به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی آسیاتک؛ آیین آغاز بهرهبرداری پروژه توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسبوکارهای شهرستان خوانسار در استان اصفهان، امروز، ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ با حضور امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدیران شرکت انتقال دادههای آسیاتک و مدیران شهری در شهرداری خوانسار برگزار شد. در ادامه این مراسم از خدمات اینترنت فوق سریع فیبر نوری آسیاتک در یکی از کسبوکارهای این شهر رونمایی شد. با آغاز بهرهبرداری این پروژه، بیش از ۷۰۰۰ خانوار این شهرستان تحت پوشش اینترنت فوق سریع فیبر نوری آسیاتک قرار میگیرند. اکنون پروژه توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسبوکارهای آسیاتک در شهرهای داران، نجف آباد، گلپایگان و خمینی شهر نیز در جریان است و در آینده نزدیک نیز به مرحله بهرهبرداری میرسد. گفتنی است، آسیاتک علاوه بر استان اصفهان در استانهای مازندران، تهران، آذربایجان شرقی، زنجان، سمنان، خراسان رضوی، لرستان، کرمانشاه، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و فارس متولی اجرای توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسبوکارهاست و امروز، بیش از هشت هزار و ۸۰۰ خانوار ایرانی در ۱۱ شهر کشور از این خدمات بهره میبرند.

به گزارش بورس و بانک به نقل از روابط عمومی شرکت انتقال دادههای آسیاتک؛ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ علیاصغر انصاری، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات از پروژه عمرانی فاز اول مرکز داده پیام در منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد. در این مراسم محمدعلی یوسفیزاده، مدیرعامل آسیاتک با اشاره به اینکه پروژه مرکز داده پیام از ابتدای تیر سال گذشته آغاز شده و ابتدای سال جاری به بهرهبرداری رسیده است، درباره این پروژه گفت: هدف از راهاندازی مرکز داده پیام افزایش ظرفیت مراکز داده، ارائه خدمات تجمعی به سازمانهای بزرگ صاحب داده؛ مانند: بانکها و سازمانهای دولتی و تسهیل دسترسی به خدمات پایگاه داده از طریق خدمات ابری و سرورهای اختصاصی است.
وی در بخش دیگری از این مراسم با تاکید بر اینکه آسیاتک در ساخت فاز نخست این مرکز داده، ۹هزار میلیارد سرمایهگذاری کرده است، درباره آن تصریح کرد: این مرکز داده ۵۵۰ رکی با ظرفیت هر رک ۶ کیلووات در محدودهای به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع در حال ساخت است. توان برق کل فاز اول این پروژه، پنج هزار کیلووات است و ۶ دستگاه دیزل ژنراتور با ظرفیت هر دستگاه ۱۶۷۵ کیلووات و ۱۲ دستگاه UPS که توان هر یک از آنها ۶۰۰ کیلووات است برای تامین برق این مرکز داده طراحی و تعبیه شده است. مرکز داده پیام در رده ۳ استاندراد TIA-942 قرار دارد و سطح افزونگی سیستم الکتریکال آن N+1 است.
مدیرعامل آسیاتک در بخش دیگری از این مراسم به معرفی مراکز داده میلاد، میرعماد، آزادگان و رایمون پرداخت.
قول دولت برای تامین برق مراکز داده منطقه ویژه اقتصادی پیام
معاون وزیر ارتباطات نیز در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد؛ با بیان اینکه پیام همیشه به عنوان یک منطقه برای ایجاد قطب داده مطرح مورد توجه است، توضیح داد: راهاندازی مرکز داده در اولویت وزارتخانه است، هدف این است که با به حداقل رساندن فرآیندها، مشکلات و موانع احتمالی بر سر راه توسعه این مراکز را برطرف کنیم.
اکبر قنبرپور، مدیرعامل مرکز ویژه اقتصادی پیام دباره تمهیدات انجام گرفته برای استقرار مراکز داده در این منطقه گفت: طی ۲ سال گذشته ۱۰ شرکت به این مرکز اضافه و در مجموع، اکنون ۱۶ واحد در قطب مرکز داده پیام مشغول فعالیت هستند. ۲ نیروگاه برای ارائه خدمات به شرکتهای مرکز داده فعال شدهاند که امکان تامین برق را بهصورت مستقیم برای متقاضیان فراهم کرده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0