تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:56
کد خبر : 35035
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای دارندگان پایانه‌های فروش بانک صادرات ایران تسهیلات می‌گیرند بسته هستند

دارندگان پایانه‌های فروش بانک صادرات ایران تسهیلات می‌گیرند

دارندگان پایانه‌های فروش بانک صادرات ایران تسهیلات می‌گیرند

دارندگان پایانه‌های فروش بانک صادرات ایران تسهیلات می‌گیرند

​مشتریان حقیقی، حقوقی و مشترک دارنده پایانه‌های فروش (pos) بانک صادر ات ایران می‌توانند در قالب طرح «صبای سپهر ۲»، تا سقف ۵۰ میلیارد ریال از این بانک تسهیلات دریافت کنند.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و  به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، طرح «صبای سپهر ۲» این بانک با هدف اعطای تسهیلات به پذیرندگان فعال پایانه‌های فروش (pos) با شرایط ویژه عملیاتی شد که بر مبنای آن، مشتریان حقیقی، حقوقی و مشترک بانک صادرات ایران که پایانه‌ فروش آنها به یکی از حساب‌های قرض‌الحسنه جاری با دسته چک یا بدون دسته چک و حساب سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی متصل باشد، مشمول این طرح شده و می‌توانند با استفاده از امتیازهای حاصل شده تا سقف ۵۰ میلیارد ریال (بر اساس بسته اعتباری) از تسهیلات بانک صادرات ایران بهره‌مند شوند.

_x000D_

تسهیلات مرابحه طرح صبای سپهر ۲ به نسبت ۵۰ تا ۲۰۰ درصد حداقل معدل موجودی سه ماهه و حداکثر موجودی ۱۲ ماهه حساب متصل به پایانه فروش به مشمولان این طرح پرداخت خواهد شد.

_x000D_

بازپرداخت تسهیلات این طرح به صورت اقساطی ۱۲، ۱۸ و ۲۴ ماهه یا به صورت یکجا سه‌ماهه و شش ماهه انجام خواهد شد.

_x000D_

در قالب این طرح همچنین مشتریان حقیقی و مشترک دارنده پایانه‌های فروش فعال بانک صادرات ایران می‌توانند از پس از تسهیلات مرابحه خرد، از تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت نیز برخوردار شوند.

_x000D_

مشتریان حقوقی دارای پایانه فروش این بانک نیز که امتیاز لازم را در قالب این طرح کسب کرده‌اند، می‌توانند بر اساس مدارک و مستندات صنفی و شغلی خود از تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت استفاده کنند.

_x000D_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.