تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:52
کد خبر : 32917
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای بورس تهران به سراغ شرکت های موفق استانی می رود بسته هستند

بورس تهران به سراغ شرکت های موفق استانی می رود

بورس تهران به سراغ شرکت های موفق استانی می رود

بورس تهران به سراغ شرکت های موفق استانی می رود

امروز پنجشنبه مورخ ۲۱ اردیبهشت، محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران و محمد حسین صدرایی عضو هیات مدیره به همراه جمعی از معاونان و مدیران از شرکت های مطرح استان سمنان بازدید کردند.

_x000D_

به  گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بورس تهران، محمود گودرزی مدیرعامل و محمد حسین صدرایی عضو هیات مدیره به همراه معاونت ناشران و اعضا و جمعی از مدیران ارشد بورس تهران از کارخانه های فروسیلیس ایران و خودرو سازی عقاب افشان بازدید کرد و گفت: ما آمادگی داریم تا به تامین مالی این شرکت ها در جهت راه اندازی طرح های توسعه کمک کنیم.

_x000D_

مدیرعامل بورس تهران در این بازدید استانی  که به همت تالار منطقه ای سمنان انجام شد با تاکید بر شناسایی نیازها و توانمندی های صنایع در استان ها گفت: ما تلاش می کنیم بازدید های استانی همچون سفر استانی کرمانشاه که تامین مالی ۳۵۰۰ میلیازد تومانی را در  پی داشت، مثمر باشد و شاهد حضور شرکت های جدید  و مطرح  استان  سمنان در بازار سرمایه باشیم.

_x000D_

گودرزی با بیان اینکه شرکت هایی که برای طرح های توسعه ای خود به دنبال تامین مالی از طریق بازار سرمایه هستند گفت: شرکت های موفق استانی می توانند از طریق بازار سرمایه و پس از ارایه  مدارک و مستندات لازم جهت تامین مالی پروژه های خود  اقدام کنند و بورس تهران آمادگی همکاری و تسریع روند آن را دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.