تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:29
کد خبر : 20293
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای بیمه کوثر بررسی خسارت‌های احتمالی را آغاز کرد بسته هستند

بیمه کوثر بررسی خسارت‌های احتمالی را آغاز کرد

بیمه کوثر بررسی خسارت‌های احتمالی را آغاز کرد

بیمه کوثر بررسی خسارت‌های احتمالی را آغاز کرد

شرکت بیمه کوثر با حضور کارشناسان در مناطق زلزله‌زده استان آذربایجان‌غربی کار بررسی خسارت‌های واردشده به بیمه‌گذاران خود را کلید زد.

_x000D_

_x000D_

_x000D_

_x000D_

_x000D_

_x000D_

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی و اعلام محمدرضا قربانی مدیر سرپرستی استان آذربایجان‌غربی بیمه کوثر؛ پس از وقوع زلزله‌های روز گذشته در محدوده شهرهای نقده و پیرانشهر، از صبح شنبه کارشناسان بیمه کوثر در مناطق زلزله‌زده حضور یافتند._x000D_

قربانی با بیان اینکه تاکنون گزارشی از خسارت جانی ناشی از این زلزله مخابره نشده است، گفت: علی‌رغم شرایط ویژه کرونا در پیک پنجم، شرکت بیمه کوثر بنا به رسالت خود در پاسخگویی به بیمه‌گذارانی که ممکن است در اثر این حادثه دچار خسارت شده باشند گروهی از کارشناسان را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به روستاهای حادثه‌دیده فرستاده است تا در کوتاه‌ترین زمان کار بررسی خسارت‌ها انجام شود.

_x000D_

وی با تاکید بر اینکه طبق گزارش‌های میدانی خسارت‌های مالی هم بسیار ناچیز و در حد ترک برداشتن دیوارها بوده است، خاطرنشان کرد: با این حال از ظرفیت نمایندگی‌های بیمه کوثر شهرستان نقده به منظور اعلام خسارت زیان‌دیدگان و اطلاع‌رسانی به آنان در خصوص  مراحل تشکیل پرونده و دریافت خسارت استفاده شده است.

_x000D_

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.