تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:33
کد خبر : 22828
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای فعالان طراحی، مُد و لباس تحت پوشش بیمه تعاون قرار گرفتند بسته هستند

فعالان طراحی، مُد و لباس تحت پوشش بیمه تعاون قرار گرفتند

فعالان طراحی، مُد و لباس تحت پوشش بیمه تعاون قرار گرفتند

فعالان طراحی، مُد و لباس تحت پوشش بیمه تعاون قرار گرفتند

همزمان با نخستین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی زنجیره ارزش پوشاک، بیمه تعاون به منظور خدمت رسانی هرچه بیشتر با فعالان این صنعت با اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران و فعالان حوزه طراحی، مد، لباس و صنایع وابسته تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون ؛ به منظور رشد و توسعه همکاری‌ها و نیز ارائه خدمات بیمه‌ای بهینه و جامع در انواع رشته‌های بیمه‌ای شرکت بیمه تعاون با اتحادیه صنف تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران و فعالان حوزه طراحی، مد، لباس و صنایع وابسته، تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
با توجه به این تفاهم نامه تمام اعضای حقیقی یا حقوقی اتحادیه صنف تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران و نیز فعالان حوزه طراحی، مد، لباس و صنایع وابسته به همراه اعضاء خانواده تحت پوشش خدمات ارائه شده توسط شرکت بیمه تعاون قرار می گیرند.

_x000D_

شایان ذکر است که پیش از این نیز، شرکت بیمه تعاون در راستای حمایت از کسب و کارهایی که در پی پاندمی کرونا تعطیل شده اند، به عنوان تنها بیمه ارائه دهنده خدمات، از کسب و کارهای حوزه پوشاک و صنایع وابسته حمایت کرده که بر اساس آمار ارائه شده در بهمن ۱۳۹۹ نیز، بیشترین خسارت در پی تعطیلی به واسطه پاندمی کرونا به این صنعت از سوی بیمه تعاون پرداخت شده بود.

_x000D_

 

_x000D_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.