تاریخ انتشار : شنبه 25 بهمن 1404 - 23:38
کد خبر : 42993

ارتقای یک نماد بیمه‌ای به بازار اصلی فرابورس ایران؛

معاملات «بتهران» در بازار دوم آغاز شد

معاملات «بتهران» در بازار دوم آغاز شد
شرکت بیمه اتکایی تهران رواک با نماد «بتهران» که در شهریورماه امسال به‌عنوان دویست و پنجاه و یکمین نماد معاملاتی در بازار دوم فرابورس درج‌ شده بود، طی معاملات امروز، بیست و پنجم بهمن‌ماه در قیمت 220 تومان گشایش نماد یافت

به گزارش بورس و بانک و به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، گشایش نماد شرکت بیمه اتکایی تهران در روز جاری با قیمت ۲۲۰ تومان انجام شد تا سهام این شرکت از این‌ پس در تابلوی معاملات بازار دوم قرار گیرد.

روند معاملات نماد «بتهران» در اولین روز گشایش نماد نشان می‌دهد سهامداران حقوقی نقشی ۱۰۰ درصدی در سمت خرید داشتند. این در حالی بود که ۳۷ درصد فروشندگان حقیقی و نزدیک به ۶۳ درصد از این گروه، حقوقی بودند.

در پایان دادوستدها بیش از ۹ میلیون از سهام شرکت بیمه اتکایی تهران رواک به ارزش بالغ‌بر ۱۹ میلیارد ریال دادوستد شد.

اسماعیل داور پناه، مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی تهران رواک در آیین اهدای لوح که به مناسبت گشایش نماد این شرکت در بازار دوم فرابورس برگزار شد، اظهار داشت: «بتهران» در سال ۱۴۰۱ با حضور فعالان صنعت بیمه و بورس تأسیس شد و فعالیت خود را آغاز کرد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هفت شرکت بیمه اتکایی در کشور فعال هستند، گفت: صنعت اتکایی در ایران، صنعتی رو به رشد است که باید با تلاش سهم بخش خصوصی را در آن افزایش داد.

داورپناه ارتقای نماد «بتهران» به بازار بالاتر را موردتوجه قرارداد و تأکید کرد: امید است با حضور این شرکت در بازار اصلی فرابورس، رشد و توسعه آن تسریع شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.