تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:47
کد خبر : 30766
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای 3000 میلیارد تومان استرداد مالیات در چهار ماه نخست امسال بسته هستند

3000 میلیارد تومان استرداد مالیات در چهار ماه نخست امسال

3000 میلیارد تومان استرداد مالیات در چهار ماه نخست امسال

۳۰۰۰ میلیارد تومان استرداد مالیات در چهار ماه نخست امسال

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در نشست خبری ویژه گرامیداشت هفته دولت، گفت: تسریع در امور مربوط به استرداد مالیات یکی از شاخص‌های نشان‌دهنده تکریم ارباب‌رجوع است. در چهار ماه نخست امسال، حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان مالیات به فعالان اقتصادی استرداد شده است.

_x000D_

 

_x000D_

به گزارش بورس وبانک وبه نقل ازروابط عمومی  رسانه مالیاتی ایران، دکتر داود منظور در نشست خبری که با حضور خبرنگاران رسانه‌های جمعی و به مناسبت گرامیداشت هفته دولت برگزار شد، گفت: یکی از گلایه‌های فعالان اقتصادی، دیرکرد در استرداد مالیات بر ارزش‌افزوده بود که با رویکرد جدید نظام مالیاتی و پس از اصلاحاتی که در قانون مالیات بر ارزش‌افزوده صورت گرفت، استرداد مالیات بر ارزش‌افزوده به‌شدت سرعت گرفت.

_x000D_

 

_x000D_

وی با اشاره به اینکه تسریع در امور مربوط به استرداد مالیات یکی از شاخص‌های نشان‌دهنده تکریم ارباب‌رجوع می‌باشد خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۹ حدود سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان مالیات بر ارزش‌افزوده به فعالان اقتصادی استرداد شده بود که در سال ۱۴۰۰، به هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

_x000D_

 

_x000D_

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: با ارسال بخشنامه‌ای به کلیه ادارات کل امور مالیاتی اعلام کردیم درصورتی‌که یک فعال اقتصادی شایسته استرداد است، باید این استرداد در زمان‌بندی خودش انجام شود و نتیجه این رویکرد جدید این شد که تنها در چهارماهه نخست امسال، حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان به مؤدیان استرداد مالیات صورت گرفته است.

_x000D_

 

_x000D_

دکتر منظور تأکید کرد: چنانچه مؤدیان گلایه‌مندی در خصوص عملکرد سازمان در زمینه استرداد مالیاتی دارند، موضوع را از طریق سامانه سوت زنی سازمان جهت رسیدگی مطرح کنند.

_x000D_

 

_x000D_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.