تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:52
کد خبر : 33185
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای توزیع هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش در استان کرمان بسته هستند

توزیع هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش در استان کرمان

توزیع هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش در استان کرمان

توزیع هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش در استان کرمان

در جلسه‌ای با حضور دکتر فداکار استاندار کرمان و دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت مس یک هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش صنایع مس به صورت تسهیلات سرمایه در گردش، بین واحدهای تولیدی استان که افزایش تولید و اشتغال داشته‌اند، توزیع می‌شود.این تصمیم براساس تفاهمنامه در کارگروه رفع موانع تولید استان مطرح و مقرر شد از محل سرمایه در گردش صنایع مس، یک هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به تولید کنندگان و صنایع کوچک و بزرگ استان پرداخت شود.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از مس پرس ، استاندارکرمان در این کارگروه گفت: اگر بانک‌هایی که منابع را در اختیار دارند در زمینه پرداخت تسهیلات کوتاهی کنند، منابع را جابجا و به بانک‌های همکار منتقل می‌کنیم.
محمدمهدی فداکار به وجود و اثرگذاری منابع مالی مس در بانک‌های استان اشاره کرد و پرداخت یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارات کشاورزی را گوشه‌ای از این اثرگذاری‌ها برشمرد.
وی با اشاره به اینکه همواره منابع مالی موجود مس در استان رصد می‌شود، ابراز امیدواری کرد به کمک این منابع در جهت، حمایت از واحدهای تولیدی و توسعه هرچه بیشتر استان بهره گرفت.

_x000D_

۷۰ درصد منابع مالی شرکت مس در کرمان متمرکز شده است

_x000D_

دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس نیز با اشاره به اینکه ۷۰ درصد منابع مالی صنایع مس در کرمان متمرکز شده، این رقم را در حال حاضر ۱۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته از محل منابع مالی مس به ارزش ۲۲ هزار میلیارد تومان طرح اجرا شده، این حجم کار در کنار حفظ نقدینگی در استان را بی‌سابقه اعلام کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.