تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:29
کد خبر : 19749
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای افزایش سرمایه بانک دی ثبت شد بسته هستند

افزایش سرمایه بانک دی ثبت شد

افزایش سرمایه بانک دی ثبت شد

افزایش سرمایه بانک دی ثبت شد

افزایش سرمایه ۱۲۸هزار و ششصد میلیارد ریالی بانک دی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها در اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسید.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی، علیرضا محمدی، رئیس و سخنگوی اداره سهام بانک دی با اعلام این خبر گفت: افزایش سرمایه ۲۰۰۹ درصدی بانک دی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسید و به این ترتیب سرمایه بانک از ۶۴۰۰ میلیارد ریال به ۱۳۵۰۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
محمدی افزود: پس از اینکه صورت جلسه مجمع عمومی فوق العاده افزایش سرمایه بانک به تائید بانک مرکزی ج .ا.ا رسید بلافاصله مستندات لازم به همراه تائیدیه صورت جلسه افزایش سرمایه به منظور ثبت آن در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری تهران ارسال شد و با پیگیری‌های مستمر موفق به ثبت صورتجلسه افزایش سرمایه در تاریخ ۲۴/۰۳/۱۴۰۰ شدیم و به این ترتیب سرمایه بانک از مبلغ ۶۴۰۰ میلیارد ریال به ۱۳۵۰۰۰ میلیارد ریال منقسم به ۱۳۵ میلیارد سهم هزار ریالی با نام از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های شرکت افزایش یافت.
سخنگوی اداره سهام بانک دی، درج اطلاعیه رسمی ثبت افزایش سرمایه در روزنامه کثیرالانتشار رسمی بانک و پیگیری‌های لازم از سازمان بورس و اوراق بهادار را از جمله اقدامات بعدی در راستای بازگشایی نماد دی عنوان کرد.
گفتنی است، افزایش سرمایه ۲۳۴ درصدی معادل ۱۵۰۰۰ میلیارد ریال از محل آورده نقدی سهامداران که در مجمع عمومی فوق العاده بانک دی به هیئت‌مدیره تفویض شد در حال پیگیری است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.