تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 مرداد 1405 - 21:44
کد خبر : 45136

آئین بهره‌برداری از شبکه فیبر نوری آسیاتک در روانسر

آئین بهره‌برداری از شبکه فیبر نوری آسیاتک در روانسر
آسیاتک پروژه توسعه شبکه فیبر نوری (FTTx) منازل و کسب‌وکارهای خود در شهر روانسر را توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح کرد.

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت انتقال داده‌های آسیاتک؛ این شرکت سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ پروژه توسعه شبکه فیبر نوری (FTTx) منازل و کسب‌وکارهای خود در شهر روانسر را توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح کرد. تاکنون ۹۳درصد از خانواده‌های روانسری تحت پوشش شبکه فیبر نوری آسیاتک قرار گرفتند‌. گفتنی است، آسیاتک در شهرهای کرمانشاه، اسلام آباد غرب، گیلانغرب، بیستون و کنگاور نیز در حال ارائه خدمات اینترنت فوق سریع فیبر نوری است. در آینده نزدیک نیز اینترنت فوق سریع آسیاتک به شهرهای سر پل ذهاب، قصر شیرین و هرسین این استان نیز می‌ر‌سد.

آسیاتک از ۱۳ خرداد سال ۱۴۰۲، پروژه حفاری برای توسعه شبکه فیبر نوری در استان کرمانشاه را آغاز کرد. آسیاتک متعهد شده است، بیش از ۴۲۰هزار خانوار را در این استان به فیبر نوری متصل کند و اکنون این پروژه در اغلب شهرهای استان به مرحله بهره‌برداری رسیده و در برخی شهرها پروژه توسعه عمرانی برای دسترسی همگانی به اینترنت فوق سریع فیبر نوری ادامه دارد.
تاکنون بیش از ۳۲هزار خانوار در استان کرمانشاه به شبکه فیبر نوری آسیاتک متصل شده‌اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.