تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:42
کد خبر : 28110
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای مدیرعامل بانک کارآفرین : هیچ واحد تولیدی را تملیک نکردیم بسته هستند

مدیرعامل بانک کارآفرین : هیچ واحد تولیدی را تملیک نکردیم

مدیرعامل بانک کارآفرین : هیچ واحد تولیدی را تملیک نکردیم

مدیرعامل بانک کارآفرین : هیچ واحد تولیدی را تملیک نکردیم

مدیرعامل بانک کارآفرین همزمان با فرا رسیدن روز ارتباطات تاکید کرد: به عنوان نخستین بانک در اجرای رای وحدت رویه، در بانک کارآفرین کارخانه یا واحد تولیدی به واسطه اقدام حقوقی تعطیل نخواهد شد و این یکی از افتخارات بانک کارآفرین است.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین ؛ دکتر احمد بهاروندی در مصاحبه با خبرنگار واحد ارتباطات بانک با تاکید بر این که در طی سالهای گذشته در بانک کارآفرین هیچ واحد تولیدی به دلیل بدهی بانکی تملیک نشده است، گفت: واحد حقوقی بانک  در راستای رویه سازی وصول مطالبات، این فرآیند را پیش از این در دستور کار داشت.

_x000D_

وی در ادامه افزود: در طی سالهای گذشته پیگیری مطالبات بدهکاران بزرگ در دستور کار بانک بود و پس از ابلاغ رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت اداری کشور و همچنین مجمع  عمومی بانک در تیر ماه سال ۱۳۹۹، نیز این رویه ادامه یافت و مقرر شد تا در راستای اجرای دستور العمل های بانک مرکزی با مشتریان بانک_بدهکاران بزرگ – وارد مذاکره شده و بدهی های معوق بانکی تعیین تکلیف شوند.

_x000D_

وی با اشاره به بدهکاران تعیین تکلیف شده اظهار داشت: فرآیند اجرا شده در طی سالهای گذشته و پس از ابلاغ رای وحدت رویه موجب شد، در کمیته فرا دستگاهی بانک مرکزی، بانک کارآفرین بعنوان الگوی سایر بانکها در این فرآیند تعریف و شناسایی شود.

_x000D_

بهاروندی با اشاره به ماهیت بانک که حمایت از کارآفرینی است خاطر نشان کرد: بیشترین همکاری برای تسویه مطالبات را با واحدهای تولیدی داشتیم تا از حیث پرداخت بدهی های بانکی هیچ واحد تولیدی و هیچ کارگری متضرر نشود.

_x000D_

_x000D_

_x000D_

 

_x000D_

_x000D_

_x000D_

_x000D_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.