بهره برداری از گندله سازی گهرزمین، موجب افزایش ۱۶ درصدی ظرفیت گندله سازی کشور شد
بهره برداری از گندله سازی گهرزمین، موجب افزایش ۱۶ درصدی ظرفیت گندله سازی کشور شد
با بهره برداری از کارخانه گندله سازی گهرزمین، ۱۶ درصد به ظرفیت گندله سازی کشور افزوده شد و زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۲۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم را فراهم نمود.
_x000D_
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سنگ آهن گهرزمین؛ مهندس مقداد کردستانی مدیر کارخانه گندله سازی گهرزمین با اشاره به افزایش ۱۶ درصدی ظرفیت گندله سازی کشور توسط گندله سازی گهرزمین عنوان کرد: با بهره برداری از کارخانه گندله سازی گهرزمین، در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها مزین شده است، ۱۶ درصد به ظرفیت گندله سازی کشور افزوده شد و زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۲۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم را فراهم نمود.
_x000D_
وی جایگاه گندله در چرخه فولاد کشور را حائز اهمیت دانست و گفت : عرضه گندله در بازار داخلی، فولاد کشور را به سمت بی نیازی از سایر کشورها سوق می دهد که این موضوع از اهمیت والایی برخوردار است.
_x000D_
درواقع برنامه شرکت سنگ آهن گهرزمین با تولید ۵ میلیون تن درسال ، هم سو با این هدف مهم است.
_x000D_
کردستانی در ادامه عنوان کرد: باتوجه به اینکه کارخانه گندله سازی گهرزمین به بهره برداری رسیده و این مجموعه نیز تازه تاسیس می باشد ، تمامی پارامتر های کمی و کیفی گندله تولیدی در شرایط مطلوبی قرار داشته و نیاز خریداران را بابت محصول نهایی کارخانه برآورده نموده است.
_x000D_
همچنین باوجود اینکه خوراک کارخانه گندله سازی از طریق دوخط کنسانتره ، با تلاش و پشتکار همکاران واحد فرآوری تامین می گردد ، مجموعه گهرزمین توانست رکوردهای متعددی را به صورت ماهانه و روزانه کسب نماید.
_x000D_
مدیر کارخانه گندله سازی گهرزمین با اشاره به ظرفیت تولید کارخانه گندله سازی گفت: با افتتاح خط ۳ کنسانتره در سال جاری، می توان نوید تولید با ظرفیتی بیش از توان نامی کارخانه گندله سازی را به خانواده بزرگ گهرزمین داد.
_x000D_
وی در پایان خاطرنشان کرد: تقاضای خرید گندله گهرزمین با توجه به شاخص های کیفی مطلوب در ماههای اخیر موجبات افتخار را برای این شرکت فراهم نموده است و امید است با تلاش همکاران و حمایت های “مدیر عامل و هیئت مدیره” محترم شاهد افتخار آفرینی بیش از پیش این مجموعه باشیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0