است ، چندین سال هم است که هم در قانون رفع موانع تولید وهم در قانون برنامه دیده شد اما همچنان این مسئله حل نشده است .
دکتر فرزین خاطرنشان کرد : اگر بانکی بنگاهداری می کند بر این بنگاه ها نیز باید نظارت وجود داشته باشد چراکه الان بانکهایی وجود دارد که کار بنگاهداری می کنند اما به دلیل نفوذ سهامداران اعم از دولتی و غیر دولتی بر بنگاه ها ناکارایی حاکم است و بدترین ناکارایی ها در بنگاه ها حاکم است به طوری که بسیاری از مسائل و مشکلات شبکه بانکی ناشی از اتفاقاتی است که در بنگاه ها می افتد و بانک مرکزی هیچ اطلاعی ندارد .
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد :حتما باید ورود افراد متخصص در پست های مدیریتی به این شرکتها خارج از کارکردهای سیاسی باشد چراکه فشارهای حاکم در این زمینه به بنگاهداری در سیستم بانکی اسیب وارد می کند و معاونت نظارت بانک مرکزی باید برای این بخش برنامه مشخصی داشته باشد .
دکتر فرزین بنگاهداری چند لایه در بنگاه های موجود در شبکه بانکی را یکی دیگر از مشکلات این بخش عنوان کرد و افزود : وجود بنگاه های چند لایه در بانکها نظارت با دشوار می کند و احتمال فساد را افزایش می دهند باید در این زمینه برنامه مشخصی داشته باشیم باید حدی برای ایجاد شرکتهای چند لایه وجود داشته باشد متاسفانه در این قبیل شرکتها اتفاقاتی می افتد که متاسفانه حتی هیات مدیره بانکها هم از ان خبر ندارند.
وی افزود :بانک مرکزی حتما باید در مورد بنگاهداری ورود جدی داشته باشد و بانک هایی که کار تجاری می کنند نباید بنگاهداری انجام دهند و ضمن اینکه بنگاهداری باید چارچوب مشخصی پیدا کند و اعطای پست به مدیران فعال در این بنگاه ها باید در کمیته حاکمیت شرکتی بررسی شود اینگونه نباشد که افراد با معرفی برخی اشخاص در سمت های مدیریتی منصوب شود چراکه به این شکل نمی توان بنگاهداری کرد ضمن اینکه پاسخ قانع کننده ای هم برای مردم نخواهیم داشت لذا باید این موضوع در کمیته های حاکمیت شرکتی بررسی شود و نظارت به ان ورود کند.نظارت دقیق بر مصرف اعتبارات بانکی
دکتر فرزین در ادامه این جلسه نظارت بر مصرف اعتبارات را از دیگر اولویت های نظارت بانک ها بر گیرندگان تسهیلات دانست و افزود: هم اکنون نظارت منسجمی بر مصرف اعتبارات بانکها وجود ندارد به طوری که در برخی موارد تسهیلات دریافتی صرف مواردی غیر از هدف تسهیلات گرفته شده می شود و نظارت ها باید به گونه ای باشد که پول در فعالیتی که با آن هدف تسهیلات را دریافت می کند صرف شود .
رئیس کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به امار رشد بخشهای اقتصادی در سه ماهه نخست امسال گفت: رشد بخشهای اقتصادی در فصل بهار امسال رشد خوبی بود به طوری که رشد بخش مسکن که در بهار سال گذشته منفی ۸ درصد بود امسال به مثبت ۲ درصد رسید که نشان می دهد امسال وضعیت تولید مسکن بهتر شده است.
دکتر فرزین با بیان اینکه نرخ رشد در ساله گذشته به ۴ درصد رسید گفت : این میزان رشد معادل نرخ رشد دوسال قبل بود و این امر نشان می دهد که برای دستیابی به نرخ رشد بالاتری به سوخت بالاتری نیاز است و این امر نیازمند سرمایه گذاری است و باید علاوه بر منابع بانکی به سرمایه گذاری خارجی و سایر روش های تامین مالی در بازار سرمایه نیز توجه داشت .
رئیس کل بانک مرکزی نرخ رشد اقتصادی بدون نفت را در سه ماهه نخست امسال را ۵.۲ درصد و با نفت را ۶.۲ درصد اعلام کرد و افزود : بخش نفت در این مدت نرخ رشد حدود ۱۶.۵ درصد داشت که خیلی وضعیت خوبی بود و پیش بینی می شود در تابستان هم همین وضعیت در مورد نفت ادامه پیدا یابد که بر روند رشد موثر است .وی ابراز امیدواری کرد وضعیت رشد اقتصادی نیز در فصل تابستان از شرایط خوبی برخوردار باشد چراکه بخشهای صنعت، خدمات و کشاورزی در تابستان وضعیت خوبی داشتند.
دکتر فرزین افزود : سال گذشته به دلیل وضعیت خوب ارزی برای نخستین بار، نرخ رشد تشکیل سرمایه مثبت شد و این امر منجر به ادامه رشد بخشهای اقتصادی شد و امسال هم نرخ رشد تشکیل سرمایه مثبت خواهد شد.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: شبکه بانکی باید تلاش کند تا با تقویت تامین مالی به تشکیل سرمایه کمک کند چراکه این امر برای تحقق نرخ رشد های آتی حائز اهمیت است و نرخ رشد مثبت باقی خواهد ماند.
بانک سینا ۸ هزار و ۸۰۰ فقره وام قرضالحسنه پرداخت کرد
بانک سینا، از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه، درحدود هشتهزار و ۸۰۰ فقره وام قرضالحسنه به ارزش بیش از ۱۱ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال، پرداخت کرده است.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از بانک سینا؛ این تسهیلات در نیمه اول سال جاری به صورت وامهای قرضالحسنه ازدواج، فرزندآوری، اشتغالزایی و مشاغل خانگی متقاضیان تحت پوشش کمیته امداد، وامهای ضروری معرفیشدگان از سوی نهاد ریاستجمهوری و... پرداخت شده و روند پرداخت آن همچنان ادامه دارد.
گفتنی است بانک سینا به منظور تقویت اقتصادی مددجویان معرفیشده از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره)، در مدت اشاره شده، یک هزار و ۸۳۴ فقره وام قرضالحسنه به مبلغ بیش از دو هزار و ۱۷۶ میلیارد ریال به مددجویان معرفیشده پرداخت کرده است.
مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک گفت
با صدور پیامی مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک سپه؛پیام دکتر آیتاله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه به مناسبت فرا رسیدن چهل و سومین سالگرد دفاع مقدس ملت ایران برابر جنگ تحمیلی استکبار جهانی به شرح زیر می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
فرا رسیدن هفته دفاعمقدس و چهل و سومین سالگرد آغاز مقاومت، پایداری، سلحشوری و تاریخسازی ملت عظیمالشأن ایران اسلامی در جنگ تحمیلی ۸ ساله استکبار جهانی علیه این کشور بزرگ در یکی از مقاطع حساس و خطیر تاریخ بشریت را پاس میداریم.
با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مناسبات ظالمانه رایج جهانی با تزلزل و درهم ریختگی معناداری مواجه شد و تسلط وحشت و هراس نزد سردمداران نظام سلطه و استکبار، اردوگاه کفر و الحاد را بر آن داشت تا در یک ائتلاف گسترده و همه جانبه، صدام و رژیم بعثی حاکم بر عراق را به شعلهور سازی جنگ تحمیلی و تجاوز و اشغال بخشهایی از میهن اسلامی ترغیب کند.
این توطئه جهانی که با هدف نابودی انقلاب و محو نظام جمهوری اسلامی ایران طراحی شده بود، در برخورد با سد مقاومت، ایستادگی و پایداری ملت و رشادتها و حماسه آفرینیهای تاریخساز رزمندگان و ایثارگران غیور ناکام ماند و با الطاف خداوندی، این تهدید بزرگ در معادلهای معکوس برخلاف اراده ابرقدرتهای شرق و غرب به عامل استحکام بیشتر بنیانهای انقلاب و بسط و نفوذ گفتمان آن در اقصی نقاط جهان تبدیل شد؛ به گونهای که هم اکنون افزایش عمق راهبردی ایران مقتدر و مهندسی ژئوپلیتیک مقاومت در منطقه غرب آسیا چنان قدرت و اقتداری را برای میهن اسلامی رقم زده که هیچ بیگانه و بیگانهپرستی، خیال تجاوز به مرزهای هویتی و سرزمینی ایران و ایرانیان را در سر نپروراند.
یاد، نام، خاطره و آرمانهای بلند و الهامبخش امام راحل عظیمالشان(ره)، شهیدان همیشه جاوید هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم به ویژه سردار دلها سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی میداریم و ضمن تأکید بر اهمیت حمایت و پشتیبانی ملی برای ارتقای آمادگیهای همه جانبه نیروهای مسلح مقتدر کشور در مقابله قاطع با هر نوع تهدید علیه استقلال، تمامیت ارضی و امنیت کشور و دستاوردهای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از درگاه خدای بزرگ طلب میکنیم همه ما را در خیمه ولایت و در سایه تبعیت از رهنمودهاى حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنهای(مد ظله العالی)، قدردان آنان و پاسدار آرمان و حریم خون و هدف مقدسشان قرار دهد.
انشاءالله
آیتاله ابراهیمی
مدیرعامل بانک سپه
روش های نوین تامین مالی تعاونی ها در بانک توسعه تعاون
مدیر عامل بانک توسعه تعاون در مراسم تقدیر از تعاونی های برتر استان تهران اعلام داشت روش های نوین تامین مالی تعاونی ها در این بانک فراهم است.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ، محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در همایش تقدیر از تعاونی های برتر استان تهران در حضور مهدی مسکنی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فخاری استاندار تهران اظهار داشت: برای توسعه و رشد سهم بخش تعاون در اقتصاد بایستی به افزایش سطح بهره وری و راندمان تولید و خدمات، توجه شود که خود نیازمند ارتقای سطح مدیریت ، استفاده از تکنولوژیهای جدید و تامین سرمایه در گردش است.
وی افزود: استراتژی تغییر و ادغام از دیگر راهکارهای توسعه بخش تعاون است، در قانون پیش بینی گردیده مطابق سیاست های اصل 44 قانون اساسی در واگذاری بنگاه های دولتی ، بخش تعاون در اولویت قرار دارد و به واسطه ویژگی هایی که بخش تعاون به عنوان بخش مردمی اقتصاد از آن برخوردار است من جمله بعد اجتماعی ، عدالت اقتصادی و مشارکت مردم در اقتصاد؛ در واگذاری بنگاه دولتی به بخش تعاون صرفا بحث تغییر اسم و عنوان شرکت ها و بنگاه ها مطرح نیست، بلکه در فعالیت های تعاونی تسهیل گری ، تشکل سازی ، مشارکت مردم و تحقق عدالت اقتصادی به خوبی قابل تحقق است.
شیخ حسینی گفت: یکی از مهمترین روش های رشد و توسعه بخش تعاون سرمایه گذاری های جدید است، توسعه بدون سرمایه گذاری حاصل نمی شود. با توجه به این که 88 درصد تامین مالی اقتصاد کشور از طریق بانک ها صورت می پذیرد، در سرمایه گذاری بخش تعاون نیز بانکها می توانند صاحب نقش باشند.
این مقام بانکی ادامه داد: بانک توسعه تعاون در سال 1388 توسط دولت به منظور کمک به افزایش سهم بخش تعاونی در اقتصاد تشکیل گردیده است، سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی حدود پنج درصد تخمین زده می شود، هشتاد درصد اقتصاد کشور دولتی است و این که بخش تعاون در سطح پایین تر از پنج درصد باقی بوده است سیطره اقتصاد دولتی است و در دوره جاری و در دولت سیزدهم سهم بخش تعاون رو به رشد است، با حمایت های رهبر معظم انقلاب ، رییس جمهور محترم و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با مدیریت معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان سکاندار جهادگر و با کفایت بخش تعاون هم افزایی، محوریت و اتحاد و انسجام مناسبی در میان تمامی ارکان و بازیگران زیست تعاون به وجود آمده است و تمامی منابع و امکانات موجود برای رشد بخش تعاون بسیج شده اند و رشد و ارتقای بخش تعاون در کشور شروع شده است.
شیخ حسینی گفت: این ظرفیت در کشور ، بخش تعاون و در این دولت وجود دارد تا افزایش سهم بخش تعاون به طور سالیانه قابل تحقق باشد و همان گونه که رشد 2 درصدی سالیانه در سند توسعه تعاون ذکر گردیده این مهم تحقق یابد.
وی خاطر نشان کرد: بانک توسعه تعاون با سرمایه پنج هزار میلیارد ریال آغاز بکار نموده و سرمایه بانک در حال حاضر 62 هزار میلیارد ریال است که 15 هزار میلیارد ریال آن به صورت نقد بوده است، بانک توسعه تعاون بیش از صد برابر این میزان را تسهیلات پرداخت نموده است و 95 درصد تسهیلات بانک به صورت هدفمند و به بخش واقعی اقتصاد پرداخت شده است. البته ذکر این نکته ضروری است که از زمان تاسیس بانک در سال ۱۳۸۸ تا حال حاضر ، از مجموع کل تسهیلات پرداختی بانک ۶۰ درصد آن در دو سال اخیر یعنی در دولت سیزدهم پرداخت شده است.
شیخ حسینی تصریح نمود: بانک توسعه تعاون بانک توسعه ای چند منظوره است و تسهیلات توسعه ای بانک به واسطه گستردگی بخش تعاون در همه زیر بخش های اقتصاد اعم از صنعت، کشاورزی، بازرگانی و مسکن تسهیلات پرداخت می گردد، تسهیلات با کمترین انحراف بوده است، صرفا پنج درصد تسهیلات بانک به صورت امهالی است و تسهیلات پرداختی در بخش های واقعی اقتصاد پرداخت شده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون تاکید نمود: رشد و توسعه بخش تعاون نیازمند مشارکت همه بانک ها در راستای تامین مالی است، از جمله نیاز است تا همانند آنچه در سند توسعه تعاون پیش بینی شده 25 درصد تسهیلات تکلیفی بانکها به بخش تعاون اختصاص یابد، که در استان تهران با هدایت استاندار تهران و نیز تدابیر مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران اختصاص 25 درصد تسهیلات تکلیفی بانکها در استان به بخش تعاون مورد توجه قرار گرفته است.
وی ابزار داشت: هدف این است که صد درصد ظرفیت های بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات تکلیفی و تبصره ای به بخش تعاون اختصاص یابد، تعاونی ها و اعضای تعاونی ها هدایت می شوند تا از تسهیلات مناسب بانک بهره مند شوند.
شیخ حسینی اظهار داشت: طی سال های قبل از ظرفیت های در اختیار به نحو مطلوبی به نفع بخش تعاون استفاده نگردید و در حالی که عمده اقتصاد روستاها بر پایه تعاونی ها بوده است، کمتر از 10 درصد تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری به تعاونی ها پرداخت گردید.
این مقام بانکی توضیح داد: اقتصاد علم تخصیص منابع محدود برای نیازهای نامحدود است، شایسته است منابع مالی بخش تعاون نیز در بانک توسعه تعاون تجهیز شوند و بانک به عنوان واسطه و نیز با مدیریت صحیح، منابع را هدایت نماید تا به بخش های واقعی اقتصاد ، تولید کنندگان، بنگاههای کوچک و متوسط و بزرگترین مصداق آنها تعاونی ها تعلق گیرد و نیز اثر تورمی خلق پول و نقدینگی از طریق افزایش تولید مهار گردد.
شیخ حسینی یادآور شد: بکارگیری روش های نوین برای تامین مالی بخش تعاون حائز اهمیت است و از جنبه های مثبت روشهای نوین این است که تناقضی با کنترل ترازنامه ای بانک مرکزی ندارد، زیرا بیشتر این اقلام در سمت راست ترازنامه بانکها قرار نمی گیرد و عمدتا در زیر خط ترازنامه قرار می گیرند. بانکداری دیجیتال و استفاده از ابزار دیجیتال نیز برای تامین مالی نوین در حال گسترش است.
وی ادامه داد: چشم انداز بانک توسعه تعاون نیز این گونه ترسیم گردیده که به عنوان بانک برتر کشور در حوزه ارائه خدمات دیجیتال به تعاونی ها و بنگاههای کوچک و متوسط مطرح باشد.
شیخ حسینی توضیح داد: از جمله ابزارهای نوین تامین مالی پرداخت تسهیلات در قالب اوراق گام است که در بانک شروع شده و قابل استفاده است، همچنین ابزارهای تامین اوراق بدهی و اوراق صکوک و مرابحه نیز قابل استفاده است، مطابق برنامه 60 هزار میلیارد ریال تامین مالی بانک توسعه تعاون از این طریق باشد که حدود 10 هزار میلیارد ریال آن انجام شده است.
وی ادامه داد: تامین مالی زنجیره تولید ، تولید و کشاورزی قراردادی، اعتبارات اسنادی نیز از دیگر روشهای نوین تامین مالی است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: تامین مالی خرد جمعی نیز در بانک عملیاتی شده است و سال گذشته به عنوان اولین بانک 15 طرح هر کدام به ارزش 250 میلیارد ریال از طریق پلتفرم SCF توسط بانک توسعه تعاون مورد حمایت واقع گردیده اند. در سال جاری نیز بیش از 10 طرح از این طریق مورد تامین مالی واقع شده اند.
گفتنی است بانک توسعه تعاون به عنوان حامی ویژه مراسم به 14 شرکت تعاونی برتر استان تهران هر یک تسهیلات پنج میلیارد ریالی با سود ترجیحی پرداخت می نماید.
مهلت شرکت در جشنواره حسابهای قرضالحسنه بانک سینا تمدید نخواهد شد
هموطنان میتوانند تا پایان شهریورماه از طریق مراجعه به شعب بانک سینا در سراسر کشور و یا از طریق اپلیکیشن سیبانک نسبت به افتتاح حساب قرضالحسنه یا تکمیل موجودی خود اقدام کنند.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک سینا، این بانک طبق روال سالهای گذشته و با هدف ترویج فرهنگ پسندیده قرضالحسنه، هفتمین جشنواره حسابهای قرضالحسنه پسانداز را در پایان شهریورماه سال جاری با میلیاردها ریال جوایز نقدی برگزار میکند.
بر این اساس، هموطنان میتوانند تا پایان شهریورماه از طریق مراجعه به شعب بانک سینا در سراسر کشور و یا از طریق اپلیکیشن سیبانک نسبت به افتتاح حساب قرضالحسنه یا تکمیل موجودی خود اقدام کنند.
جوایز هفتمین جشنواره حسابهای قرضالحسنه پسانداز بانک سینا عبارتند از:
۸۰ فقره کمک هزینه سفر به دور ایران در ۸۰ روز هر یک به مبلغ یک میلیارد ریال
۸۰ فقره کمک هزینه خرید موتور سیکلت ایرانی هر یک به مبلغ پانصد میلیون ریال
۸۰ فقره کمک هزینه تحصیلی هر یک به مبلغ دویست میلیون ریال
۸۰ فقره کمک هزینه سفر به عتبات و عالیات هر یک به مبلغ یکصد میلیون ریال
۸۰ فقره کمک هزینه خرید دوچرخه هریک به مبلغ پنجاه میلیون ریال
۸۰ فقره کمک هزینه خرید صنایع دستی هر یک به مبلغ سی میلیون ریال و هشت هزار جایزه نقدی هر یک به مبلغ ده میلیون ریال و هزاران فقره جایزه نقدی پنج میلیون ریالی است.
گفتنی است حداقل موجودی برای شرکت در جشنواره حسابهای قرضالحسنه پسانداز بانک سینا یک میلیون ریال است و به ازای هر ۵۰۰ هزار ریال در هر روز یک امتیاز برای صاحب حساب منظور میشود.