08 ارديبهشت 1403
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious
موارد پالایش شده بر اساس تاریخ: تیر 1402
نظر به اهمیت بخش بین الملل و خزانه داری و تعدد وظایفی که بر عهده این بخش مهم و حیاتی در بانک صنعت و معدن قرار دارد و برای آشنایی با نحوه عملکرد این مدیریت، روابط عمومی بانک صنعت و معدن در مصاحبه با آتوسا نگاهی شیرازی مدیر امور بین الملل و خزانه داری این بانک در خصوص عملکرد سال ۱۴۰۱ و اهم برنامه‌ها و سیاست‌های این مدیریت در سال ۱۴۰۲ و در راستای تحقق شعار سال «مهار تورم، رشد تولید» به گفتگو نشسته است.
 
 
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن ؛مشروح این گفتگو در ادامه می آید؛

۱- در ابتدا در مورد وظایف و فرآیندهای مدیریت تحت سرپرستی شرح مختصری ارائه بفرمایید؟
سیاستگذاری و برنامه ریزی در امور ارزی بانک ها در قالب خط مشی های تعیین شده از سوی بانک مرکزی ج.ا.ا. و هیأت مدیره هر بانک، تهیه، تدوین و ابلاغ بخشنامه ها و دستورالعمل های ارزی، بررسی و پاسخ گویی به ابهامات استعلام های دریافتی از واحدهای ارزی و شعب، نظارت بر اعطای تسهیلات از محل حساب ذخیره ارزی و صندوق توسعه ملی و صدور مجوز گشایش اعتبار اسنادی مربوطه، بررسی، تهیه و تنظیم قراردادهای تأمین مالی (فاینانس و ریفاینانس) و منابع ارزی داخلی بانک ها و صدور مجوز گشایش اعتبار از محل منابع مذکور، برقراری روابط کارگزاری به منظور تسهیل مناسبات بانکی برای ارائه خدمات بانکی بین المللی به مشتریان، صدور ضمانتنامه های ارزی و مدیریت ویرایش سامانه اطلاعات ثبت سفارشات و تخصیص ارز در تعامل با بانک مرکزی از وظایف بخش بین الملل در بانک ها می باشد.
همچنین مدیریت وجوه نقد بانک ها، مدیریت و انجام امور مربوط به نظام جامع پرداخت، حضور مستمر در بازار بین بانکی ریالی، مدیریت و انجام امور مربوط به سامانه چکاوک، چکهای مسافرتی و اوراق بهادار، مدیریت و نظارت بر نقل و انتقال وجوه از درگاه اینترنت، مدیریت و نظارت بر کلیه امور اجرایی حسابهای جاری و سیستم شتاب بانک، کنترل و نظارت بر امور مراودات مشتریان و رفع اختلافات احتمالی در حساب‌های متمرکز بانک ها، خرید و فروش ارز و مبادلات ارزی، انجام حوالجات ارزی، مدیریت وجوه حسابهای نسترو از جمله مسؤلیت هایی است که به عهده بخش خزانه داری بانک ها می باشد.

۲- در خصوص اهم فعالیت ها و اقدامات انجام شده در مدیریت امور بین الملل و خزانه داری به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۲، سیاست های کلان دولت و اجرای برنامه راهبردی بانک توضیح بفرمایید؟
مدیریت امور بین الملل و خزانه داری دارای دو اداره خزانه داری و بین الملل بوده که اهم فرایندهای کاری هر کدام از آنها که به صورت مستمر در طی سال انجام می شود، به شرح ذیل می باشد.
اداره خزانه داری وظیفه انجام پرداختهای ارزی و ریالی بانک را بر عهده دارد همچنین مجموعه اقداماتی نیز جهت کنترل اضافه برداشت (یکی از عوامل اصلی تورم) از بانک مرکزی انجام داده که عمده این فعالیت ها شامل تامین منابع از بازار بین بانکی، شرکت در عملیات ریپو بانک مرکزی، مدیریت پرداختهای درگاه های پرداخت ( شامل ساتنا ، پایا و …)، اجرای دقیق بخشنامه های بانک مرکزی در خصوص اعتبارگیری روزانه، اعلام وثایق مورد قبول بانک مرکزی در اجرای شیوه نامه اخذ وثیقه و مذاکرات تلفنی متعدد با شعب سراسر کشور در خصوص جذب منابع است.
در اداره خزانه داری علاوه بر فعالیت های انجام شده مدیریت و کنترل سامانه های پرداخت ریالی از جمله ساتنا، پایا، چکاوک، شتاب، دریافت و پرداخت وجوه نقد بین شعب و خزانه مرکزی، مدیریت خزانه اسناد و نگهداری از اوراق و اسناد بهادار، عملیات سپرده گیری و سپرده گذاری ریالی و ارزی بین بانکها و بانک مرکزی، عملیات بازار باز، خرید و فروش ارز و مبادلات ارزی، انجام حوالجات ارزی، مدیریت وجوه حسابهای نسترو، مدیریت و حسابداری قراردادهای ریالی و ارزی صندوق توسعه ملی و … نیز انجام می شود.
همچنین در اداره بین الملل فعالیتهایی شامل سوئیفت و سپام ارزی که وظیفه دریافت و ارسال پیامهای مالی و غیر مالی بین بانکی را به عهده دارند و روابط کارگزاری به معنای برقراری و حفظ روابط کارگزاری با بانکهای خارجی، گشایش اعتبارات اسنادی از محل فاینانس خارجی، معامله اسناد و باز پرداخت هزینه ها و اقساط تسهیلات فاینانس برای پروژه های کشور، صدور انواع ضمانت نامه ای ارزی متقابل و صادراتی، پشتیبانی درنا و پرتال ارزی، ابلاغ بخشنامه های ارزی بانک مرکزی، مشاوره و پشتیبانی شعب ارزی، پایش عملکرد رفع تعهدات گمرکی بانک و … نیز به صورت مستمر انجام می شود.

۳- مدیریت امور بین الملل و خزانه داری چه برنامه ها و سیاستهایی جهت تحقق شعار سال « مهارتورم و رشد تولید» و سیاستهای کلان دولت و اجرای برنامه راهبردی در سال ۱۴۰۲ در دست انجام دارد؟
با توجه به ماهیت اداره خزانه داری به عنوان واحد پشتیبانی کننده واحدهای اصلی، تمرکز این اداره بر بهبود و ارتقاء سطح خدمات رسانی به واحدهای داخلی بانک بوده است تا واحدهایی که مستقیماً با واحدهای تولیدی و مشتریان در ارتباط هستند بتوانند به نحو مطلوبی وظیفه حمایتی خود را در رفع مشکلات تولیدکنندگان و کارآفرینان و پشتیبانی همه جانبه از آنان به انجام برسانند.
لذا در بخش خزانه داری رایزنی با بانکهای داخلی و خارجی جهت بهره برداری از مزیتهای ارتباطی و افتتاح حسابها متقابل جهت سهولت انجام نقل و انقالات ارزی مشتریان در راستای تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی در کمترین زمان ممکن و عدم وقفه در کار واحدهای تولیدی، برگزاری جلسات متعدد با بانک مرکزی نیز جهت اعطای تسهیلات ویژه به تولیدکنندگان و مشتریان بانک صنعت و معدن در خصوص بازپرداخت اقساط تسهیلات اعطایی با عاملیت این بانک در راستای کاهش هزینه های واحدهای تولیدی در مورد بازپرداخت سپرده های جزء دال، افزایش قابل توجه خرید ارزهای تراستی و نیمایی از بانک مرکزی جهت ارسال حواله های مشتریان با نرخهای کمتر از صرافی و کاهش هزینه و زمان معطلی ارسال حوالجات مشتریان در جهت تامین مواد اولیه ارزانتر واحدهای تولیدی در شرایط سخت تحریم، رایزنی با صرافی های مختلف جهت تبدیل، انتقال و جایجایی ارز مربوط به اعتبارات و فاینانس های بانک و تامین نیازهای ارزی واحدهای تولیدی از جمله اقداماتی بوده است که در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ به انجام رسیده و خواهد رسید.
در بخش بین الملل نیز تلاش در جهت توسعه روابط کارگزاری بانکی جهت توسعه ظرفیت نقل و انتقالات بانکی، تلاش در راستای پشتیبانی و آموزش صحیح همکاران ارزی جهت ارائه خدمات موثر ارزی به مشتریان، پیگیری موارد تخصیص ارز از اداره تخصیص ارز بانک مرکزی ج.ا.ا جهت تخصیص به موقع ارز، تلاش در راستای تخصیص و استفاده بهینه طرح زیربنایی( فولاد، ریلی، نیرو … ) از تسهیلات فاینانس خارجی، تلاش در راستای رسیدگی مؤثر و کارا به امور رفع تعهدات ارزی گمرکی و ارجاع موارد تخلف به نهادهای نظارتی نظیر تعزیرات و دادستانی و پیگیری تهیه و تولید سامانه های نرم افزاری مورد نیاز مجموعه اقداماتی است که در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ به انجام رسیده و خواهد رسید.

۴- آیا در مسیر فعالیت با چالش ها و موانعی مواجه هستید؟ برای برون رفت از این مشکلات چه راه حل هایی را پیشنهاد می کنید؟
در بخش ارزی به دلیل تحریم های ظالمانه اقتصادی و بانکی، دسترسی به منابع ارزی با مشکلاتی روبرو بوده که با توجه به حجم بسیار زیاد تعهدات ارزی بانک، اداره خزانه داری در تخصیص و ساماندهی وجوه در دسترس می بایست مدیریت متمرکز و یکپارچه داشته باشد و برای این مهم نیازمند اراده جدی تمامی کارکنان بانک و همکاری بانک مرکزی جهت ساماندهی و در صورت امکان تبدیل تعهدات ارزی بانک است که عمدتاً نیز به طرحهای زیر بنایی و صنعتی کشور اختصاص یافته است.

۵- انتظار از مشتریان ، همکاران ستاد و شعب در تحقق موارد یادشده چیست؟ همچنین به عنوان سخن آخر اگر توصیه و پیشنهادی برای همکاران دارید بفرمایید؟
برای حل مشکلات فعلی افکار و ایده ها وابزارهای قدیمی کارآمد نیستند و برای بهبود شرایط و گذر از موانع موجود می بایست علاوه بر مسؤلانه تر عمل کردن و استفاده از فناوری های نوین و هوشمند کردن فعالیت ها ضمن ارتقاء بهره وری نیازهای مشتریان را به موقع برطرف کنیم.

 

منتشرشده در بازار پول

دومین دوره آموزشی افسران تحقیق شعب صندوق تامین خسارت های بدنی روز سه شنبه ۲۷ تیر ماه ۱۴۰۲ با حضور مدیر تحقیق صندوق در شعبه مشهد برگزار شد.

 به گزارش  بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی صندوق تامین خسارت های بدنی؛  آموزش بارگزاری مستندات و اوراق قضایی، تکمیل و بررسی موضوعات تحقیقاتی حوادث رانندگی از مباحثی بود که در این دوره مطرح شد.

 

منتشرشده در بیمه

سید اصغر جلیلی‌نیا رئیس هیات مدیره پست بانک ایران در جلسه ارزیابی عملکرد چهارماهه اول اهداف کمی پایش و پویش سال جاری با اشاره به سودآوری بانک در سال جاری خاطرنشان کرد: در سه ماه اول سال جاری، بانک ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود کسب کرده است که نشان می‌دهد بیش از ۳۰ درصد کل سود دو هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی بانک در سال ۱۴۰۱ را در سه ماهه ابتدایی سال جاری کسب کرده‌ایم.

 به گزارش بورس و بانک و به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، سید اصغر جلیلی‌نیا با تاکید بر اینکه با سودآوری بانک چهار گروه سهامداران، سپرده‌گذاران، اقتصاد ملی و مشتریان بانک برنده شده‌اند، گفت: برنده اول سهامدار بانک است که علاوه بر اینکه قیمت هر سهم بانک، از پایان سال گذشته تا ۳۱ تیرماه سال جاری، بیش از ۱۶۰ درصد افزایش یافته است و با تصویب مجمع عمومی، بیش از ۱۰ درصد از سود ۱/۵۹۴ ریال بانک را نیز دریافت می‌کند.

جلیلی‌نیا با بیان اینکه برندگان دوم، سپرده‌گذاران بانک هستند که پس از محاسبه اداره کل حسابداری و امور سهام و تایید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از سودآوری بانک در سال گذشته بهره‌مند می‌شوند، ادامه داد: بر طبق محاسبات ۳۰۰ میلیارد تومان سود قطعی به سپرده‌گذاران بابت سال ۱۴۰۱ پرداخت می‌شود که حدود ۱۵ درصد مبلغ هزینه سود پرداختی در سال گذشته است.
وی با اشاره به اینکه برنده سوم این سودآوری، اقتصاد ملی است، افزود: درصدی از سود دو هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان سال گذشته بانک با افتخار به عنوان مالیات به دولت پرداخت می‌شود.
رئیس هیات مدیره با بیان اینکه مشتریان برندگان چهارم سودآوری بانک هستند، گفت: روزانه چهار میلیون تراکنش بانکی در سطح کشور انجام می‌شود که نشان دهنده ارائه خدمات بانک به مشتریان است و همچنین با پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶، ۱۸، سفرهای ریاست جمهوری و سایر تسهیلات خرد نیز در کنار مشتریان بانک بوده‌ایم و همکاران نیز دستمزد زحمات خود را تا جایی که قانون اجازه پرداخت می‌داد، دریافت کردند.
جلیلی نیا با اشاره به سودآوری بانک در سال جاری خاطرنشان کرد: در سه ماه اول سال جاری بانک ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود کسب کرده است که نشان می‌دهد بیش از ۳۰ درصد کل سود سال گذشته را در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ بدست آورده‌ایم.

 

منتشرشده در بازار پول

سقف انتقال وجه سامانه های غیر حضوری و ابزارهای پرداخت بانک توسعه تعاون بروز رسانی گردیده است.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، انتقال وجه در سامانه های غیر حضوری و ابزارهای پرداخت بانک توسعه تعاون همانند شبکه بانکی دارای سقف و محدودیت است.

جدیدترین بروز رسانی حاکی از آن است که انتقال وجه در اینترنت بانک و موبایل بانک به حساب دیگران (اشخاص حقیقی و حقوقی) و همچنین از طریق پایا، ساتنا و پل تا سقف روزانه یک میلیارد ریال امکان پذیر است.

انتقال وجه کارت به کارت درون بانکی روزانه از طریق سامانه های اینترنت بانک و موبایل بانک و خودپرداز مجموعا ۱۰۰ میلیون ریال است.

سقف خرید روزانه از طریق دستگاه پایانه فروش به ازای هر کد ملی مجموعا یک میلیارد ریال است.

سقف انتقال وجه در سامانه تلفن بانک ۵۰۰ میلیون ریال است.

 

منتشرشده در بازار پول

مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان‌های مازندران، البرز و قزوین از منظر برنامه عملیاتی بانک بهترین عملکرد را در سه ماهه نخست سال جاری داشته‌اند.

 به گزارش بورس و بانک و به نقل از  روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، این بانک برنامه عملیاتی خود را از چند سال گذشته راه‌اندازی کرده و اطلاعات مربوط به عملکرد استان‌ها و شعب برای همه کارکنان بانک قابل مشاهده است تا هر استان و شعبه از جایگاه خود در سطح بانک آگاهی کاملی داشته باشد.

از منظر مجموع شاخص‌های برنامه عملیاتی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، مدیریت شعب بانک در سه استان مازندران، البرز و قزوین برترین عملکرد را در سه ماهه نخست سال جاری ثبت کرده‌اند. مدیریت شعب مازندران ۱۰۵و مدیریت شعب استان‌های البرز و قزوین هر ۲ با ۱۰۳ امتیاز بهترین عملکرد را از خود بروز داده‌اند.
همچنین شعب فردیس استان البرز، الوند استان قزوین و امام خمینی(ره) استان مازندران نیز به‌ترتیب با کسب امتیازهای ۱۱۱، ۱۰۹ و ۱۰۸ بهترین عملکرد را در سطح شعب بانک از خود بر جای گذاشتند.

 

منتشرشده در بازار پول

ضریب نفوذ بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در برخی از استان‌های کشور از مرز ۳۰ درصد فراتر می‌رود.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بر اساس محاسبات صورت گرفته بانک تا پایان سال ۱۴۰۱، مدیریت شعب بانک در استان‌های چهارمحال و بختیاری، یزد و ایلام بهترین عملکرد را از منظر ضریب نفوذ به دست آورده‌اند؛ به این صورت که بیشترین مشتریان جذب شده نسبت به جمعیت ساکن در استان متعلق به ۳ استان مذکور بوده است.

چهارمحال و بختیاری، یزد و ایلام به ترتیب با ۳۵، ۳۲ و ۲۸ درصد، استان‌هایی هستند که بیشترین ضریب نفوذ بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را به خود اختصاص داده‌اند.
همچنین بررسی تعداد مشتریان حقیقی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و آخرین آمار جمعیتی کشور نشان می‌دهد این بانک موفق به جذب بیش از ۱۵ درصد جمعیت کشور به‌عنوان مشتری شده است.

 

منتشرشده در بازار پول

این بانک به منظور ایجاد زمینه‌های افزایش مشارکت عمومی در امور عام‌النفعه، ترویج سنت پسندیده قرض‌الحسنه و همچنین قدردانی از سپرده‌گذاران حساب‌های قرض‌الحسنه، هفتمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز را اجرایی کرده است.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک سینا؛ همه افرادی که در فاصله اول مهرماه ۱۴۰۱ تا پایان شهریورماه ۱۴۰۲ دارای حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا با حداقل موجودی یک میلیون ریال باشند، در این جشنواره شرکت داده خواهند شد.

جهت شرکت در قرعه‌کشی، به ازای هر ۵۰۰ هزار ریال موجودی در هر روز، یک امتیاز در نظر گرفته خواهد شد.

در این جشنواره، به قید قرعه، جوایزی به سپرده‌گذاران دارای حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز اهدا خواهد شد.

جوایز هفتمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک سینا عبارتند از:

۸۰ فقره کمک هزینه سفر به دور ایران در ۸۰ روز هر یک به مبلغ یک میلیارد ریال

۸۰ فقره کمک هزینه خرید موتور سیکلت ایرانی هر یک به مبلغ پانصد میلیون ریال

۸۰ فقره کمک هزینه تحصیلی هر یک به مبلغ دویست میلیون ریال

۸۰ فقره کمک هزینه سفر به عتبات و عالیات هر یک به مبلغ یکصد میلیون ریال

۸۰ فقره کمک هزینه خرید دوچرخه هریک به مبلغ پنجاه میلیون ریال

۸۰ فقره کمک هزینه خرید صنایع دستی هر یک به مبلغ سی میلیون ریال

هشت هزار جایزه نقدی هر یک به مبلغ ده میلیون ریال و بیش از ۳۲ هزار و نود فقره جایزه نقدی پنج میلیون ریالی است.

گفتنی است آخرین مهلت افتتاح حساب و یا تکمیل موجودی جهت شرکت در این جشنواره پایان شهریورماه سال جاری است.

 

 

منتشرشده در بازار پول

بانک کارآفرین در راستای عمل به تعهدات ارائه تسهیلات تکلیفی، در چهارماهه ابتدای سال ۱۴۰۲، بیش ازهزار و هشتصد میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین ، این بانک به‌منظور ترویج سنت حسنه ازدواج، از ابتدای سال ۱۴۰۲تا پایان تیرماه،۸۷۹ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج معادل ۱۷۹۲۶۰۰میلیون ریال به متقاضیان پرداخت کرد.

بر اساس این گزارش، تا کنون تمام متقاضیان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، جهت اخذ تسهیلات به شعب عامل بانک معرفی ‌شدند و در حال حاضر تعداد ۷۰۹ نفر متقاضی در حال طی کردن مراحل جهت اخذ تسهیلات هستند.

تسهیلات ازدواج
فرآیند دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در بانک کارآفرین به این شرح است؛ هر یک از زوجین به صورت جداگانه باید در سامانه تسهیلات وام ازدواج بانک مرکزی، ثبت نام و کدرهگیری دریافت کنند. سپس توسط سرپرستی بانکی که در سامانه از طرف شخص متقاضی مشخص شده است، شعبه پرداخت کننده تسهیلات مشخص و برای فرد ثبت نام کننده، پیامک ثبت اطلاعات و شروع مرحله بعدی دریافت تسهیلات ارسال می شود.

در مرحله آخر فردمتقاضی باید به شعبه مراجعه کرده با ارائه مدارک لازم پرونده خود را تکمیل و وام ازدواج خود را دریافت کند.

شایان ذکر است این فرآیند نباید بیشتر از یک ماه زمان ببرد، در غیر این صورت فرد متقاضی باید مجددا ثبت نام کند.

بانک کارآفرین، به‌منظور ترویج فرهنگ فرزندآوری و پس ازابلاغ بخشنامه بانک مرکزی در خصوص ارائه تسهیلات فرزندآوری درچهار ماهه نخست سال جاری ، به ۱۰۵ نفر متقاضی تسهیلات فرزندآوری معادل ۵۵۸۰۰میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر ۱۰۵نفر متقاضی در حال طی کردن مراحل جهت اخذ تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در شعب عامل هستند.

بر اساس بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی به بانکها، ارائه تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در دستور کار بانک کارآفرین قرار گرفته است.

به این ترتیب ،بانک‌ها مکلفند مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان،با أخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر، اقدام به پرداخت تسهیلات موصوف به شرح توضیحات ذیل کنند.

بر اساس قانون، برای فرزندانی که از سال ۱۴۰۰ به بعد در خاک کشور ایران به دنیا آمده‌اند و پدرانشان نیزدارای تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران دارند، تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری، به ازای فرزند اول‌ ۳۰میلیون تومان، به ازای فرزند دوم ۶۰میلیون تومان، به ازای فرزند سوم ۹۰ میلیون تومان، به ازای فرزند چهارم ۱۲۰ میلیون تومان و به ازای فرزند پنجم به بعد ۱۵۰میلیون تومان پرداخت می‌شود. همچنین تسهیلات فرزندآوری به افرادی تعلق می گیرد که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند بالای ۲.۵ نباشد.

تسهیلات فرزندآوری بدون الزام به سپرده‌گذاری و با شش ماه دوره تنفس برای شروع اقساط پرداخت می شود. ولیکن در صورت توثیق سپرده سرمایه گذاری مدت دار، متقاضی از معرفی ضامن و یا ارائه سفته معاف خواهد بود.

تسهیلات فرزندآوری با کارمزد ۴ درصد به صورت سالانه پرداخت می‌شود و همچنین در مورد تولد فرزندان دوقلو و بیشتر به ازای هر فرزند یک وام تعلق می‌گیرد و ترتیب تولد لحاظ می‌ شود.

وام فرزندآوری صرفا برای اشخاصی که در سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری بانک مرکزی که همان سامانه مربوط به تسهیلات قرض الحسنه ازدواج است، ثبت نام می کنند، تخصیص می یابد و روال آن همانند وام ازدواج، بعد از ثبت نام و تأیید بانک مرکزی به طور مستقیم به یکی از شعب بانک کارآفرین ابلاغ می شود و قابل پرداخت توسط شعبه مذکور خواهد بود.

متقاضیان (پدران) واجد شرایط برای متولدین از یکم فروردین ۱۴۰۰ به بعد و حداکثر تا ۲ سال پس از تولد فرزند، می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مربوطه اقدام کنند و در صورتی که حین دوره بازپرداخت تسهیلات تولد فرزند، فرزند دیگری از متقاضی به دنیا آمد، پرداخت تسهیلات مذکور طبق ضوابط این دستورالعمل به کودک بعدی امکان پذیر است.

 

منتشرشده در بازار پول

بانک رفاه کارگران در تیر ماه سال جاری بیش از 1,575 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری پرداخت کرده است.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بانک رفاه کارگران در تیر ماه سال جاری در مجموع 2,695 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به مبلغ بیش از 1,575 میلیارد ریال پرداخت کرده‌ است.  

براساس این گزارش و بر مبنای اطلاعات استخراج شده از سامانه ازدواج بانک مرکزی، تعداد 48,728 متقاضی نیز تا پایان روز سه‌شنبه 3 مرداد ماه سال جاری در صف دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری از بانک رفاه کارگران قرار دارند.  

بانک رفاه کارگران از ابتدای سال 1402 تا پایان تیر ماه در مجموع 9,909 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به مبلغ بیش از 5,716 میلیارد ریال پرداخت کرده است. 

 

منتشرشده در بازار پول

سعید شریف زاده عضو هیئت مدیره و رئیس ستاد اربعین شرکت ملی پست، در شورای مدیران پست استان تهران، توزیع مرسولات محتوی گذرنامه زائرین حسینی را در اولویت برنامه های شبکه دانست.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از دفتر ارتباطات و اموربین الملل شرکت ملی پست؛ شورای مدیران پست استان تهران با حضور سعید شریف زاده عضو هیئت مدیره، عبدالرضا جنتی عطائی؛ مدیر کل پست استان تهران و مدیران مناطق پستی تهران با هدف بررسی و ارزیابی عملکرد ترافیک و درآمد مناطق پستی در بازه زمانی منتهی به تیرماه سال جاری برگزار شد.
شریف زاده در این نشست با اشاره به فرارسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعیدالله الحسین(ع) و افزایش ترافیک مرسولات حاوی گذرنامه برای تشرف زائرین حسینی به عتبات عالیات، توزیع گذرنامه را در اولویت برنامه کاری شبکه پستی دانست.
رئیس ستاد اربعین شرکت ملی پست به حضور موفق همکاران این مجموعه با همکاری پست تهران در جشن بزرگ عیدغدیر اشاره کرد و افزود: حضور موفق و تجربه کسب شده در این رویداد بزرگ، زمینه ای برای خدمت رسانی بهتر به ویژه در ارائه سرویس پست یافته به زائرین حسینی را فراهم کرد.
عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست به مجموعه اقدامات انجام شده‌ی شبکه پستی از ابتدای سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری نمایشگاه صنعت پست، از جمله اقدامات مهمی بود که باعث شناخت بهتر صنعت پست در جامعه و خدمات نوین آن شد.
وی افزود: به واسطه تلاش همکاران و بازدیدهایی که سازمان ه و اقشار مختلف، از این رویداد مهم داشتند، موفق شدیم  ظرفیت واقعی پست را معرفی کرده و دیدگاه ها  را نسبت به جایگاه فعلی پست تغییر دهیم.
شریف زاده به اقدامات زير بنایی صورت گرفته در راستای ارتقای جایگاه پست اشاره کرد و گفت: اساسنامه شرکت ملی پست در حال حاضر تنظیم و با هدف تثبیت و دائمی شدن  به مجلس شورای اسلامی ارسال شده و اميد است هر چه زودتر به نتیجه رسیده و تصویب شود.
عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست در پایان، ضمن ابراز رضایت از عملکرد مدیرکل و مدیران مناطق پستی استان تهران، بیان کرد: در حال حاضر با تلاش های مجموعه مدیریتی پست تهران، ما به نتایج مطلوبی در این استان دست یافته ایم و انتظار می رود همچون گذشته با همدلی و امید به آینده، پاسخگو و پیگیر مسائل و مشکلات همکاران و مشتریان بوده و  همگی در تحقق اهداف عالی شرکت گام برداریم.

منتشرشده در روابط عمومی ها