تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:33
کد خبر : 22884
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای سلیمی: تولیدات لوازم خانگی باید صادرات محور شود بسته هستند

سلیمی: تولیدات لوازم خانگی باید صادرات محور شود

سلیمی: تولیدات لوازم خانگی باید صادرات محور شود

سلیمی: تولیدات لوازم خانگی باید صادرات محور شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی باید در یک فرجه زمانی دو یا سه ساله کیفیت محصولات خود را ارتقا دهند به طوری که این محصولات صادرات محور و دارای تنوع بالا باشد.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ؛  اصغر سلیمی درباره ممنوعیت ورود لوازم خانگی خارجی که مشابه آن در داخل تولید می‌شود به منظور حمایت از تولیدات داخلی،گفت: حمایت از تولیدات داخلی یکی از اهداف مهم نظام اسلامی است تا تولیدکنندگان جوانو با استعداد کشور بتوانند محصولات داخلی و البته با کیفیت تولید کنند تا تولید داخلی رونق یابد، اما معتقدم وزارت صمت باید یک فرجه زمانی به تولیدکنندگان داخلی بدهد تا کیفیت محصولات خود در بخش‌های مختلف را ارتقا دهند.

_x000D_

وی افزود: اگر ورود محصولات خارجی را به کل ممنوع کنیم و فرجه زمانی لازم را برای ارتقای کیفیت محصولات داخلی به تولیدکنندگان ندهیم بدون شک به اهداف مورد نظر خود نخواهیم رسید. تولیدات داخلی لوازم خانگی باید آن قدر با کیفیت باشد تا بتواند با مشابه خارجی خود رقابت کند و حتی بهتر از نمونه خارجی هم باشد و بتواند سلیقه‌های مختلف را راضی کند.

_x000D_

نماینده مردم سمیرم در مجلس بیان کرد: برای مثال در بحث تولیدات خودرو در چند دهه گذشته نتوانستیم آن طور که باید به پیشرفت قابل توجهی دست یابیم و چند سال است که واردات خودرو خارجی هم ممنوع شده، اما کیفیت خودروهای داخلی چندان بهتر نشده و حتی قیمت این خودروها چند برابر شده است. معتقدم در بحث لوازم خانگی نباید رویه و سیاستی که برای خودرو در پیش گرفتیم را اجرا کنیم، چرا که اگر به طور کلی ورود محصولات خارجی ممنوع شود فضای رقابتی از بین می‌رود و تولیدکنندگان نیز انگیزه‌ای برای ارتقای محصولات خود نخواهند داشت.

_x000D_

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، تصریح کرد: قطعاً کسانی که در بحث تولید لوازم خانگی فعال هستند باید به گونه‌ای عمل کنند که تولیداتشان صادرات محور و دارای تنوع بالا باشد تا مشتریان زیادی جذب کند. حمایت دولتی از تولیدکنندگان داخلی در صورتی جواب می‌دهد که تولید کننده داخل دارای رقیب باشد و این احساس را داشته باشد که اگر محصول با کیفیت تولید نکند از چرخه رقابت کنار می‌رود.

_x000D_

سلیمی با بیان اینکه حمایت از تولیدات داخلی نباید نامحدود باشد، گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی باید در یک فرجه زمانی دو یا سه ساله کیفیت محصولات خود را ارتقا دهند چرا که اگر چنین نشود صنعت لوازم خانگی هم به سرنوشت خودروسازی دچار می‌شود. پس حمایت از تولیدات داخلی باید با شرایط خاصی که اداره صمت وضع می‌کند و در یک فرجه زمانی مشخص انجام شود تا تولیدکنندگان با تلاشی که می‌کنند محصولات خود را در حد استانداردهای جهانی ارتقا دهند.
وی ادامه داد: البته در چند سال گذشته در تولید لوازم خانگی پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم و در مقایسه با صنعت خودروسازی بهتر عمل کرده‌ایم و قطعاً اگر نظارت درستی روی تولیدات لوازم خانگی انجام شود کیفیت این محصولات باز هم بهتر می‌شود و این تولیدات باید به حدی با کیفیت شود که مردم برای انتخاب جنس داخلی یا خارجی، کالای داخلی را انتخاب کنند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: در کره جنوبی و ژاپن برای چند سال و به شکل محدود از ورود کالاهای خارجی جلوگیری کردند و به کل ورود محصولات خارجی را ممنوع نکردند و توانستند برندهای با کیفیت و خوبی را به بازار داخلی و خارجی عرضه کنند. در ایران هم باید همین رویه در پیش گرفته شود تا به موفقیت مورد نظر دست یابیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.