تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:57
کد خبر : 35405
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای خدمت به ایثارگران وظیفه اخلاقی تمامی آحاد جامعه است بسته هستند

خدمت به ایثارگران وظیفه اخلاقی تمامی آحاد جامعه است

خدمت به ایثارگران وظیفه اخلاقی تمامی آحاد جامعه است

خدمت به ایثارگران وظیفه اخلاقی تمامی آحاد جامعه است

حجت‌الاسلام احمد صالحی، رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با حضور در غرفه دستاوردهای بانک دی از خدمات این بانک به جامعه ایثارگری قدردانی کرد.

 به گزارش بورس و بانک و  به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ حجت‌الاسلام احمد صالحی در جریان این بازدید ضمن دریافت گزارشی از دستاوردهای بانک دی در جذب منابع، وصول مطالبات و خدمات به جامعه هدف بنیادشهید و امور ایثارگران با قدردانی از خدمات این بانک به جامعه معزز ایثارگری گفت: خدمت به ایثارگران وظیفه اخلاقی تمامی آحاد جامعه است و بانک دی نیز در این مسیر اقدامات مطلوبی برای خدمت‌رسانی به خانواده معزز شهدا و جانبازان انجام داده است.

وی افزود: ان‌شاءلله همه مدیران مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران؛ چه در مرکز و چه در استان‌ها تمام همت خود را به رفع مشکلات و سختی‌های خانواده های عزیز شهدا و ایثارگران معطوف کنند.

_x000D_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.