افزایش ساعت کاری سامانه های ساتنا و پایا در روزهای پایانی سال
افزایش ساعت کاری سامانه های ساتنا و پایا در روزهای پایانی سال
ساعات کاری سامانه های ساتنا و پایا، با هدف ایجاد سهولت در پرداخت های مشتریان شبکه بانکی در ایام پایانی سال، افزایش یافت.
_x000D_
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی ؛ ساعت پایان کار سامانه ساتنا در روزهای ۲۶ و ۲۸ اسفندماه برای دستور پرداخت های بین مشتری ساعت ۲۰:۳۰ و دستور پرداخت های بین بانکی ساعت ۲۱:۰۰ تعیین شده است.
_x000D_
در همین راستا در روز ۲۹ اسفندماه دستورپرداخت های بین مشتری تا ساعت ۱۶:۳۰ و دستورپرداخت های بین بانکی تا ساعت ۱۷:۰۰ در سامانه ساتنا انجام خواهد گرفت.
_x000D_
همچنین سامانه پایا، همانند روزهای عادی (غیرتعطیل رسمی) شامل چهار چرخه بوده و دستورپرداخت های شاپرکی نیز در چرخه اول (۰۳:۴۵ بامداد) تسویه خواهند شد.
_x000D_
_x000D_
شایان ذکر است همانند روال روزهای عادی (غیرتعطیل رسمی)، اسناد تسویه بین بانکی (Net) کلیه سامانه ها (شتاب، پایا، پل، تجمیع قبوض و …) در تاریخ ۲۹ اسفندماه نیز در سامانه ساتنا تسویه شده و بانک ها با توجه به وضعیت نقدینگی حساب خود نزد بانک مرکزی در این روز، در صورت تمایل مجازند نسبت به ارسال دستورپرداخت های ساتنا اقدام کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0