تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:30
کد خبر : 21018
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای برگزاری هفتمین کنفرانس ملی مهندسی مالی و بیم‌سنجی ایران بسته هستند

برگزاری هفتمین کنفرانس ملی مهندسی مالی و بیم‌سنجی ایران

برگزاری هفتمین کنفرانس ملی مهندسی مالی و بیم‌سنجی ایران

برگزاری هفتمین کنفرانس ملی مهندسی مالی و بیم‌سنجی ایران

هفتمین کنفرانس ملی مهندسی مالی و بیم‌سنجی ایران، ۱۹ تا ۲۱ مردادماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی و با حمایت شرکت بیمه تعاون برگزار خواهد شد.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از  روابط عمومی بیمه تعاون ؛ هفتمین کنفرانس ملی مهندسی مالی و بیم‌سنجی، با محوریت «بیمه‌های پارامتریک و مبتنی بر شاخص»، «اکچوئری بیمه‌های زندگی و غیرزندگی»، «مشتقات و اوراق بهادار مالی و بیمه‌ای»، «بورس، فرابورس، مدیریت سبد سرمایه و ثروت»، «طراحی ابزارهای مدیریت ریسک‌های فاجعه‌بار»، «روش‌های کمی برای مدیریت ریسک در مؤسسات مالی»، «کاربرد فناوری‌های نوین (فین تک، اینشورتک، زنجیره بلوکی، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، و غیره)»، از سه‌شنبه تا پنج‌شنبه ( ۱۹ تا ۲۱ مرداد ۱۴۰۰) به صورت آنلاین و در بستر نرم‌افزاری Zoom برگزار خواهد شد.

_x000D_

قابل توجه است که شرکت بیمه تعاون نیز با هدف اعتلای دانش اکچوئری (بیم‌سنجی)، مدیریت ریسک و مهندسی مالی و تعامل بیش از پیش فضای دانشگاه با صنعت به عنوان حامی اصلی و تنها حامی بیمه‌ای هفتمین کنفرانس مالی و بیم سنجی حضور خواهد داشت.

_x000D_

همچنین حمید کردبچه، رئیس پژوهشکده بیمه؛ یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون و هیربد آسا، استاد مدرسه بازرگانی کنت انگلستان اعضای شورای سیاستگذاری هفتمین کنفرانس مالی و بیم سنجی را تشکیل داده و سید محمد مهدی کاظمی، استاد دانشگاه خوارزمی؛ مریم سلماسی، مدیر ریسک بیمه تعاون و محسن راهپیما، معاون اجرایی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اعضای کمیته اجرایی این کنفرانس هستند.

_x000D_

شایان ذکر است که این رویداد پیش از این چهار پیش رویداد داشته است که به ترتیب، موضوعات «کاربرد فناوری‌های نوین در بیمه و مدیریت مالی» با مدیریت دکتر هیربد آسا، «اکچوئری، بیمه های زندگی و غیرزندگی» با مدیریت دکتر امیرتیمور پاینده، «بیمه های پارامتریک و بیمه‌های مبتنی بر شاخص» با مدیریت دکتر یونس مظلومی و «مشتقات و اوراق بهادار مرتبط با بیمه» با مدیریت مریم یاراحمدی مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

_x000D_

گفتنی است با توجه به مجازی بودن این رویداد، صدور هر نوع گواهی‌نامه‌ منوط به حضور بیش از ۶۰ درصدی در سخنرانی‌ها که به دو زبان فارسی و انگلیسی و در بستر اپلیکیشن زوم برگزار می شود، می باشد و علاقه مندان می توانند از طریق این لینک نسبت به تکمیل اطلاعات و فرایند ثبت‌نام خود اقدام کنند.

_x000D_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.