شعبه رشت بیمه دانا از پرداخت خسارت ۶۰۰میلیون تومانی غیر واقعی جلوگیری کرد
شعبه رشت بیمه دانا از پرداخت خسارت ۶۰۰میلیون تومانی غیر واقعی جلوگیری کرد
با تلاش و پیگیری شعبه رشت، بیمه دانا مانع پرداخت خسارت دیه غیر واقعی به بیمهگذار شد.
_x000D_
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بیمه دانا، در پی وقوع حادثه جادهای در یکی از مناطق استان گیلان، مبنی بر برخورد یک دستگاه خودروی سواری با عابر پیاده و فوت وی، بیمه دانا محکوم به پرداخت مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ریال شد.
_x000D_
به گفته حسن محمدیان گورجی رئیس شعبه رشت بیمه دانا، بر اساس بررسیهای اولیه صورت گرفته توسط کارشناسان خسارت و مشکوک بودن حادثه همچنین با توجه به بررسیهای کارشناس رسمی دادگستری، افسر پلیس مربوطه در زمان حادثه و همچنین واکاوی دوربینهای مداربسته پارکینگ تصادفات منطقه، مشخص شد که خودروی مربوطه جابجا شده و در زمان حادثه فاقد بیمه نامه معتبر بوده است.
_x000D_
پس از اطمینان از این مساله، اعتراضات اولیه صورت پذیرفت و پرونده پس از تکمیل مدارک و مستندات جهت سیر مراحل قانونی به واحد حقوقی شعبه ارجاع شد که پس از مطالعه پرونده نسبت به طرح دادخواست اعتراض ثالث به دادگاه، در نهایت راننده مقصر حادثه متوجه طرح دعوی بیمه دانا علیه خود شده و از بیم اینکه مستندات فوق مجددا” مورد بررسی قرار گیرد و به کلاهبرداری محکوم شود، بلافاصله نسبت به تسویه مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و واریز مبلغ فوق به حساب وراث قانونی متوفی اقدام و تحمل جرم عمومی را اعلام کرد.
_x000D_
لازم به ذکر است این پرونده در نهایت طی صدور رای دادگاه مورخ ۱۱/۰۵/۱۴۰۱ مختومه اعلام و شعبه بیمه دانا از پرداخت مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ریال مبرا شد.
_x000D_
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0