تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:33
کد خبر : 22722
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای در شش ماهه نخست سال‌جاری در مجتمع نفلین سینیت کلیبر رقم خورد: رشد ۵۶ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل بسته هستند

در شش ماهه نخست سال‌جاری در مجتمع نفلین سینیت کلیبر رقم خورد: رشد ۵۶ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل

در شش ماهه نخست سال‌جاری در مجتمع نفلین سینیت کلیبر رقم خورد: رشد ۵۶ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل

در شش ماهه نخست سال‌جاری در مجتمع نفلین سینیت کلیبر رقم خورد: رشد ۵۶ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل

_x000D_

با تولید ۴ هزار و ۱۱۶ تن تولید کنسانتره درجه یک ، برنامه‌های مجتمع نفلین سینیت کلیبر در ۶ ماهه نخست سال‌جاری عملیاتی شد.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ؛ علیرضا خوش مقام، مدیر مجتمع نفلین سینیت کلیبر با بیان این مطلب افزود: با برنامه‌ریزی صورت گرفته و ابلاغ آن به شرکت راهبر (فراز راه معین) در سال “تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها” توانستیم تولید خود را در شش ماهه نخست سال‌جاری، ۵۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل و ۸ درصد نسبت به برنامه پیش‌بینی شده افزایش دهیم.

_x000D_

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از طرح جدیدالاحداث در سال‌جاری، حصول ظرفیت‌های جدید در مجتمع و منطقه امکان‌پذیر بوده و انتظار داریم مسئولین امر از واردات نفلین سینیت جلوگیری کرده و در بازگشایی مسیر صادرات ما را یاری نمایند تا بتوانیم برنامه های خود را جامه عمل بپوشانیم.

_x000D_

گفتنی است ماده معدنی نفلین سینیت به علت ارزش فوق العاده اى که در صنایع صنایع آلومینیوم، شیشه، کاشی، سرامیک، پلاستیک، کائوچو، تهیه پشم، کود شیمیایى و … دارد، از جمله مواد معدنی استراتژیک جهان محسوب می شود.

_x000D_

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.