خریداران اوراق مرابحه دولت از نهادهای مالی بازار سرمایه نخواهند بود

با برنامهریزی مسئولان بازار سرمایه و در راستای حمایت از سرمایهگذاران، جدیدترین پذیرهنویسی اوراق مرابحه عام دولت در فرابورس مربوط به مشتریانی خارج از بازار سرمایه و به صورت توافقی است و عرضه این اوراق تاثیری بر معاملات بازار نخواهد داشت.
مدیرعامل فرابورس ایران در خصوص جدیدترین اطلاعیه مربوط به پذیرهنویسی اوراق مرابحه عام دولت اعلام در فرابورس اعلام کرد: در راستای حمایت از بازار سرمایه، فروش این اوراق به مشتریانی خارج از نهادهای مالی این بازار رقم خواهد خورد و خریداران اوراق شامل بانکها و موسسات مالی و اعتباری است.
به گزارش بورس و بانک و به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، محمد علی شیرازی با تاکید بر اینکه فرابورس ایران بستری شفاف و قانونی برای عرضه انواع اوراق اعم از خصوصی و دولتی است، یادآور شد: با برنامهریزی مسئولان بازار سرمایه و در راستای حمایت از سرمایهگذاران، جدیدترین پذیرهنویسی اوراق مرابحه عام دولت در فرابورس مربوط به مشتریانی خارج از بازار سرمایه و به صورت توافقی است و عرضه این اوراق تاثیری بر معاملات بازار نخواهد داشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0