تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:29
کد خبر : 19942
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای ربیعی در مراسم افتتاح طرح شیرین‌سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا گفت: سرمایه‌گذاری۱۷ میلیارد دلاری خلیج فارس برای توسعه صنعت پتروشیمی بسته هستند

ربیعی در مراسم افتتاح طرح شیرین‌سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا گفت: سرمایه‌گذاری۱۷ میلیارد دلاری خلیج فارس برای توسعه صنعت پتروشیمی

ربیعی در مراسم افتتاح طرح شیرین‌سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا گفت: سرمایه‌گذاری۱۷ میلیارد دلاری خلیج فارس برای توسعه صنعت پتروشیمی

ربیعی در مراسم افتتاح طرح شیرین‌سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا گفت: سرمایه‌گذاری۱۷ میلیارد دلاری خلیج فارس برای توسعه صنعت پتروشیمی

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس گفت: در حال حاضر، صنایع پتروشیمی خلیج فارس۱۶ طرح با ظرفیت ۲۱ میلیون تن و حجم سرمایه‌گذاری ۱۷ میلیارد دلار را دست برنامه‌ریزی و اجرا دارد و این یعنی ریل‌گذاری مناسب برای توسعه صنعت پتروشیمی کشور است.

_x000D_

 

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی، جعفر ربیعی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در مراسم افتتاحیه طرح شیرین‌سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا که با حضور مجازی رئیس‌جمهور و وزیر نفت برگزار شد، گفت: خانواده بزرگ صنعت پتروشیمی و همکاران با غیرت ما در گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، در سال‌های سخت تحریم‌، جنگ اقتصادی و بیماری کرونا عملکرد مناسبی در تولید، صادرات و ارزآوری و توسعه صنعت پتروشیمی داشتند.

_x000D_

وی تصریح کرد: در ۱۳ شرکت تولیدی پتروشیمی در خلیج فارس با ظرفیت ۲۸ میلیون تن در سال و تولید واقعی ۲۱ میلیون تن در سال گذشته، ۶۵ محصول پتروشیمی را تولید می‌شود.

_x000D_

ربیعی اظهار داشت: صادرات گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در سال گذشته، سه میلیارد دلار و فروش داخلی ما حدود ۷۳ هزار میلیارد تومان بوده و نکته مهم اینکه در کنار تولید و فروش، توسعه صنعت پتروشیمی را مجدانه انجام می‌دهیم. در حال حاضر، صنایع پتروشیمی خلیج فارس۱۶ طرح با ظرفیت ۲۱ میلیون تن و حجم سرمایه‌گذاری ۱۷ میلیارد دلار را دست برنامه‌ریزی و اجرا دارد و این یعنی ریل‌گذاری مناسب برای توسعه صنعت پتروشیمی کشوراست.

_x000D_

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، با اشاره به افتتاح چهار طرح این هلدینگ در سال گذشته توسط رییس‌جمهور، گفت: بزرگترین این پروژه‌ها، ابر پروژه بیدبلند خلیج فارس با سرمایه‌گذاری ۳.۴ میلیارد دلار بود. همچنین طرح‌های کوچک پایین دست، توسط این هلدینگ با مشارکت بخش خصوصی در حال اجراست که در این حوزه هفت طرح با ظرفیت کل سه میلیون تن و سرمایه‌گذاری ۴۹۰ میلیون دلار در حال اجراست.

_x000D_

ربیعی با اشاره به اجرای پروژه‌های مختلف در شرکت‌های تولیدی هلدینگ خلیج فارس، در شرکت‌های تولیدی برای تولید محصولات جدید و رفع گلوگاه‌های تولید، تاکید کرد: طرح شیرین‌سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا، از مواردی است که امروز به لطف خدا و تلاش همکارانم در پتروشیمی بوعلی سینا و شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی در سال‌های اوج تحریم و کرونا به اجرا رسید.

_x000D_

وی افزود: این طرح با هدف افزایش تولید پتروشیمی بوعلی سینا به حدود ۱۱۰ درصد ظرفیت تولید و تولید محصولات با کیفیت بیشتر طراحی شده و حدود ۳۵۰ هزار تن محصول را به محصولات با ارزش بالاتر تبدیل می‌کند.

_x000D_

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با بیان اینکه برای احداث این واحد حدود ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه شده، اظهار داشت: در زمان احداث این پروژه به طور متوسط ۲۵۰ نفر مستقیم و در زمان بهره‌برداری ۴۰ نفر مستقیم و ۱۵۰ نفر غیر مستقیم اشتغال داشتند.

_x000D_

ربیعی تصریح کرد: فعالیت‌های مهندسی و اجرای این طرح، تماماً بر عهده کارشناسان شرکت‌های ایرانی بوده و بالغ بر ۸۵ درصد تجهیزات نصب شده در آن از داخل کشور تامین شده است.

_x000D_

رییس‌جمهوری بعد از ارایه گزارش ربیعی، گفت: مردم ما مطلع باشند که یک گروه پتروشیمی، در سال گذشته سه میلیارد دلار صادرات داشته و ۷۳ هزار میلیارد تومان فروش داخلی داشته که این نشان از عظمت کار تولیدی در کشورمان در شرایط جنگ اقتصادی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در پایان، افتتاح این طرح را به همه مهندسان، کارگران و همه زحمتکشان و مدیران در بخش پتروشیمی تبریک گفت و فرمان افتتاح این واحد را صادر کرد.

_x000D_

طرح شیرین‌سازی (گوگردزدایی) برش سبک مجتمع پتروشیمی بوعلی‌سینا امروز (پنجشنبه، سوم تیرماه) با هدف گوگردزدایی از محصول برش سبک این شرکت برای رسیدن به مقدار نهایی گوگرد کمتر از یک PPM با فرمان حسن روحانی، رئیس‎جمهوری از طریق ویدیوکنفرانس به بهره‌برداری رسمی رسید.

_x000D_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.