275 هزار میلیارد ریال امهال بدهی و 12 هزار میلیارد ریال بخشودگی جرائم دیرکرد

بانک کشاورزی همسو با سیاست های دولت وفاق ملی و از ابتدای استقرار دولت چهاردهم، افزون بر 275 هزارمیلیارد ریال امهال بدهی و 12 هزارمیلیارد ریال بخشودگی جرائم دیرکرد را در کارنامه عملکرد خود ثبت کرده است.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در راستای مساعدت با بدهکاران و کشاورزان خسارت دیده، از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۷۵ هزار میلیارد ریال از بدهی مشتریان و کشاورزان زیان دیده را امهال و تمدید کرده و بیش از ۱۲ هزار و ۳۰۹ میلیارد ریال از بدهی تسهیلاتی آنان را مورد بخشودگی قرار داده است.
شایان ذکر است با اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از معیشت و کسب و کار فعالان بخش کشاورزی و مشتریان این بانک، در سال جاری تا پایان تیرماه افزون بر ۵۴۰۰ فقره پرونده تسهیلات دارای بدهی جمعا به مبلغ ۳۲ هزار و ۱۴۲ میلیارد ریال امهال شده و جرائم وجه التزام بیش از ۲۵۸۰۰ فقره پرونده تسهیلات سررسید گذشته و معوق جمعا به مبلغ ۲۰۶۴ میلیارد ریال مورد بخشودگی قرار گرفته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0