06 مرداد 1403
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious

کرمانشاه بر مدار اینترنت فوق سریع فیبر نوری قرار گرفت

سرعت اینترنت در شهر کرمانشاه با توسعه شبکه فیبر نوری آسیاتک در آن، به بیش از 900 مگابیت بر ثانیه رسید.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت آسیاتک؛ پروژه توسعه شبکه فیبر نوری آسیاتک در شهر کرمانشاه با حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پارک علم و فناوری این شهر و با سنجش سرعت بیش از ۹۰۰ مگابیتی اینترنت فوق سریع آن به بهره‌برداری رسید. در جریان این مراسم که با حضور وزیر ارتباطات، امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، محمد علی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک، ابوالفضل محمدی، مدیرعامل ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمانشاه، محمد طیب صحرایی، استاندار کرمانشاه و دیگر مدیران شهری کرمانشاه برگزار شد؛ زارع‌پور از منزل شهید فریدون احمدی و دو کسب‌وکار این شهر که از خدمات اینترنت فوق سریع فیبر نوری آسیاتک بهره می‌برند بازدید کرد و سرعت این خدمات را مورد ارزیابی قرار داد.
اتصال ۱.۶ درصد از خانوارهای شهر کرمانشاه به اینترنت فوق سریع آسیاتک
در بخش دیگری از این مراسم، مدیرعامل آسیاتک گزارشی از عملکرد این شرکت در اجرای پروژه توسعه شبکه فیبر نوری استان و شهر و کرمانشاه ارائه کرد. به گفته مهندس یوسفی‌زاده، آسیاتک در راستای سیاست‌های وزارت ارتباطات برای توسعه شبکه فیبر نوری و پس از امضای تفاهم‌نامه در بهمن ماه سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را آغاز کرده و متعهد شده است که امکان دسترسی خانوارهای کرمانشاهی را در ۱۱ شهر از استان کرمانشاه فراهم کند.
وی ادامه داد: امروز آسیاتک در حال ارائه خدمات اینترنت فوق سریع به مردم شهر کرمانشاه است و عملیات عمرانی در هفت شهر دیگر از جمله: اسلام آباد غرب، گیلانغرب، روانسر، سر پل ذهاب، قصر شیرین، بیستون و کنگاور در جریان است. همچنین مجوز آغاز عملیات عمرانی در شهرهای هرسین، صحنه و جوانرود را نیز دریافت کردیم و به زودی فعالیت عمرانی در آنها آغاز خواهد شد.
مدیرعامل آسیاتک با اشاره به اینکه آسیاتک  ۵۲۸ کیلومتر حفاری در سطح استان کرمانشاه انجام داده است، تصریح کرد: به این ترتیب به ۵۶ درصد از  برآورد حفاری برای توسعه شبکه فیبر نوری در سطح استان را محقق کرده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه در نهایت آنچه اهمیت دارد، به ثمر نشستن این پروژه و ایجاد دسترسی مردم به اینترنت فوق سریع فیبر نوری است، تاکید کرد: همانطور که به آقای وزیر قول داده بودم با شروع خدمات‌دهی در هر شهر، امکان اتصال دست‌کم یک درصد از خانوار آن را فراهم کنیم، باید اعلام کنم امروز ۱.۶ درصد از خانوارهای شهر کرمانشاه از طریق آسیاتک به شبکه فیبر نوری متصل شده و از خدمات اینترنت فوق سریع آسیاتک بهره می‌برند.


مهندس یوسفی‌زاده در پاسخ به پرسش وزیر ارتباطات درباره چگونگی اراده خدمات فیبر نوری در کرمانشاه، تصریح کرد: ما به ۲ روش در کنار مردم هستیم؛ هم به صورت حضور و از طریق مراجعه به خانه آنها و هم از طریق آنلاین و یا پاسخگویی به تماس‌های درخواستی‌شان. مدیرعامل آسیاتک در همین راستا ادامه داد: ما به وزارتخانه متعهد شده‌ایم که طی ۳۰ روز پس از اعلام درخواست خانوارها، خدمات اینترنت فوق سریع فیبر نوری را در اختیار آنها قرار دهیم اما با توجه به اینکه امکان ارائه خدمات تا شعاع ۳۰۰ متری از هر FAT یا نقطه حضور برای ما فراهم شده است می‌توانیم طی بازه کوتاه‌تری ارائه خدمت کنیم.
دسترسی ۴۰ درصد خانوار ایرانی به اینترنت فیبر نوری
وزیر ارتباطات نیز در ادامه این مراسم، با تاکید بر اینکه برای اجرای پروژه توسعه شبکه فیبر نوری شهر کرمانشاه به اندازه کشوری مانند عمان، کار تخصصی انجام گرفته، افزود: باید این مسیر تا اتصال آخرین ساختمان در کشور به اینترنت از طریق فیبر نوری ادامه یابد.


زارع ادامه داد: با فراگیری اینترنت فیبرنوری در بین مردم، به زودی ایران در بین ۲۰ کشور برتر در جهان از نظر سرعت اینترنت ثابت قرار خواهد گرفت. ۴۰ درصد خانوارهای شهری کشور به این فناوری دسترسی دارند و تا آخر سال جاری این عدد به ۷۰ درصد خواهد رسید؛ چراکه امکان دسترسی خانوارها طی حداکثر ۳۰ روز به این خدمات فراهم شده است.
وی در جریان انجام سنجش سرعت خدمات اینترنت فوق سریع فیبر نوری آسیاتک، تاکید کرد: سرعت اینترنت نسبت به گذشته که پر سرعت‌ترین خدمات مربوط به VDSL بود، چند برابر شده است و برخلاف اینکه بعضی مدعی هستند، سرعت  بیش از ۸۰۰ یا ۹۰۰ مگابیت بر ثانیه مربوط به سرورهای داخلی است، شاهد این هستیم که سرعت در سرور باکو هم بیش از ۹۰۰ مگابیت است.
۷۵۰ میلیارد تومان، هزینه توسعه شبکه فیبر نوری در شهر کرمانشاه
در بخش دیگری از این مراسم مدیرکل ارتباطات استان با اشاره به تاثیرات مثبت توسعه شبکه فیبر نوری در شهر کرمانشاه، اعلام کرد: انجام این پروژه با سرمایه‌گذاری ۷۵۰ میلیارد تومانی آسیاتک انجام گرفته است.

«کسرا» تولیدکننده مطرح و برجسته در کشور/ 72 ریال سود تقسیم شد

مجمع عمومی عادی سالانه هلدینگ دانش بنیان سرامیک‌های صنعتی اردکان با مشارکت بیش از ۵۳ درصد سهامداران رسمیت یافت و برگزار شد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی هلدینگ دانش‌بنیان سرامیک‌های صنعتی اردکان، در مجمع عمومی عادی سالانه هلدینگ دانش بنیان سرامیک‌های صنعتی اردکان برای سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1402 که روز چهارشنبه در محل مجموعه فرهنگی-ورزشی تلاش تشکیل شد، تقسیم 72 ریال سود از سوی سهامداران به تصویب حاضران در جلسه رسید.

در این مجمع نصراله یغمایی به عنوان رئیس مجمع، حمید اسدی و محمدفارسی به عنوان ناظر اول و دوم، علیرضا مهرآبادی مدیرعامل هلدینگ سرامیک‌های صنعتی اردکان به عنوان منشی مجمع حضور داشتند.

محمد فارسی، عضو هیات مدیره هلدینگ سرامیک‌های صنعتی اردکان در ابتدای این جلسه پس از قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره برای سال مالی 1402 گفت: هلدینگ دانش‌بنیان سرامیک‌های صنعتی اردکان در سال 1374 تاسیس و در تاریخ 13 تیرماه 1384 در بورس و اوراق بهادار تهران درج شد. 

وی افزود: شرکت سرامیک‌های صنعتی اردکان به عنوان شرکت دانش بنیان تنها تولیدکننده محصولات سرامیکی در پایه سیلیکانی در ایران و خاورمیانه در گروه صنایع کانی غیرفلزی فعالیت داشته و در زمینه تولید محصولات آلومینایی، انواع کاتالیست، اکتیو آلومینا و آلفا آلومینا در کشور فعالیت می‌کند.

عضو هیات مدیره کسرا اعلام کرد: سرمایه این شرکت در 28 اسفندماه 1402 با 27 درصد افزایش از مبلغ چهار هزار و 368 میلیارد و 273 میلیون ریال و از محل سود انباشته به مبلغ 5.553.812 میلیون ریال رسید. 

فارسی اظهار کرد: این هلدینگ به دلیل دانش بنیان بودن و دارا بودن متخصصین معتبر توانسته در زمینه سرامیک‌های مهندسی از جمله گلوله و لاینر های آلومینایی و انواع کاتالیست و جاذب ها در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد در کشور به تولید کننده مطرح و برجسته‌ای تبدیل شود. همچنین ارزش آفرینی، دارای منافع پایدار و کسب بالاترین بازده دارایی‌ها در صنایع هدف از چشم‌انداز شرکت در سال 1403 است. 

وی با بیان اینکه درآمد عملیاتی و جمع دارایی‌های شرکت طی سال گذشته نسبت به سال 1401 رشد چشمگیری داشته است، گفت: درآمد عملیاتی این شرکت طی سال گذشته از مبلغ 6 هزار و 364 میلیارد ریال به مبلغ 7 هزار و 956 میلیارد ریال و جمع دارایی‌ها از 10 هزار و 520 میلیارد ریال به رقم 18 هزار و 6 میلیارد ریال رسید.

فارسی گفت: برنامه‌ریزی برای تولید محصولات جدید، تلاش برای فروش نقدی یا اعتباری کوتاه‌مدت، تولیدات سفارشی و عرضه تمام کالاها در بورس کالا را دنبال می‌کنیم.

وی بیان کرد: امکان‌سنجی فروش سنگ‌آهن، تلاش برای فروش ارزی‌، مذاکره با صندوق ضمانت صادرات، تلاش برای دستیابی به ممنوعیت واردات، افزایش سهم فروش صادراتی و اقدام به راه‌اندازی دفاتر بین‌المللی از برنامه‌های بخش صادراتی شرکت هستند.

فارسی اظهار کرد: با بازنگری و نوع‌آوری در مصرف مواد اولیه، تأمین مواد اولیه و کاهش قیمت تمام‌شده، هزینه‌های تولید را کاهش‌ دادیم.

وی اعلام کرد: کاهش وصول دوره مطالبات، پیگیری پرونده‌های حقوقی، مولدسازی املاک و اقلام، استفاده از تسهیلات با نرخ پایین، استفاده از ظرفیت‌های اعتباری و تلاش در راستای استفاده از ابزارهای نوین تأمین مالی برنامه‌های شرکت برای کنترل هزینه‌های مالی هستند.

فارسی اظهار کرد: پروژه تولید کاتالیست ریفرمینگ، افزایش تولید محصولات دانش‌بنیان، پروژه تولید گرید جدید مولایتی، پروژه ارتقای دانسیته در محصولات دانش‌بنیان و توسعه تولید تبولار آلومینا مهم‌ترین پروژه‌های دانش‌بنیان شرکت هستند.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین چالش صنعت آلومینا، واردات است، تصریح کرد: چین رتبه اول را در تولید و صادرات دارد و با وجود قدرت رقابتی کالاهای چینی، با پیگیری‌های از دولت و مجلس و با اعمال محدودیت‌هایی برای واردات و تخصیص ارز، ارائه فاکتور الکترونیکی الزامی شد.

عضو هیات مدیره کسرا اعلام کرد: با وجود رتبه اعتباری A+، اولین اوراق مرابحه بدون ضامن را منتشر کردیم. همچنین اولین اوراق صکوک نوآوری دانش‌بنیان را توسط این شرکت منتشر و مجوز انتشار این مدل اوراق برای شرکت مادر را نیز اخذ کردیم. 

فارسی با اشاره به اینکه طرح توسعه افزایش تولید در شرکت آلومینیوم پارس اکسید کسرا انجام شده است، گفت: شرکت پارس آلومینا کسرا به‌صورت مشروط در فرابورس پذیرش شده است. تأمین مالی پروژه تولید تبولار آلومینا این پروژه که پیشرفت ۷۰ درصدی داشته، محل اختلاف برای عرضه این شرکت است.

عضو هیات مدیره کسرا بیان کرد: شرکت جایگاه ویژه‌ای در صنعت دارد و ارزش بازار شرکت در تاریخ 29 اسفندماه 1402 به میزان ۲۷۰۰ میلیارد تومان بوده و شرکت توانست ارزش بازار خود را در بازار سرمایه حفظ کند. 

فارسی گفت: سیاست‌ها و برنامه‌های شرکت در بخش فروش به صورت اعتباری، عرضه کلیه محصولات در بورس کالا و جذب و جلب بیشتر مشتریان بوده است. 

در ادامه این مجمع، علیرضا مهرآبادی مدیرعامل هلدینگ دانش‌بنیان سرامیک‌های صنعتی اردکان اظهار کرد: سند کارخانه شرکت سرامیک‌های صنعتی اردکان به طور کامل آزاد شده و همچنین تلاش شد تا بخش عمده سهام آقای نظارات که بابت وام‌های مختلف شرکت در ترهین بوده است نیز آزاد شود. 

وی افزود: هیچ گونه سندی در هلدینگ دانش بنیان سرامیک‌های صنعتی اردکان در رهن نیست و با تلاش هلدینگ، سند تک برگ شرکت دیباسرام از بانک ملت نیز دریافت شد. 

مهرآبادی ادامه داد: مشکل حقوقی شرکت پارس اکسید در شهرک محمودآباد به صورت کامل رفع شده است و بابت زمین شهرک‌های صنعتی نیز دیگر مشکلی وجود ندارد.

وی با اشاره به بزرگترین چالش در صنعت آلومینا بال خاطرنشان کرد: کشور چین، به عنوان بزرگترین تولیدکننده، صادرکننده، مصرف کننده در بازار حاضر است.

مهرآبادی توضیح داد: مجموعه اردکان بزرگترین رقبای خود را بازرگانانی می‌بیند که از نظر رقابت قیمتی از ما جلو هستند. گاما آلومینا را از بورس کالا تهیه می‌کنیم و در شرکت پارس اکسید به آلفاآلومینا تبدیل می‌شود. 

مدیرعامل «کسرا» ادامه داد: تنها رویکرد ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان با حمایت ویژه دولت و مجلس این است که توانستیم هرگونه ثبت سفارش وارداتی در این حوزه را محدود کنیم. در خصوص تخصیص ارز به واردکننده اقدامات خوبی انجام شد. مسیر پیچیده‌ای بود، اما شرکت، یک شرکت بورسی است و شفافیت شرکت‌های بورسی با شرکت‌های بازرگانی بسیار متفاوت است و لذا این دو رقابت بسیار سخت است.

وی افزود: در سال گذشته ضمن حفظ سهم بازار جلسات زیادی با سایر گلوله سازان و رقبا داشتیم و بازار سنتی گلوله‌ها را در مسیر بورس کالا هدایت کردیم. این امر را دنبال خواهیم کرد تا کلیه محصولات را از بورس کالا در سال جاری تامین کنیم.

براساس این گزارش، در پایان این مجمع پس از تصویب صورت‌های مالی منتهی به 29 اسفندماه 1402 توسط حاضران در جلسه، پاداش اعضای هیات مدیره به میزان سه درصد سود تقسیمی تصویب شد.

در انتهای این مجمع رونامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت برای سال 1403 انتخاب شد.

 

شماره هشتم فصلنامه فناوری‌های مالی منتشر شد/ نگاهی به مهم‌ترین چالش‌ها و ابهامات در مسیر توسعه بازار

«زنجیره ارزش؛ مشارکت‌ها و توسعه بازار» موضوع هشتمین شماره فصلنامه فناوری‌های مالی است و از این می‌گوید که شرکت‌ها چطور می‌توانند برای توسعه و گسترش حضور خود در محیط بازار، به تکمیل زنجیره ارزش بپردازند.

به گزارش بورس و بانک ؛ تکمیل زنجیره ارزش یک انتخاب است و راهی برای توسعه خدمت‌رسانی به کاربرانی که در عصر جدید، نیازهای متعددی دارند. اوبر، گوگل، مایکروسافت، دل و… شناخته‌شده‌ترین شرکت‌هایی هستند که توسعه زنجیره ارزش را برای خدمت‌رسانی بیشتر و بهتر به کاربران خود انتخاب کردند و جدال آنها در مسیر موفقی که طی کرده‌اند، سایر شرکت‌ها و کسب‌وکارها را به تکاپو انداخته است.

شماره هشتم فصلنامه فناوری‌های مالی یک راهنمای عملی است برای اینکه مدیران یک شرکت چطور برای رفع مسائل، در مسیر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش برنامه‌ریزی کنند. در این فصلنامه 15 مقاله و پژوهش ارائه شده که همگی، حول موشکافی تکمیل زنجیره ارزش و بررسی نقش این شیوه از توسعه در محیط بازار گرد‌آوری شده‌اند. نویسندگان متخصص این شماره سعی داشتند تا از ابعاد مختلف به بررسی مولفه‌های گوناگون به‌کارگیری زنجیره ارزش برای توسعه کسب‌وکارهای بزرگ‌مقیاس بپردازند.

حسین امین‌زاده، معاون فناوری بانک کشاورزی در پاسخ به این سوال که «بانک چه زمانی آماده توسعه زنجیره ارزش خود است؟» بیش از ۱۲ مولفه برای تکمیل زنجیره ارزش بانک را مورد بررسی قرار داده است.

مجتبی یوسفی‌نژاد، مدیر پروژه سامانه جامع وثایق وزارت اقتصاد و دارایی در مقاله خود تحت عنوان «حکمرانی زنجیره ارزش و نقش دولت در زنجیره‌های ارزش» به مفهوم حکمرانی زنجیره ارزش از منظر ملی توجه کرده و توصیه‌هایی برای شکل‌گیری بهتر همکاری دولت و بخش خصوصی با توجه به زنجیره ارزش ارائه کرده است.

توسعه زنجیره ارزش و کارآفرینان سازمانی، سهامداران و توسعه بازار، نیازهای ثانویه و توسعه بازار، سرمایه انسانی و کسب‌وکار جدید، کاربر و زنجیره ارزش؛ از دیگر بخش‌های شماره هشتم فصلنامه فناوری‌های مالی هستند.

میلاد بیگدلی شاملو، مدیر بازاریابی و فروش داتین به بررسی اهمیت همسویی و درک مشترک سهامداران در توسعه بازار پرداخته و علاوه‌بر نقش همسویی استراتژیک و رویکرد واحد مشتری‌مداری، چهار تاثیر عمده سهامداران در توسعه کسب‌وکار را برشمرده است.

آرین افشار، مدیر ارشد رشد تارا نیز در این شماره دلایل شکست استراتژیک مراکز نوآوری مبتنی‌بر زنجیره ارزش را بررسی کرده و در ادامه، نقش تعداد و نوع کاربر توسط مدیرعامل بازارپی مورد بررسی قرار گرفته است.

مژگان رضایی، عضو شورای سردبیری فصلنامه فناوری‌های مالی نیز در سرمقاله این شماره می‌نویسد که هر سازمانی نمی‌تواند به‌سمت تکمیل ارزش برود و باید کارایی در خلق ارزش و توانایی چشم‌اندازساختن، دو مولفه کلیدی آن باشد. تکمیل‌کننده مطلب سرمقاله این شماره، نوشته «نقش سرمایه انسانی در ایجاد کسب‌وکار جدید در سازمان» است که خواندن آن توصیه می‌شود.

«کشف تخلف و تقلب در صنعت بانکداری»، «فراگیری مالی»، «اقتصاد صنعت فناوری اطلاعات»، «مدیریت منابع سازمانی»، «بانکداری دیجیتال»، «هم‌افزایی صنعت بیمه و فناوری اطلاعات» و «آینده کربنکینگ»؛ موضوعات شماره‌های قبلی فصلنامه فناوری‌های مالی هستند.

برای دریافت آخرین شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی با موضوع «زنجیره ارزش؛ مشارکت‌ها و توسعه بازار» اینجا را کلیک کنید.

زمان برگزاری و اجرای سه دوره نمایشگاهی تغییر یافت


به گزارش بورس و بانک و به نقل از  ‌پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا.ایران، زمان برگزاری نمایشگاههای زمان‌بندی شده در سه دوره نمایشگاهی، با توجه به درخواست صنوف مربوطه و مجریان نمایشگاهها، به شرح ذیل تغییر کرد:
نخست ، نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان که برای برگزاری در مهرماه زمان بندی شده بود، با عنایت به درخواست شورای شهر تهران و پلیس راهور به دلیل آثار ترافیکی و همزمانی با ایام بازگشایی مدارس، به دهه اول شهریورماه انتقال یافت.
دوم ، نمایشگاه بین‌المللی فرش ماشینی، موکت وکف پوش که برای برگزاری در دهه سوم آبان ماه برنامه‌ریزی شده بود، با توجه به درخواست‌های مکرر اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط به دلیل لزوم رعایت فاصله زمانی با رویدادهای مشابه بین‌المللی به دهه سوم مهرماه منتقل گردید.
و سومین زمان تغییر یافته نمایشگاه  ، نمایشگاه‌های بین‌المللی فرش دستباف و صنایع دستی که برای برگزاری در دهه اول شهریورماه برنامه‌ریزی شده بود، با توجه به تقارن با ایام عزداداری سرور وسالار شهیدان و رحلت نبی مکرم اسلام و امام رضا (ع)، به درخواست تشکلهای مربوطه به دهه سوم آبان ماه منتقل گردید

مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران خبر داد: اخذ مجوز مرز مجاز توسط یکی از شرکت‌های این هلدینگ

اسکله سردار شهید سلیمانی یکی از پر بازده‌ترین اسکله‌ها از نظر صادراتی محسوب می‌شود و در حوزه‌های عمرانی، خدمات گمرکی، حمل زمینی‌و‌دریایی، تولید لبسا، واردات الکل چرب و سایر عملیات بازرگانی مرتبط نیز فعالیت‌های چشمگیر و قابل‌توجهی دارد.
به  گزارش بورس و بانک ؛دکتر سعید زرندی مدیرعامل هلدینگ صنایع شیمیایی ایران ضمن بیان مطلب فوق گفت: شرکت خدمات بندری به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه صنایع شیمیایی ایران مزیت های بالقوه‌ای دارد که می توان توجه بیشتری به آن داشت. بر همین اساس هیات ‌وزیران به پیشنهاد کارگروه موضوع تبصره (۱) ماده (۱۰۳) قانون امور گمرکی مصوب ۱۳۹۰ و به استناد تبصره یاد شده مصوب کرد که اسکله سردار سلیمانی در استان بوشهر به مدت پنج سال از تاریخ ابلاغ این تصویب ‌نامه مشروط به انجام تشریفات گمرکی در گمرک بندر بوشهر و تأمین تمامی هزینه‌ها از جمله زیرساخت‌ها و تأسیسات از سوی شرکت بازرگانی خدمات بندری ایران به عنوان اسکله مجاز برای صادرات و واردات کالاهای مندرج در اساسنامه شرکت مذکور تعیین ‌شود.
وی در ادامه افزود: شرکت خدمات بندری دارای ظرفیت مازاد (اعم از زمین، اسکله و مخازن) در این زمینه بوده و عملا سرویس اختصاصی به صنایع شیمیایی داده است؛ بنابراین به جرات می‌توان گفت که به نسبت طول، اسکله شهید سلیمانی یکی از پر بازده‌ترین اسکله‌ها از نظر صادراتی محسوب می‌شود.
زرندی با بیان اینکه شرکت خدمات بندری در حوزه‌های عمرانی، خدمات گمرکی، حمل زمینی‌و‌دریایی، تولید لبسا، واردات الکل چرب و سایر عملیات بازرگانی مرتبط فعالیت‌های قابل‌توجهی دارد، گفت: شرکت خدمات بندری ایران یک شرکت خدماتی-بازرگانی است و عمده فعالیت‌های جانبی و خدماتی هلدینگ صنایع شیمیایی ایران توسط این شرکت در حال انجام است. به عبارتی دیگر تمرکز صنایع شیمیایی ایران بر تولید است و شرکت خدمات بندری؛ عملیات لجستیک و پشتیبانی از این مجموعه را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد مرز مجاز اقدامی ماندگار در راستای توسعه پایدار استان بوشهر و رونق کسب‌وکار شرکت خدمات بندری تلقی می‌شود، خاطرنشان کرد: اسکله شهید حاج‌قاسم سلیمانی اولین اسکله اختصاصی در راستای شعار سال تحت‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» است که خوشبختانه استان بوشهر به صورت عملی در راستای تحقق وعده‌ها آن را اجرایی و مزیت ویژه‌ای را در سطح استان ایجاد کرده است.
مدیرعامل هلدینگ صنایع شیمیایی ایران با تاکید بر اینکه با مساعدت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر و مساعدت وزارتخانه مذکور پروانه بهره‌برداری شرکت بالغ بر پانصدهزار تن افزایش یافته است، گفت: در همین راستا و با هدف تسریع در ارائه خدمات؛ اقدامات طرح توسعه مخازن و لودینگ آرم با سرعت قابل‌قبولی در اسکله مذکور در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم در پایان سال ۱۴۰۴ ظرفیت اسکله شهید سلیمانی بالغ بر نهصدهزار تن برسد.
وی در ادامه به طرح‌های دیگر شرکت خدمات بندری اشاره کرد و گفت: علاوه بر طرح‌های مذکور؛ این شرکت برنامه سرمایه‌گذاری در جزیره نگین، بندرعباس و چا‌بهار با هدف توسعه مخازن را در دستور کار خود قرار داده است که انشاالله به زودی خبرهای خوبی در این زمینه منتشر خواهد شد.
به گفته وی در راستای حفظ حقوق مشتریان و ایمنی محصولات و مسئولیت‌های اجتماعی؛ اقدامات ایمنی مفید و موثری از جمله راه‌اندازی سیستم نیتروژن اصلاح شیرهای تنفسی، حفاظت کاتدی، افزایش تعداد نیروی HSE و آتش‌نشانی در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.
مدیرعامل هلدینگ صنایع شیمیایی ایران در پایان با اشاره به شعار سال جاری تحت‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، در خصوص برنامه‌های در دستور کار این مجموعه تصریح کرد: در سال جاری که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» متبرک شده است؛ طرح‌های توسعه‌ای از جمله فعال کردن ناوگان حمل ‌ونقل اختصاصی جاده‌ای، تولیدSPS ، فعالیت‌های بازرگانی، توسعه فاز دوم مخازن، شروع فعالیت در جزیره نگین و تصاحب بازارهای بین‌المللی لبسا در دستور کار شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران قرار گرفته است.
گفتنی است هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان آلکیل‌ بنزن خطی، آلکیلات سنگین و نرمال پارافین در منطقه خاورمیانه است که با در اختیار داشتن بیش از ۸۰ درصدی سهم بازار داخلی آلکیل‌ بنزن خطی، در زمره صادرکنندگان نمونه کشور نیز قرار دارد. این شرکت تاکنون محصولات فناورانه مورد نیاز خود را با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و نوآور داخلی بومی سازی و نیاز خود به شرکت‌های خارجی را قطع کرده است

گروه کارآفرینی پنتـر برگزیده ملی

بیست ‌و هشتمین آئین تجلیل از برگزیدگان ملّی صنعت کشور در روز ملّی صنعت و معدن مصادف با ۱۰ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور عباس علی آبادی وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و جمعی از مدیران عالی‌رتبه و فعالان اقتصادی پیشران در سالن اجلاس سران برگزار شد.

توسعه تکنولوژی سلامت‌ محور در پنتر

به گزارش بورس و بانک ؛ دکتر مهرداد عالی پورهریسی برگزیده تندیس زرین صنعت کشور، دانش‌آموخته دانشگاه تهران در رشته دکتری تخصصی (Ph.D) کارآفرینی با رتبه ممتاز و عضو بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری و دارنده عنوان “سرآمد کارآفرینی”، پیش‌تر نیز از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعنوان کارآفرین “برتر رسمی ملّی” انتخاب شده است.

بعنوان متخصص حوزه کارآفرینی موفق شده است با اختراعات، نوآوری‌ها و تجاری‌سازی ابداعات ارزشمندی مانند” تکنولوژی سلامت‌ محور باکتریوپـاد” و “تکنولوژی جوهر اسمارتینک”، پرچم نام و نشان تجاری افتخارآمیز پنتـر را در میان ابر نام‌ها و نشان‌های تجاری ملّی و بین المللی به اهتزاز درآورد.

پنتر دارند اولین واحد برتر تحقیق و توسعه پیشرفته

همچنین گروه کارآفرینی پنتـر اولین دارنده پروانه “تحقیق و توسعه” و اولین اخذ کننده پروانه “واحد برتر تحقیق و توسعه پیشرفته”، در صنایع خلاق شامل نوشت افزار، بازی، اسباب‌بازی و سرگرمی است.

این گروه با تکیه بر مدل “کارآفرینی برند پایه” و با تمرکز بر رشد متوازن سه بخش “چرخه کسب و کار”، “محور برند” و توسعه “کورتکس نوآوری” می‌کوشد تا در زیست‌بوم کارآفرینی ملّی و بین المللی بعنوان یک گروه پیشران و نوآور گام بردارد.

صفحه1 از1820