تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:47
کد خبر : 30604
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای ضرورت تبیین ظرفیت‌های بانکداری اسلامی در تحقق اقتصاد دانش بنیان بسته هستند

ضرورت تبیین ظرفیت‌های بانکداری اسلامی در تحقق اقتصاد دانش بنیان

ضرورت تبیین ظرفیت‌های بانکداری اسلامی در تحقق اقتصاد دانش بنیان

ضرورت تبیین ظرفیت‌های بانکداری اسلامی در تحقق اقتصاد دانش بنیان

ضروری است بانک ها در خصوص تببین ظرفیت های مشترک بانکداری اسلامی و اقتصاد دانش بنیان گام بردارند. 

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک شهر ؛ هفته بانکداری اسلامی مجالی شایسته برای نکوداشت اراده جمعی و تلاش های صورت گرفته در استفاده از ظرفیت‌های بانکداری اسلامی در تحقق سیاست‌راهبردی «توسعه اقتصاد دانش بنیان» و ضروری است بانک ها در خصوص تببین ظرفیت های مشترک بانکداری اسلامی و اقتصاد دانش بنیان گام بردارند.

_x000D_

تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا در  سال  ۱۳۶۲ اگر نقطه عطفی در تحقق بانکداری اسلامی در ایران محسوب شود قطع به یقین  پایه ریزی و توسعه اقتصاد دانش بنیاد نیز یکی دیگر از نقاط مهم و برجسته در این مسیر خواهد بود. در این راستا تبین راهکارهایی که بتواند ظرفیت های مشترک بانکدای اسلامی و اقتصاد دانش بینان را روشن کرده و مدل های اجرایی پیشنهاد کند از مأموریت های کلیدی بانک ها به شمار می آید و در این میان بانک شهر طی سالی جاری در این مسیر اقدامات شایسته ای را انجام داده است.

_x000D_

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته بانکداری اسلامی، تلاش همه فعالان صنعت بانکداری و همکاران جامعه بانکی در ترویج اقتصاد دانش بنیان از طریق استفاده از  ظرفیت ها بانکداری اسلامی را ارج نهاده و امیدوارم با کمک کارگزاران نظام مالی و متخصصین بانکی بتوانیم با ایجاد اصلاحات مناسب در جهت بهبود کیفیت خدمات و معرفی عقود متناسب و قوانین کارآمد، توانمند و هماهنگ با اقتصاد دانش بنیان و اکوسیستم نوآوری، شبکه بانکی کشور را بر اساس آرمان‌های بلند نظام اسلامی و سیاست‌های راهبردی شعار سال یعنی « تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»  پیش ببریم.

_x000D_

سیدمحمدمهدی احمدی

_x000D_

مدیرعامل و عضو هیأت مدیره

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.