تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:42
کد خبر : 28199
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای در نشست مشترک مدیران فولاد متیل و آتیه فولاد عنوان شد: متیل و آتیه بازوان توانمند فولادمبارکه اند بسته هستند

در نشست مشترک مدیران فولاد متیل و آتیه فولاد عنوان شد: متیل و آتیه بازوان توانمند فولادمبارکه اند

در نشست مشترک مدیران فولاد متیل و آتیه فولاد عنوان شد: متیل و آتیه بازوان توانمند فولادمبارکه اند

در نشست مشترک مدیران فولاد متیل و آتیه فولاد عنوان شد: متیل و آتیه بازوان توانمند فولادمبارکه اند

در نشست مشترک مدیران عامل شرکت‌های فولاد متیل و آتیه فولاد که در محل شرکت فولادمبارکه برگزار شد زمینه‌های همکاری بین دو شرکت بررسی شد.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی هلدینگ فولاد متیل ؛ در این نشست مهندس رضاحیدری مدیرعامل هلدینگ فولادمتیل ضمن تشکر از مهندس سعیدبخش بابت پذیرش دعوت، با اشاره به ظرفیت‌های فولاد متیل و آتیه فولاد، این دو شرکت را بازوان توانمند فولادمبارکه دانست و حضور دو تن از مدیران فولادمبارکه در کرسی مدیریت دو شرکت را فرصتی ارزشمند برای توسعه برشمرد.

_x000D_

مهندس حیدری اقدام موثر فولادمبارکه در اجرای پروژه معماری سازمانی را ضرورت این گروه برای استفاده از همه ظرفیت ها و جلوگیری از فعالیت های موازی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد با تعیین ماموریت کلیه شرکت‌های تابعه تمرکز بر فعالیت ها بیشتر شود.

_x000D_

در این نشست مهندس سعیدبخش هم ضمن تشکر از پیشنهاد برگزاری نشست توسط مدیرعامل فولادمتیل بر استفاده از همه ظرفیت‌ها در گروه تاکید کرد و آمادگی خود را برای تعریف پروژه‌های مشترک با فولادمتیل اعلام داشت.

_x000D_

وی همچنین، دوره کنونی مدیریت فولادمبارکه را فرصتی استثنایی برای توسعه دانست و همدلی بین مدیران شرکت‌های زیرمجموعه فولادمبارکه را عامل موثر در این توسعه دانست.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.