تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:35
کد خبر : 24202
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای عضو هیأت‌مدیره بانک مسکن خبر داد: تحویل 2.1 میلیون واحد مسکن مهر تاکنون بسته هستند

عضو هیأت‌مدیره بانک مسکن خبر داد: تحویل 2.1 میلیون واحد مسکن مهر تاکنون

عضو هیأت‌مدیره بانک مسکن خبر داد: تحویل 2.1 میلیون واحد مسکن مهر تاکنون

عضو هیأت‌مدیره بانک مسکن خبر داد: تحویل ۲.۱ میلیون واحد مسکن مهر تاکنون

عضو هیأت‌مدیره بانک مسکن با بیان اینکه ظرفیت فنی‌ومهندسی کشور اجازه ساخت یک میلیون مسکن را می‌دهد، گفت: تاکنون ۲ میلیون و ۱۴۰ هزار واحد مسکن مهر تحویل شده و هنوز ۲۲۶ هزار واحد باقیمانده است.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عممی بانک مسکن ؛ محسن فاضلیان‌ در هشتمین همایش بورس، بانک و بیمه در جزیره کیش اظهار داشت: تاکنون از محل تسهیلات مسکن در قالب فروش اقساطی برای مسکن مهر ۲ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۳۴۹ واحد تعیین تکلیف شده و در سالجاری تا امروز برای بیش از ۳۴ هزار و ۹۱ واحد مسکن مهر دفترچه ارائه شده است.
وی ادامه داد: آنچه از مسکن مهر مانده ۲۲۶ هزار و ۵۳۶ واحد است که باید تکمیل و ارائه شود. از سال ۸۴ خط اعتباری ۵۰۰ هزار میلیارد ریالی توسط بانک‌مرکزی برای مسکن مهر اختصاص یافت؛ در حال حاضر مسکن مهر باقیمانده در برخی‌ مناطق ۳۰ درصد و در برخی مناطق دیگر ۳۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت داشته است و آنهایی که بالای ۷۰ درصد پیشرفت داشته‌اند؛ در اولویت قرار دارند.
فاضلیان در مورد طرح اقدام ملی مسکن افزود: تا امروز ۲۵۹ هزار و ۴۳۸ واحد مسکن اقدام ملی ثبت‌نام شده و ۱۰۵ هزار میلیارد ریال پول متقاضیان واریز شده است؛ در کنار این طرح جهش تولید مسکن هم دنبال می‌شود.
عضو هیأت‌مدیره بانک مسکن در مورد سهم زمین از هزینه مسکن نیز گفت: در شهرهای بزرگ بین ۵۰ تا ۷۰ درصد، شهرهای متوسط بین ۳۰ تا ۵۰ درصد و در شهرهای کوچک زیر ۳۰ درصد از هزینه مسکن مربوط به زمین است.
به گفته فاضلیان تقاضای انباشته برای مسکن در کشور ۵ میلیون واحد است و هر سال به اندازه تعداد ازدواج‌ها و تشکیل خانواده‌ها به این تقاضا اضافه می‌‌شود؛ جمعیت کشور ۸۶ میلیون نفر است که ۲۵ تا ۲۷ میلیون مسکن در کشور وجود دارد. بین ۵ تا ۶ میلیون نفر مستأجر هستند.  
وی ادامه داد: برای ساخت یک میلیون مسکن در سال که متراژ متوسط ۷۰ تا ۸۰ متر است؛ در مجموع ۸۰ میلیون متر مربع مسکن باید احداث شود و اگر هزینه هر متر مربع مسکن ۵ میلیون تومان باشد؛ در مجموع ۳۵۰ هزار میلیارد تومان مورد نیاز است و این همان عددی است که به اندازه ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای جهش مسکن در نظر گرفته شده است.
به گفته عضو هیأت‌مدیره بانک مسکن با توجه به اینکه عدد نقدینگی در کشور بیش از ۴۲۰۰ هزار میلیارد تومان است؛ عدد ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای احداث مسکن که طی ۲ تا ۳ سال هزینه می‌شود حدود ۷ تا ۱۰ درصد خواهد بود که نمی‌تواند در ایجاد تورم اثرگذار باشد.
فاضلیان گفت: سالانه حدود ۳۵۰ هزار مسکن توسط بخش خصوصی ساخته می‌شود. در روستاها حدود ۲۵۰ هزار توسط بنیاد مسکن و ۴۰۰ هزار مسکن هم در قالب طرح جهش مسکن تولید خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.