تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:31
کد خبر : 21861
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای دومین نشست تعاملی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با امام جمعه زرین شهر در ماه جاری بسته هستند

دومین نشست تعاملی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با امام جمعه زرین شهر در ماه جاری

دومین نشست تعاملی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با امام جمعه زرین شهر در ماه جاری

دومین نشست تعاملی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با امام جمعه زرین شهر در ماه جاری

حجت الاسلام و المسلمین قاسم باقریان امام جمعه زرین شهر در پی نشست اخیر با مسئولین ذوب آهن اصفهان ، در این مجتمع عظیم صنعتی حضور یافت و با منصور یزدی زاده مدیرعامل این شرکت دیدار و گفتگو کرد.

_x000D_

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان ؛ در این نشست که به منظور پیگیری مباحث مربوط به تعاملات منطقه ای برگزار شد ، امام جمعه زرین شهر،  فعالیت های مشترک فرهنگی و همچنین توجه به اشتغال وهمکاری وارتباط نزدیک با اداره کار منطقه در سال گذشته و سال جاری را شایسته قدردانی دانست و گفت: ذوب آهن اصفهان باید در خصوص مسائلی که ابهامات و سوالاتی وجود دارد ، اطلاع رسانی بیشتری انجام دهد و از طریق برگزاری جلسات مختلف با مسئولین و نخبگان منطقه ،ابهامات را رفع نماید.
وی در این نشست که با حضور کوروش اسفندمند مدیر حوزه مدیرعامل و تعاملات منطقه ای و علیرضا امیری مدیر روابط عمومی برگزار شد با اشاره به اهمیت تقویت اطلاع رسانی فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته به ویژه در شرایط کنونی  افزود: در این راستا بهتر است که امکان بازدید از پروژه های مربوط به آب وانتقال پساب برای مسئولین منطقه فراهم شود و کارشناسان مربوطه توضیحات لازم را ارائه نمایند .
منصور یزدی زاده نیز طی سخنانی به اقدامات این شرکت در جهت اشتغال زایی و در اولویت بودن منطقه واستان اشاره کرد و گفت : آمادگی و تمایل کامل برای استفاده از توانمندی های منطقه داریم و در این راه با مشکل و محدودیتی مواجه نیستیم .
وی افزود : ذوب آهن اصفهان نگاه ویژه ای به استفاده از نیروهای بومی و اشتغال زایی در منطقه دارد اما حل مشکل اشتغال تنها با فعالیت یک شرکت امکان پذیر نیست .البته حرکت ذوب آهن در این مسیر مشهود است و در سال های اخیر شاهد افزایش به کار گیری نیروهای بومی در این مجتمع عظیم صنعتی هستیم .
مدیرعامل ذوب آهن در ادامه سخنان خود از امام جمعه زرین شهر که همواره مشوق فعالیت های مشترک و خدمت به منطقه است قدردانی نمود.

_x000D_

_x000D_

_x000D_

    _x000D_

  • _x000D_

  • _x000D_

_x000D_

_x000D_

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.