تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:58
کد خبر : 35939
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای اثرگذاری بانک کشاورزی در مدیریت پایدار منابع پایه با حمایت 43 هزار میلیاردی از توسعه گلخانه ها بسته هستند

اثرگذاری بانک کشاورزی در مدیریت پایدار منابع پایه با حمایت 43 هزار میلیاردی از توسعه گلخانه ها

اثرگذاری بانک کشاورزی در مدیریت پایدار منابع پایه با حمایت 43 هزار میلیاردی از توسعه گلخانه ها

اثرگذاری بانک کشاورزی در مدیریت پایدار منابع پایه با حمایت ۴۳ هزار میلیاردی از توسعه گلخانه ها

بانک کشاورزی از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون نزدیک به ۴۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای احداث و توسعه تاسیسات کشت گلخانه ای پرداخت کرده و از این طریق نقش موثری در مدیریت پایدار منابع آب و خاک و تحقق کشاورزی پایدار، امنیت غذایی، اشتغالزایی و توسعه پایدار در کشور داشته است.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، پرداخت تسهیلات برای احداث و توسعه واحدهای گلخانه ای در راستای اصلاح الگوی مصرف آب در بخش کشاورزی و ماندگاری آب مجازی، افزایش بهره‌وری زمین، حفظ منابع پایه، کنترل شرایط اقلیمی، ارتقای بهره وری، رونق تولید و موفقیت در بازار رقابتی محصولات کشاورزی، اشتغال‌زایی و تامین امنیت غذایی کشور، همواره در دستورکار بانک کشاورزی قرار داشته و جزو اولویت های اعتباری این بانک است.

_x000D_

بر اساس این گزارش، شعب بانک کشاورزی از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان چهارماهه نخست سال ۱۴۰۳ جمعا قریب به ۴۳ هزار میلیاردریال اعتبار در قالب بیش از ۷ هزار فقره تسهیلات برای حمایت از توسعه کشت های گلخانه ای در کشور مصوب و به متقاضیان پرداخت کرده اند.

_x000D_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.