تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:37
کد خبر : 26103
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای ششصدمین پلاک بورس تهران به نام “گلپخش” ثبت شد بسته هستند

ششصدمین پلاک بورس تهران به نام “گلپخش” ثبت شد

ششصدمین پلاک بورس تهران به نام “گلپخش” ثبت شد

ششصدمین پلاک بورس تهران به نام “گلپخش” ثبت شد

شرکت گلپخش اول با نماد معاملاتی گلپخش در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران به عنوان ششصدمین نماد معاملاتی این بازار درج شد.

_x000D_

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی سازمان بورس ؛ در پی موافقت هیأت پذیرش بورس اوراق بهادار در جلسه ۲۲ اردیبهشت ماه امسال با پذیرش سهام شرکت گلپخش اول (سهامی عام) در بورس اوراق بهادار تهران و همچنین احراز موارد تعیین شده در مصوبه هیأت پذیرش از سوی این شرکت، بورس تهران اعلام کرده است از تاریخ ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ شرکت گلپخش اول به عنوان ششصدمین شرکت پذیرفته شده در بخش “خرده فروشی، به استثنای وسایل نقلیه موتوری”، گروه و طبقه “خرده فروشی مواد غذایی در فروشگاه‌های تخصصی” با کد “۴۷۲۱” و نماد “گلپخش” در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شده است.

_x000D_

شرکت گلپخش اول در سال ۱۳۷۹ با موضوع بازاریابی، فروش، توزیع و پخش محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی در داخل و خارج از کشور و همچنین وارادات و انجام هرگونه فعالیت حقوقی، مالی، اداری و بازرگانی با شماره ثبت ۱۶۷۱۲۴ تأسیس شده و سپس در تاریخ ۱۸ مهرماه ۱۳۷۹ با توزیع محصولات شوینده با نام تجاری ave رسماً شروع به فعالیت کرد.

_x000D_

گستره فعالیت این شرکت ابتدا در شهر تهران و حومه آن بود و سپس با استفاده از متخصصین و امکانات مناسبی که در زمینه فروش و بازاریابی و توزیع کالاهای معتبر و بین المللی دارد به یکی از بزرگترین شرکت‌های پخش محصولات FMCG در منطقه تبدیل شده است.

_x000D_

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.