کاهش محرومیت و ایجاد اشتغال از نتایج سرمایه گذاری ایمیدرو در مناطق محروم است
کاهش محرومیت و ایجاد اشتغال از نتایج سرمایه گذاری ایمیدرو در مناطق محروم است
_x000D_
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو ؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا میرتاج الدینی نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به سرمایه گذاری ۲۷ میلیارد دلاری ایمیدرو و شرکتهای زیر مجموعه در بخش صنایع و معادن گفت: این رقم سرمایهگذاری در بخش معادن و صنایع معدنی بسیار قابل توجه است.
_x000D_
وی با بیان اینکه این سرمایه گذاری توسط ایمیدرو شرکتهای زیر مجموعه ادامه دارد، افزود: بر اساس اخبار رسیده به ما ایمیدرو سرمایه گذاری ۱۲ میلیارد دلاری را در حال اجرا دارد که بیشترین سرمایه گذاری ها در مناطق کمتر توسعه یافته در حال اجراست.
_x000D_
عضو میسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: سرمایه گذاری ایمیدرو در طرح های صنعتی، معدنی، زیربنایی و اکتشافی به اشتغال، کاهش محرومیت و رونق اقتصادی در مناطق کمتر توسعه یافته می انجامد.
_x000D_
حجت الاسلام میرتاج الدینی با بیان اینکه این سرمایه گذاریها در اکثر استانهاست، تصریح کرد: سرمایه گذاری ایمیدرو در طرح های فولادی هم بسیار خوب بوده بطوریکه بنا به گفته مسئولان سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) شاهد رشد ۳۰ درصدی صادرات محصولات فولادی در فروردین امسال به نسبت مدت مشابه سال گذشته بودیم.
_x000D_
وی با بیان اینکه فعالیت های این سازمان در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و توسعه بخش معادن و صنایع کشور فعالیتهای بسیار گسترده است، افزود: امیدواریم اهداف ترسیم شده این سرمایه گذاری بخصوص ایجاد اشتغال در مناطق محروم محقق شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0