تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:57
کد خبر : 35276
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای رشد فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران در دولت سیزدهم بسته هستند

رشد فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران در دولت سیزدهم

رشد فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران در دولت سیزدهم

رشد فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران در دولت سیزدهم

بانک صادرات ایران در ادامه اقدامات خود برای عمل به قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و تخصیص بهینه منابع، از ابتدای دولت سیزدهم بیش از ۶۱۹ رقبه ملک مازاد فروخت.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک به منظور هدایت بهینه منابع به سمت تولید، اصلاح ساختار مالی، تخصیص بهینه منابع، فروش اموال و املاک مازاد و بازگرداندن منابع منجمد به چرخه تسهیلات و خدمت به اقتصاد کشور، با برگزاری بیش از ۲۷۸ مزایده املاک از ابتدای دولت سیزدهم بیش از ۶۱۹ رقبه ملک مازاد به ارزش ۲۲ هزار و ۹۸۵ میلیارد ریال را فروخت که نسبت به مدت مشابه ۱۱۴ درصد رشد داشته است.

_x000D_

بانک صادرات ایران همچنین در همکاری با ستاد تسهیل استانداری‌ها در تهران و سایر استان‌ها و وضع بخشنامه‌هایی به منظور تعیین تکلیف و احیای واحدهای تولیدی و صنعتی، موفق به اقاله یا احیای بیش از ۷۰ واحد تولیدی در کشور شده است.

_x000D_

در همین راستا استفاده از ظرفیت اموال وتجهیزات اداری بانک صادرات ایران نیز برای کمک به فضاهای آموزشی در مناطق محروم ادامه دارد به نحوی که این بانک طی دوره دولت سیزدهم به منظور عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود با اهدای بیش از ۳۷۰ قلم کالا واثاثیه و تجهیزات اداری، به ارزش بیش از ۱۴۲۳ میلیون ریال به مدارس مناطق محروم اقدام کرده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.