تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:34
کد خبر : 23799
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای امضای تفاهم نامه همکاری شرکت بیمه دی با سازمان غذا و دارو بسته هستند

امضای تفاهم نامه همکاری شرکت بیمه دی با سازمان غذا و دارو

امضای تفاهم نامه همکاری شرکت بیمه دی با سازمان غذا و دارو

امضای تفاهم نامه همکاری شرکت بیمه دی با سازمان غذا و دارو

تفاهم نامه ای در جهت تسریع و تسهیل خدمت رسانی به کلیه بیمه شدگان بیمه دی به ویژه جامعه معزز ایثارگری، مقرر شد با ایجاد ارتباطات الکترونیک، فرآیند ارائه خدمات دارویی تسهیل شود.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بیمه دی ؛  در نشستی که محمدرضا کشاورز مدیرعامل بیمه دی به همراه سجاد رامندی معاون فنی بیمه های اشخاص و حسن قلندری معاون امور مشتریان در سازمان غذا و دارو حضور یافتند، طی تفاهم نامه ای فیمابین شرکت بیمه دی و سازمان غذا و دارو، مقرر شد با ایجاد ارتباطات الکترونیک، فرآیند ارائه خدمات به بیمه شدگان به خصوص ایثارگران در حوزه دارو تسریع و تسهیل شود. این تفاهم نامه در راستای برنامه پایش قراردادها و تصحیح فرآیندهای بیمه گری در جهت کسب رضایت حداکثری بیمه گذار به بهره برداری می رسد.

_x000D_

به گزارش روابط عمومی بیمه دی، در این نشست، محمود بیگلر معاون توسعه و مدیریت منابع و آقایان معلمی مدیرکل مالی و ذیحسابی و میرمعینی رئیس اداره رفاهی و فرهنگی از سوی سازمان غذا و دارو حضور داشتند که ضمن بحث و تبادل نظر، بر گسترش همکاری های بیمه دی و سازمان غذا و دارو تاکید نمودند.

_x000D_

در ادامه همچنین قرارداد تجمیع امور بیمه ای این سازمان به شرکت بیمه دی واگذار شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.