تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:28
کد خبر : 19265
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای پازوکی: درصد ناچیزی از بازار را قاچاق تشکیل می‌دهد!!!! بسته هستند

پازوکی: درصد ناچیزی از بازار را قاچاق تشکیل می‌دهد!!!!

پازوکی: درصد ناچیزی از بازار را قاچاق تشکیل می‌دهد!!!!

پازوکی: درصد ناچیزی از بازار را قاچاق تشکیل می‌دهد!!!!

رئیس اتحادیه لوازم خانگی تهران گفت: درصد ناچیزی از نیاز بازار از طریق موارد مشابه خارجی تامین می‌شود که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی، اکبر پازوکی در خصوص وضعیت عرضه و تقاضا در بازار اظهار کرد: امروز کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی ایرانی تا حدی ظرفیت‌های خود را افزایش داده‌اند که تمام نیاز سالانه بازار به لوازم خانگی را تامین کنند.
وی افزود: البته درصد ناچیزی از نیاز بازار همچنان از طریق موارد مشابه خارجی تامین می‌شود که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند و در برخی از فروشگاه‌های سطح شهر نیز فروخته می‌شوند.

_x000D_

رئیس اتحادیه لوازم خانگی تهران بیان کرد: اتحادیه مخالف فروش لوازم خانگی قاچاق است چرا که از طرفی با قوانین وزارت صمت برابری ندارد و از طرفی هم برای تولیدات داخلی اختلال ایجاد میکند، اما اتحادیه متولی مبارزه و مقابله با این امر نیست.
پازوکی ادامه داد: در حال حاضر تنها در تامین دو محصول ماشین ظرفشویی و کولرهای گازی در بازارهای کشور با مشکل مواجه هستیم که این ضعف هم با تقویت کارگاه‌های ساخت داخل بر طرف خواهد شد که البته حمایت دولت را می‌طلبد.
وی تصریح کرد: شرکت‌های نمایندگی که سال‌ها قبل شرکت‌های خارجی لوازم خانگی را در ایران پوشش می‌دادند امروز به طور کامل فعالیت خود را از دست داده‌اند و هیچ گارانتی برای لوازم خانگی خارجی وجود ندارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.