12 ارديبهشت 1403
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious

پخش رازی به شعار توقف ناپذیری خود عمل کرد

شرکت پخش رازی وابسته به هلدینگ شفادارو، در چهارماهه ابتدایی سال مالی خود، ضمن افزایش 35 درصدی سود خالص خود نسبت به مدت مشابه سال قبل، از نظر حجم و درامد فروش نیز جایگاه دوم شرکت های توزیع دارو را از آن خود کرد.

 

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی پخش رازی، دکتر محمدرضا مرادی، مدیرعامل وعضو هیات مدیره این شرکت  با اعلام خبر فوق گفت: پخش رازی پیش از این، در میان شرکت های پخش دارو و تجهیزات پزشکی در رتبه پنجم قرار داشت، که نیمه دوم سال 1402 با اجرای برنامه ای جدید، موفق شد، رکوردهای تازه ای را در دوره کوتاه مدت اجرای این برنامه  در زمینه های مختلف فروش، سودآوری، وصول مطالبات و کاهش تسهیلات بانکی بر جا بگذارد.

 

مدیرعامل شرکت پخش رازی افزود: این موفقیت ها در شرایطی اتفاق افتاده است که شرکت های پخش دارو و صنعت داروسازی به دلیل مشکلات ناشی از کمبود نقدینگی و کاهش حاشیه سود با خطر ورشکستی مواجه اند.

 

به گفته وی، مشکل شدید نقدینگی ناشی از عدم پرداخت تسهیلات بانکی، عدم پرداخت بدهی های دولت  و مشکلات داروخانه های خصوصی باعث شده است که صنعت پخش و صنعت داروسازی کشور در شرایط بسیار وخیمی قرار بگیرد.

 

دکتر مرادی با تاکید بر بحران پیش روی صنعت پخش و صنعت داروسازی کشور افزود:  در کنار مشکلات نقدینگی ، حاشیه سود شرکتهای پخش  نیز به شدت کاهش پیدا کرده و همچنان نیز در حال کم شدن است که این مساله خطر ورشکستگی تعداد زیادی از شرکت های پخش دارویی و حتی داروسازی را افزایش می کند. بنابراین از هم اینک لازم است برای حلاین معضل بزرگ،  هم توسط خود صاحبان صنایع پخش و داروسازی و  هم در عرصه سیاستگذاری کلان چاره سازی شود.

 

 

 

 

 

مهندسی مجدد فرایندها

 

 مدیرعامل شرکت پخش رازی اظهار داشت: پخش رازی برای غلبه بر شرایط حاکم بر بازار و در برنامه جدید خود، بهبود کیفی و مهندسی مجدد فرایند ها را در دستور خود قرار داد و توانست رتبه خود را در میان شرکت های پخش دارو وتجهیزات پزشکی،  سه پله ارتقا ببخشد و از رتبه پنجم شرکتهای برتر صنعت پخش به رتبه دوم صعود کند. این شرکت در چهار ماهه  ابتدایی سال مالی 1403-1402  موفق شد، رشد فروش خالص خود را 48 درصد ، سود ناخالص را 34 درصد، سود عملیاتی را 36 درصد افزایش دهد که در نهایت منجر به رشد سود خالص 35 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال مالی قبل شد.

 

  

 

عکس

 

 

 

به گفته مدیرعامل این شرکت، پخش رازی علاوه بر این ها در زمینه وصول مطالبات نیز در این دوره موفق کرده است.  حالی که شرکت های پخش دارو در طول سال های اخیر با بحران کمبود نقدینگی و وصول نشدن مطالبات خود  به ویژه از داروخانه های دولتی مواجه اند، پخش رازی در دوره چهارماهه خود، موفق شد وصول مطالبات خود را نسبت به مدت مشابه سال مالی قبل بهبود بخشید.  این شرکت  توانسته است مجموع وصول در چهار  ماهه دوره مالی 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل، رشد 36 درصدی را در وصول مطالبات رقم بزند.

 

پخش رازی در شش ماهه اخیر به طور مرتب ماه به ماه نسبت به دوره مشابه قبل و  نیز نسبت به ماه قبلی خود عمکلرد بهتری را به نمایش گذاشته است و میتوان آینده مطلوبی را برای این عضو هلدینگ شفا دارو؛ وابسته به هلدینگ آینده پویا و بانک ملی،  پیش بینی کرد.

پخش رازی برای رسیدن به هدف فروش 18 هزار میلیارد تومانی خود در سال مالی جدید برنامه توسعه ای  ویژه خود را نیز  در دستور کار قرار داده است. ارتقای استانداردهای توزیع و انبارش کالا، پروژه هوش تجاری، حمل و نقل ریلی و مهندسی سبد فروش و راه اندازی شعب و مراکز توزیع جدید از جمله برنامه های این شرکت است.

 

مروری بر اقدامات پژوهشكده بیمه در سال 1402

اقدامات پژوهشکده بیمه در سال 1402 در دوازده حوزه اصلی شامل «اجرای طرح‌های پژوهشی»، « گزارش های پژوهشی »، « حمایت از رساله های دکتری و پایان نامه های کارشناسی ارشد »، « برگزاری کارگاه‏های آموزشی، وبینارها و نشست های تخصصی »، « برگزاری دوره‌های آموزشی بین‌المللی بر اساس نیازسنجی صنعت »، « برگزاری آزمونهای تخصصی و برنامه‌های آموزشی شرکتها و مؤسسات آموزشی تحت نظارت پژوهشکده بیمه »، « چاپ و نشر کتب و نشریات »، « ارتقاء سطح علمی فعالیت‌های اعضاء هیأت علمی و پژوهشگران »، « استقرار نظام تکافل در کشور »، « برگزاری سی‌اُمین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه »، « امضاء تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک داخلی » و« تعاملات بین المللی با موسسات بیمه و تکافلی خارجی » انجام پذیرفته است.

  به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در راستای اجرای سیاست های اقتصادی دولت سیزدهم، پژوهشکده بیمه در سال 1402  ضمن تمرکز بر اجرای اهداف و برنامه‌های متداول خود، اقدامات کاربردی و توسعه‌ای به‌ویژه در خصوص پیاده‌سازی نظام تکافل در کشور و توسعه فعالیت‌های بین‌المللی در جهت  استفاده از تجارب انجمن ها و موسسات بیمه ای و تکافلی کشورهای اسلامی و توانمندسازی سرمایه‌های انسانی صنعت بیمه را در دستور کار خود قرار داده است.
همچنین این اقدامات با ابلاغ سند تحول دولت مردمی از سوی ریاست محترم جمهور در سال 1402 و تاکید بر ضروت هوشمندسازی، بین‌المللی‌سازی و آموزش صنعت بیمه در مبحث بیمه از فصل دوم با عنوان سرمایه‌گذاری و تامین مالی با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.


برای مشاهده گزارش عملکرد پژوهشکده بیمه در سال 1402 به فایل پیوست مراجعه فرمایید.

 

استارت بیمه ملت برای ثبت رکوردهای جدید

براساس گزارش فعالیت منتشر شده یک ماهه در سامانه کدال سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت بیمه ملت موفق شد در فروردین ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۰۳ درصد بیشتر حق بیمه تولید کند.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از  روابط عمومی بیمه ملت، عملکرد یک ماهه منتهی به ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ این شرکت حکایت از تولید مبلغ ۲۸۱۷ میلیارد و ۶۵۹ میلیون ریال حق بیمه دارد که این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش بیش از ۱۰۳ درصدی را به ثبت رسانده است.

حق بیمه تولیدی شرکت در فروردین سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۳۸۷ میلیارد و ۲۵۷ میلیون ریال بوده و بدین ترتیب شرکت با مدیریت صحیح و هدف گذاری‌های صورت گرفته، توانسته در فروردین سال‌جاری حدود ۱۴۳۱ میلیارد ریال بیشتر حق بیمه تولید کند.

همچنین خسارت پرداختی شرکت در اولین ماه سال‌جاری مبلغ 7۳۸ میلیارد و ۶۲ میلیون ریال بوده که این رقم هم نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش حدودی ۳۶ درصدی مواجه شده که نشان‌دهنده پایین آمدن نسبت خسارت شرکت بیمه ملت در ادامه روند کاهشی این نسبت در سال ۱۴۰۲ و رسیدن نسبت خسارت بیمه ملت در فروردین ماه ۱۴۰۳ به حدود ۲۶ درصد می باشد.

بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۲ مبلغ ۱۱۴۶ میلیارد ریال خسارت پرداخت کرده بود که بررسی‌ها نشان می‌دهد در فروردین امسال مبلغ ۴۰۸ میلیارد و ۴۴۹ میلیون ریال کمتر خسارت پرداخت کرده است.

نسبت خسارت بیمه ملت در فروردین ماه ۱۴۰۲ بیش از ۸۲ درصد بوده که با کنترل و مدیریت ریسک در حق بیمه تولیدی، این نسبت در پایان سال ۱۴۰۲ به ۵۱ درصد رسیده که ۷ درصد کمتر از میانگین صنعت بیمه، براساس آمار منتشره بیمه مرکزی بوده است.

بیمه ملت سال ۱۴۰۳ را پرقدرت‌تر از گذشته آغاز کرده و گزارش فعالیت منتشر شده حکایت از ماه‌هایی پر کار و موفقیت آمیز برای این شرکت دارد و به نظر می‌رسد سال‌جاری برای این شرکت سرشار از دستیابی به رکوردهای جدید در جهت پیشرفت و شکوفایی هر چه بیشتر است.

 

یاسوج؛ مقصد سی امین سفر مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی

مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی شنبه، هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ به همراه تعدادی از معاونان و مدیران این صندوق، به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی صندوق تامین خسارت های بدنی، مهدی قمصریان در این سفر با دکتر محبوب افراسیاب رئیس کل دادگستری، دکتر سید علی ملک حسینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، دکتر سید جواد هاشمی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری، سرهنگ حمیدرضا اکبری جانشین فرماندهی انتظامی استان، سرهنگ جابر پیوست رئیس پلیس راهور، سرهنگ حسن دانایار رئیس پلیس راه استان، خالق شکور مدیرکل بیمه ایران و دکتر قباد مبشری مدیر کل کمیته امداد امام خمینی ( ره) استان دیدار کرد.

همچنین دیدار با خانواده معظم شهید مدافع حرم، سردار شهید ستار اورنگ از دیگر برنامه های وی در سفر به یاسوج بود.

 

مصاحبه با صدا و سیمای استان و بازدید از شعبه صندوق تامین استان کهگیلویه و بویراحمد نیز از برنامه های مهدی قمصریان در این سفر بود.

 

 

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال 1403

پیش بینی کارشناسان نشان می دهد که این شرکت در سه ماهه سوم به خرداد 1403 درآمد بیمه ناخالص 34 هزار میلیارد ریالی را محقق می کند که رشدی حدود سه برابری نسبت به دوره های قبل خواهد بود و ذخایر حق بیمه هم در خرداد امسال به رقم بزرگ 94 هزار و 854 میلیارد ریالی می رسد.

به گزرش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بیمه پارسیان ؛ بیمه پارسیان در سال جاری با بستر سازی های که در گذشته انجام داده بود توانسته عملکرد درخشانی را به نمایش بگذارد. هم به نسبت خسارت خاصی دست یافت و هم رشد درآمد ناخالص سه برابری را نسبت به دوره های مشابه در سالهای قبل تجربه کرد.

بیمه پارسیان که با برنامه ریزی های دقیق و بسترسازی های مناسب برای رشد پایدار توانسته در سال گذشته رشد بالای 58 درصدی را تجربه کند در سال جاری هم در مدار رشد بوده و به دلیل استراتژی های مناسب رشد بالاتری را تجربه خواهد کرد تاجایی که در یک ماه ابتدایی رشدی سه برابری را ثبت کرد.

این شرکت دارای پورتفوی متناسبی است که برخی از رشته‌های خاص را در صنعت بیمه ایران نمایندگی می کند.علاوه بر این در سرمایه‌گذاری که بعضا از محل ذخایر و اندوخته‌های فنی و قانونی است روند مناسبی را به نمایش گذاشته است.

بررسی ها نشان می دهد ، این شرکت با ترکیب مناسب پرتفوی قوی، سبد بهینه و مدیریت ریسک عملکرد شایان توجهی را در سال گذشته ثبت کرده و رشدی 58 درصدی در حق بیمه تولیدی را تجربه و به عدد بالاتر از 23هزار میلیارد ریال دست یافت.

اما در فروردین سال جاری یک اتفاق خاصی افتاده که نشان از وضعیت مناسب شرکت دارد چرا که نسبت خسارت این شرکت در فروردین 1403 به عدد 28درصدی رسید که در صنعت بیمه ایران در سال جاری نادر است.

این وضعیت نزولی نسبت خسارت از سال 1399 شروع شد و از رقم 77 درصد به 28 درصد در سال جاری رسید که نشان از پایین بودن ریسک پورتفوی شرکت دارد.

این شرکت در فروردین سال جاری 14هزار میلیارد ریال درآمد ناخالص را ثبت کرده که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته رشدی حدود سه برابری داشته است.

پیش بینی کارشناسان نشان می دهد که این شرکت در سه ماهه سوم به خرداد 1403 درآمد بیمه ناخالص 34 هزار میلیارد ریالی را محقق می کند که رشدی حدود سه برابری نسبت به دوره های قبل خواهد بود و ذخایر حق بیمه هم در خرداد امسال به رقم بزرگ 94 هزار و 854 میلیارد ریالی می رسد.

این گزارش می افزاید : در فروردین امسال خبر پیگیری افزایش سرمایه شرکت منتشر شده و هیات مدیره شرکت طی نامه ای خبر داده که افزایش سرمایه شرکت از رقم 13هزار میلیارد ریال به رقم 16 هزار میلیارد ریالی از محل سود انباشته و اندوخته سرمایه در حال پیگیری است.

در حال حاضر و بر اساس گزارش مالی آذر 1402 مبلغ سود انباشته شرکت مبلغ چهار هزار و 765 میلیارد ریال است و نشان از قدرت این شرکت در سودآوری دارد.همچنین سرمایه گذاری شرکت در همین دوره با رشدی 17 درصدی به 34هزار و 776 میلیارد ریال رسید.

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده ترین ابزارهای برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آنها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزارهای متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می دهد این ابزارها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آنها و ایجاد کانال های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزارهای موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه های اجتماعی، می توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می توان از جمله مزایای این کانال های ارتباطی دانست.

 

صفحه1 از718