لیائی: ۳۰۰ خدمت پست به دانش بنیانها واگذار می شود
لیائی: ۳۰۰ خدمت پست به دانش بنیانها واگذار می شود
مدیر عامل شرکت ملی پست ایران گفت: بنا داریم ۳۰۰ خدمت و فرصت سرمایهگذاری جدید را به شرکتهای دانشبنیان واگذار کنیم.
_x000D_
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت پست؛ محمود لیائی در گفت و گو باخبرگزاری صدا و سیما افزود: هم اکنون با ۸۸ شرکت دانش بنیان و استارتاپ ارتباط داریم، اما برنامه ریزی کرده ایم که ۳۰۰ خدمت و یا فرصت جدید سرمایه گذاری را به شرکتهای دانش بنیان واگذار کنیم و شرکت ملی پست، پس از انعقاد قرارداد با این شرکتها به عنوان مشتری، محصولات آنها را خریداری خواهد کرد تا هم این شرکتها رشد کنند و هم نیازهای ما از این طریق تامین شود.
_x000D_
وی درباره فروش برخط محصولات صنایع دستی هم به نشست خود با استاندار اصفهان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه استان اصفهان پایتخت صنایع دستی کشور است پیشنهاد کردیم فرصتی در اختیار ما قرار گیرد تا هموطنان مستقیماً بتوانند با تولیدکنندگان صنایع دستی ارتباط برقرار کنند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بر همین اساس محصولات صنایع دستی را روی درگاه اینترنتی پست خواهیم گذاشت تا مردم از سراسر ایران و جهان بدون هیچ واسطهای بتوانند خریداری کنند و از طریق شبکه مویرگی پست در سراسر کشور این محصولات را به دستشان در داخل و یا خارج کشور برسانیم.
_x000D_
_x000D_
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0