تاریخ انتشار : یکشنبه 11 شهریور 1403 - 18:49
کد خبر : 31714
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای تامین سرمایه خلیج فارس و تامین سرمایه بانک مسکن، تفاهم نامه همکاری امضا کردند بسته هستند

تامین سرمایه خلیج فارس و تامین سرمایه بانک مسکن، تفاهم نامه همکاری امضا کردند

تامین سرمایه خلیج فارس و تامین سرمایه بانک مسکن، تفاهم نامه همکاری امضا کردند

تامین سرمایه خلیج فارس و تامین سرمایه بانک مسکن، تفاهم نامه همکاری امضا کردند

مراسم امضای تفاهم نامه شرکت تامین سرمایه خلیج فارس با هدف توسعه همکاری و خدمات متقابل در حوزه خدمات مالی در بستر بازار سرمایه با شرکت تامین سرمایه بانک مسکن با حضور مدیران عامل دو شرکت در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۲ برگزار شد.

_x000D_

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی شرکت تامین سرمایه خلیج فارس، در این مراسم که در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی و چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور برگزار شد، جواد عشقی نژاد مدیرعامل شرکت تامین سرمایه خلیج فارس و شهاب الدین شمس مدیرعامل شرکت تامین سرمایه بانک مسکن به مدت یک سال تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند.

_x000D_

مدیر عامل شرکت تامین سرمایه خلیج فارس در این خصوص تصریح کرد: پیرو جلسات کارشناسی متعدد بین دو شرکت تامین سرمایه از این پس در راستای توسعه نقش بازار سرمایه در تامین مالی مسکن اقداماتی از جمله انجام همکاری مشترک در زمینه تشکیل کنسرسیوم جهت پذیره‌نویسی صندوق‌های سرمایه‌گذاری و انواع اوراق بدهی و همچنین طراحی و تاسیس ابزارهای تامین مالی با هدف تجهیز منابع خرد برای توسعه تامین مالی پروژه‌های ملی توسط این دو تامین سرمایه صورت می‌پذیرد.

_x000D_

شرکت تامین سرمایه خلیج فارس به عنوان اولین تامین سرمایه صنعتی کشور و با شعار «همراه شما در توانمندسازی مالی» ضمن ایجاد تعامل با سایر تامین سرمایه‌های فعال در بازار سرمایه، رسالت ارائه خدمات مالی و مشاوره جهت توانمندسازی در حوزه کسب و کارها و صنعت را بر عهده دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.