14 آذر 1402
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious

بازدید دکتر خرمی‌شاد از غرفه شرکت ملی صنایع مس ایران

مدیرعامل شرکت ملی صنایع ملی مس ایران از غرفه این شرکت در نمایشگاه تخصصی اوراسیا بازدید کرد.

 

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران؛ دکتر امیر خرمی‌شاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، صبح امروز، پس از حضور در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه تخصصی اوراسیا، با حضور در سالن میلاد نمایشگاه، از غرفه این شرکت بازدید کرد.

 

دومین نمایشگاه تخصصی اوراسیا از امروز تا چهارشنبه 16 آذر برگزار می‌شود و غرفه شرکت ملی صنایع مس ایران، همه روزه از ساعت 8 تا 15 در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران دایر خواهد بود.

حضور شرکت ملی مس ایران در دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا در تهران

دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا در روزهای 13 تا 16 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران با حضور شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار می‌شود.

به گزارش بورس و بانک و به نقل ازمس پرس، این نمایشگاه با حضور کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا و برخی کشورهای عضو شانگهای و شورای همکاری خلیج‌فارس برگزار خواهد شد.

شرکت‌های ایرانی و خارجی در حوزه‌های مختلف صنعتی، معدنی و کشاورزی از جمله شرکت ملی صنایع مس ایران در این نمایشگاه غرفه دارند.  همچنین در حاشیه این نمایشگاه، همایش‌های تخصصی نیز در خصوص موضوعات تجاری و زیرساختی از جمله حمل‌ونقل، مسائل پولی و بانکی، گمرکی، موافقت‌نامه‌های تجاری، همکاری‌های علمی، گردشگری و دانش‌بنیان نیز برگزار خواهد شد.

 

اجرای بزرگ‌ترین پروژه هوشمند سازی معادن کشور

با هدف‌گذاری 5 معدن در شرکت ملی صنایع مس ایران، بزرگ‌ترین پروژه هوشمندسازی معادن کشور رقم می‌خورد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از مس پرس ؛ غلامرضا ملاطاهری معاون طرح و برنامه‌ریزی ‌راهبردی شرکت ملی مس،  با بیان این مطلب گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه ارتباط با شرکت‌های دانش‌بنیان از سابقه طولانی برخوردار است.
وی افزود: در 6  ماه اول سال 1402 بیش از 420 مجوز ساخت برای شرکت‌های دانش‌بنیان صادر شده که از طریق شرکت خدمات بازرگانی صورت گرفته است.
ملاطاهری با بیان این که در حوزه استخراج و تولید، حجم عملیات خاکی شرکت ملی مس از کل عملیات خاکی معدن‌کاری کشور بین 25 تا 30 درصد است، تاکید کرد: این امر مستلزم مدیریت هوشمند در فرایند استخراج مواد معدنی است.
معاون طرح و برنامه‌ریزی ‌راهبردی شرکت ملی مس عنوان کرد: جریان مواد معدنی در شرکت ملی مس از مرحله استخراج تا محصول نهایی، رقم بالایی را به خود اختصاص می‌دهد که نیازمند مدیریت هوشمند در کل فرآیند تولید و زنجیره ارزش است.
وی با اشاره به این که استخراج یکی از عمده‌ترین بخش‌های تولید است، گفت: در موافقت‌نامه‌ای که امضا شده است سعی کردیم با مدیریت صحیح استخراج مواد معدنی و هوشمندسازی دامپ‌تراک‌ها، شاول‌ها و ماشین‌آلات حفاری، راندمان بهره‌برداری از معادن را افزایش دهیم.
معاون طرح و برنامه‌ریزی ‌راهبردی شرکت ملی مس افزود: بدین ترتیب درصد خطاهای ناشی از کنترل دستی را کاهش داده و در پی آن هزینه تمام‌شده، کاهش یافته و سودآوری شرکت افزایش می‌یابد.
معاون طرح و برنامه‌ریزی ‌راهبردی شرکت ملی مس با اشاره به هوشمندسازی 5 معدن بزرگ شرکت ملی صنایع مس ایران، تصریح کرد: این 5 معدن جزو معادن بزرگ‌ و متوسط‌مقیاس کشور محسوب می‌شوند. 
ملاطاهری گفت: بر اساس مفاد موافقت‌نامه شرکت ملی صنایع مس ایران، دانشی که در این زمینه  حاصل می شود را در  اختیار کل ذی‌نفعان حوزه معدن قرار خواهد گرفت که این امر موجبات ارتقای بهره‌وری را در این بخش فراهم می‌کند.

 

آمادگی شرکت مس برای همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه اکتشافات معدنی

با توجه به اهمیت‌ فناوری‌های جدید در حوزه حفاری و اکتشافات، از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه ژئوفیزیک هوابرد با پهپادها، مگنومتری پهپادی، سنسورهای هایپراسپکترال با بهره‌گیری از پهپاد و پردازش تصاویر، تخصص لازم را دارند دعوت به همکاری می نمائیم.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از مس پرس ؛شهریار متوکل عضو هیات مدیره و معاون اکتشافات و توسعه معدنی شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان این مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار مس پرس، با اشاره به برگزاری نمایشگاه فناوری و نوآوری و همچنین انعقاد قرارداد چهارجانبه شرکت ملی صنایع مس ایران با وزارت صمت، ایمیدرو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: هدف از برگزاری نمایشگاه، به تصویر کشاندن توانمندی‌های علمی و عملی شرکت ملی صنایع مس ایران در بومی‌سازی قطعات و تجهیزات است.
متوکل با یادآوری این که سیاست‌ها و برنامه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران  در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تدوین و اتخاذ شده، ادامه داد: بحث دستگاه‌های پویشگر مغزه و کراسکنر از جمله موضوعات مهمی است که اگر شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند این فناوری را بومی‌سازی کنند،به‌ طورقطع مورد حمایت شرکت ملی مس قرار می‌گیرند.
وی افزود: شرکت‌هایی که در این زمینه از توانمندی‌های لازم بهره‌مند هستند، می‌توانند برای انعقاد قرارداد همکاری به شرکت ملی مس مراجعه کنند./

مهندس وکیلی معاون فروش‌وبازاريابی شركت فولاد خوزستان:فولاد خوزستان طی هشت ماه سالجاری درآمدی بالغ بر ۴۶ هزار میلیارد تومان کسب کرد

در سومین روز از نمایشگاه ایران متافو؛ رضا وکیلی معاون فروش‌وبازاریابی شرکت فولاد خوزستان در نشست خبری با خبرنگاران از موفقيت‌های حوزه فروش در بورس كالا مطالبی را مطرح کرد و در ادامه پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از پایگاه خبری «اقتصاد ملت» ؛ مهندس رضا وکیلی معاون فروش‌وبازاریابی شرکت فولاد خوزستان در این نشست با تاکید بر اینکه بر اساس گزارش بورس‌کالا ۲۰ درصد از عرضه شمش فولادی کشور توسط فولا خوزستان تامین می‌شود، گفت: رینگ صادراتی ابزاری بود که فولاد خوزستان به خوبی از آن استفاده کرد؛ به گونه‌ای که طی سه ماه در حدود ۲۳ هزار تن آهن‌اسفنجی در بورس کالا به فروش رفته است.

معاون فروش‌وبازاريابی شركت فولاد خوزستان با بیان اینکه فولاد به عنوان یک صنعت مادر و اشتغال‌آفرین محسوب می‌شود، گفت: ایران در تولید فولاد رتبه دهم دنیا را داراست. در همین راستا همواره تمام تلاش فولاد خوزستان بر فروش بهینه است.

وی همچنین با بیان اینکه شرکت فولاد خوزستان طی هشت ماه سالجاری توانست درآمدی بالغ بر ۴۶ هزار میلیارد تومان کسب کند، گفت: فولاد خوزستان حدود ۳ درصد از درآمد غیرنفتی کشور در سال ۱۴۰۰ را تامین کرده است.

معاون فروش‌وبازاريابی شركت فولاد خوزستان در ادامه با تاکید بر اینکه امروز فضای کسب‌وکار به زیان شرکت‌های فولادی است، گفت: در صنعت فولاد ظرفیت‌سازی‌های خوبی انجام شده است، اما متاسفانه برای این میزان ظرفیت زیرساخت‌های لازم وجود ندارد.

وی همچنین گفت: به علت نبود زیرساخت‌های لازم؛ نرخ بهره‌برداری کاهش خواهد یافت که این موضوع آسیب‌های جدی به سرمایه‌گذاری کشور وارد خواهد کرد.

معاون فروش‌وبازاریابی شرکت فولاد خوزستان همچنین به صادرات محصولات این شرکت اشاره کرد و گفت: فولاد خوزستان بالغ بر ۹۰۰ هزار تن صادرات داشته که از این میزان حدود ۲۰۰ هزار تن از طریق رینگ صادراتی و صادرات مستقیم صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه سال ۲۰۲۳ به عنوان سال کاهش قیمت فولاد در بازارهای جهانی مطرح بود، خاطرنشان کرد: در ابتدای سال ۱۴۰۲ قیمت صادرات فولاد به مبلغ ۵۸۰ دلار بود و این روند به سمت کاهش گرایش داشته است.

مهندس وکیلی همچنین با اشاره به اینکه با وجود چالش‌های بسیاری که در زمینه تامین انرژی در تابستان امسال برای اکثریت شرکت‌ها به خصوص شرکت فولاد خوزستان وجود داشته است، گفت: موفقیت‌های قابل‌توجهی به دست آمده است که این موفقیت‌ها با تلاش‌های برجسته و مدیریت مناسب شرکت به ویژه در مواجهه با مشکلات انرژی به دست آمده است.

معاون فروش‌وبازاریابی شرکت فولاد خوزستان اظهار کرد: رینگ صادراتی به عنوان ابزاری مؤثر در فروش محصولات شرکت به کار گرفته شده و تاکنون حدود ۲۳۰ هزار تن از محصولات فولاد خوزستان از طریق این راه صادر شده است.

وی در ادامه به اهمیت صنعت فولاد اشاره کرد و بر اهمیت افزایش ظرفیت‌سازی و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های لازم برای تحقق اهداف این صنعت تاکید کرد. معاون فروش‌وبازاریابی شرکت فولاد خوزستان بیان کرد: برنامه اولیه بوجه شرکت برای سال ۱۴۰۲ حدود ۴۶ هزار میلیارد تومان بوده و احتمالاً با افزایش این میزان به حدود ۶۵ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

مهندس وکیلی در پایان به برنامه‌ریزی‌های صادراتی این شرکت پرداخت و گفت: برنامه ما برای صادرات در سالجاری با پیش‌بینی انجام شده ۲ میلیون تن بوده است. با این حال ما تلاش کرده‌ایم تا فروش بهینه را انجام دهیم و هر بازاری که نیاز به محصولات ما دارد؛ نیازهای آن را به بهترین شکل ممکن برطرف کنیم.

 

غلامرضایی مدیر زیرساخت ایمیدرو در حاشیه نمایشگاه ایران متافو: از هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی تا پایان آبان ماه بهره‌برداری شد

تا پایان آبان ماه امسال هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه برق به بهره‌برداری رسیده است و تا پایان سال نیز ۳۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط شرکت‌های زیرمجموعه سازمان ایمیدرو به بهره‌برداری خواهد رسید.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از جهان معدن؛ منیژه غلامرضایی مدیر زیرساخت ایمیدرو در سومین روز از بیستمین نمایشگاه ایران متافو ضمن بیان مطلب فوق در جمع خبرنگاران به برنامه‌های احداث نیروگاه توسط شرکت‌های معدنی و صنایع‌معدنی با راهبری ایمیدرو اشاره کرد و گفت: برنامه احداث نیروگاه در این مسیر با راهبری ایمیدرو انجام می‌شود که در قالب امضاء تفاهمنامه بین وزارتخانه‌های صمت و نیرو اجرایی شده است‌.
وی با بیان اینکه مطابق این تفاهمنامه ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق توسط شرکت‌های معدنی و صنایع‌معدنی ایجاد می‌شود، مورد مصرف این میزان برق تولیدی را در بخش‌های صنعتی‌ومعدنی عنوان کرد و گفت: از این میزان ظرفیت نیروگاهی؛ ۲ هزار مگاوات تا پیک مصرف سال آینده (ابتدای تابستان) به بهره‌برداری می‌رسد.
غلامرضایی با تاکید بر اینکه مطابق قانون مانع‌زدایی از صنعت برق قیمت سوخت این پروژه‌ها در زمان بهره‌برداری معادل تعرفه سوخت نیروگاه‌ها محاسبه می‌شود؛ از ثبت سفارش ۸۰ دستگاه لوکوموتیو توسط شرکت‌ها با راهبری ایمیدرو با هدف توسعه حمل ریلی معدن و صنایع‌معدنی خبر داد.
وی تامین ماشین‌آلات را یکی از الزامات توسعه در حوزه معدن و صنایع‌معدنی عنوان کرد که با راهبری ایمیدرو در این بخش انجام می‌شود و گفت: خوشبختانه در تامین ماشین‌آلات و لوکوموتیو با چالشی مواجه نیستیم؛ در همین راستا واردات ۳۰۰ دستگاه لوکوموتیو طی یک برنامه پنج‌ساله توسط شرکت‌های معدنی و صنایع‌معدنی هدف‌گذاری شده است.
غلامرضایی در پایان از ورود ۱۰ دستگاه لوکوموتیو به کشور با هدف توسعه ناوگان ریلی این حوزه خبر داد.

صفحه1 از841