افتتاح خط اول تغلیظ کنسانتره شرکت زغالسنگ پرورده طبس
افتتاح خط اول تغلیظ کنسانتره شرکت زغالسنگ پرورده طبس
خط اول تغلیظ کنسانتره شرکت زغال سنگ پرورده طبس، از شرکتهای تابعه شستا، با ظرفیت تولید ۶۸ هزار تن کنسانتره زغال سنگ با حضور سرپرست سازمان تأمین اجتماعی به بهرهبرداری رسید.
_x000D_
به گزارش بورس و بانک و به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی ؛ دکتر میرهاشم موسوی در مراسم افتتاح خط اول تولید کنسانتره شرکت زغالسنگ پرورده طبس اظهار داشت: در آستانه یوم الله ۱۳ آبان خوشحالیم که این کار ارزشمند توسط متخصصان کشورمان به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
_x000D_
وی افزود: امیدواریم در سایر بخشها نیز از تلاش ارزشمند متخصصان کشور الگوبرداری شود و کسانی که توان و دانش متخصصان کشور را نادیده میگرفتند به ارزش و اهمیت کار بزرگی که در این شرکت صورت گرفته است، توجه کنند.
_x000D_
لازم به ذکر است این خط تغلیظ زغالسنگ قرار بود توسط یک شرکت ایتالیایی احداث شود که پس از تحریمهای ظالمانه و انصراف این شرکت، کار به متخصصین داخلی سپرده شد و امروز شاهد بهرهبرداری از این پروژه هستیم.
_x000D_
در مراسم افتتاح این خط تغلیظ؛ امام جمعه، فرماندار و مسئولین شهرستان طبس نیز حضور داشتند.
_x000D_
ذخایر زغالسنگ ککشو و حرارتی در حوزه طبس در حدود ۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تن برآورد شده است که مهمترین ناحیه در این محدوده از نظر کمی و کیفی؛ زغالسنگ ککشو منطقه پرورده در ۷۵ کیلومتری جنوب طبس است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0