تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:30
کد خبر : 20978
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای تلاش برای اجرای طرح پذیرش اسناد درمانی بیمه تکمیلی بازنشستگان بسته هستند

تلاش برای اجرای طرح پذیرش اسناد درمانی بیمه تکمیلی بازنشستگان

تلاش برای اجرای طرح پذیرش اسناد درمانی بیمه تکمیلی بازنشستگان

تلاش برای اجرای طرح پذیرش اسناد درمانی بیمه تکمیلی بازنشستگان

مدیر عامل شرکت آتیه سازان حافظ، از اجرای طرح جدیدی برای پذیرش اسناد درمانی بیمه تکمیلی بازنشستگان در روزهای آینده خبر داد.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از پایگاه خبری سازکان بیمه سلامت ؛افشین مقصودی گفت: با توجه به شدت شیوع کرونا و به منظور کاهش تردد و تسهیل درپذیرش اسناد درمانی بازنشستگان، شرکت آتیه سازان حافظ اپلیکیشنی را طراحی کرده است، تا بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی بتوانند؛ بدون مراجعه به شعب آتیه سازان با گرفتن عکس یا کد رهگیری خدمات الکترونیک از منزل، مدارک و اسناد درمانی خود را  از طریق این سامانه ارسال کنند و هزینه درمانی خود را دریافت کنند.
وی افزود: بازنشستگان گنجینه های گرانبهایی از تجربه‌های ارزنده هستند که بهترین سال‌های عمر کاری خود را در خدمت رسانی به مردم گذرانده اند و ما وظیفه داریم از این سرمایه اجتماعی وظرفیت بی بدیل در حل مسایل و مشکلات جامعه استفاده کنیم.
مقصودی ضمن ارج نهادن به مقام والای نهاد خانواده و بازنشستگان اظهار داشت: شرکت آتیه سازان حافظ افتخار دارد که در طول سال‌های اخیر در حوزه  بیمه تکمیلی درمان به بازنشستگان کشوری و سازمان تامین اجتماعی خدمت رسانی کرده  و از خدای متعال برای این بزرگواران و فرهیختگان جامعه آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.