تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:42
کد خبر : 28359
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای برگزاری رویداد استارتاپی ایرانسل در شیراز بسته هستند

برگزاری رویداد استارتاپی ایرانسل در شیراز

برگزاری رویداد استارتاپی ایرانسل در شیراز

برگزاری رویداد استارتاپی ایرانسل در شیراز

ایرانسل با برگزاری رویدادی با عنوان «Irancell Meetup»، با استارتاپ‌های شیراز دیدار و ظرفیت‌های همکاری موجود را بررسی می‌کند.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل ازروابط عمومی ایرانسل؛ این رویداد، عصر سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱، با هدف برقراری ارتباط نزدیک‌تر و گفت‌وگوی مستقیم با کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیان، با همکاری مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز، از ساعت ۱۶ تا ۱۹، در تالار کتابخانۀ خوارزمی دانشگاه شیراز، در حال برگزاری است.

_x000D_

در این رویداد، ظرفیت‌های همکاری موجود بررسی می‌شود و استارتاپ‌ها، ضمن معرفی و توضیح حوزۀ فعالیت خود، نیازهای خود برای همکاری با ایرانسل را مطرح می‌کنند و نظرات مدیران ایرانسل برای توسعۀ محصولات و خدمات این شرکت‌ها، با آنها به اشتراک گذاشته می‌شود.

_x000D_

این نشست، دومین دور از رویدادهای «Irancell Meetup» است. نخستین نشست در این رابطه، روز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، در تهران و با حضور حدود ۳۰ نفر از زیست‌بوم استارتاپی، برگزار شده بود و نشست‌های بعدی در این رابطه نیز، در شهرهای مختلف ایران برگزار خواهد شد.

_x000D_

ایرانسل، پیش از این نیز با راه‌اندازی مرکز نوآوری و اقدامات مختلفی از جمله برگزاری رویدادهای متعدد «نوآوردگاه»، «ایرانسل پیچ» و… تلاش کرده است تا با حمایت از کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیان ایرانی، به کارآفرینی و اشتغال‌زایی در چارچوب رشد اقتصاد دیجیتال، کمک کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.