04 ارديبهشت 1403
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious

سود سالانه ۲۴ درصد برای سرمایه‌گذاران و امور نیکوکارانه در صندوق نیکوکاری فردا ی روشن

راضیه صباغیان در حاشیه مراسم رونمایی از صندوق نیکوکاری فردای روشن در بزرگترین رویداد صنعت مالی کشور در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاران در این صندوق می‌توانند امکانی را فراهم کنند تا پول‌های هرچند اندک اما مستمر خود را در راستای اقدامات نیکوکارانه سرمایه‌گذاری کنند و از سودی بالغ بر ۲۴درصد سالانه بهره‌مند گردند.

به گزارش بورس و بانک به نقل از صفحه اقتصاد، پانزدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه که به عنوان بزرگترین رویداد صنعت مالی کشور هم از آن یاد می‌شود، این روزها شاهد برگزاری جلسات، ارائه خدمات و محصولات نوین در صنایع مرتبط با این حوزه‌ها است. کاریزما یکی از مهم‌ترین گروه های مالی ایران نیز با برپایی غرفه در این نمایشگاه حضوری فعالانه را به ثبت رسانده است. راضیه صباغیان معاونت توسعه ابزارها و نهادهای مالی کاریزما با حضور در جمع اصحاب رسانه به معرفی و چگونگی سرمایه‌گذاری در اقدامی خیرخواهانه و سود تعلق‌گرفته در صندوق نیکوکاری فردای روشن پرداخت.

راضیه صباغیان در ابتدای نشست خود با اشاره به اینکه نوعدوستی و کمک به همنوع جزو اهداف متعالی انسان‌هاست، گفت: این سنت حسنه در میان ایرانیان به دلیل برخورداری از نعمت دین اسلام نیز رواج داشته است. هم‌افزایی و همکاری که در بازار سرمایه می‌تواند به صورتی مفیدتر مثمر ثمر واقع بشود. در همین راستا کاریزما اقدام به تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیکوکاری کرده است. تجمیع پول‌های خرد از افراد نیکوکار برای بهینه‌تر شدن اهداف نیکوکارانه، کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، بهره‌مندی از صرفه‌جویی ناشی از مقیاس و محقق شدن منافع و اهداف راه‌اندازی صندوق برای کسب بازدهی مطلوب از اهدف تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: در حقیقت سرمایه‌گذار با انتخاب خود بخشی از منافع یا تمام منافع حاصله از سرمایه گذاری را به مدیر صندوق اعلام می‌کند تا به امور نیکوکارانه فعالیت صندوق در قالب امیدنامه اختصاص داده بشود. در این راستا، ‌صندوق نیکوکاری فردای روشن با موسساتی همچون خیریه کهریزک امروز فعالیت خود را آغاز می‌کند و موسسه شجره طیبه گزینه بعدی به عنوان مجری این طرح می‌باشد و سرمایه گذار می‌تواند تمام یا قسمتی از سود حاصل از سرمایه‌گذاری را به مجریان طرح که همان مؤسسات خیریه هستند، اختصاص بدهد. البته این امکان وجود دارد که سایر نهاد‌های خیریه نیز اضافه شوند.

معاونت توسعه ابزارهای سرمایه‌گذاری کاریزما با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲صندوق فعال در این زمینه وجود دارد که هرکدام صرفا به یک موضوع اختصاص داده شده‌اند، اظهار داشت: صندوق نیکوکاری میراث ماندگار پاسارگاد با مدیریت اجرایی موسسه آموزش عالی خاتم، ایتام برکت (بنیاد احسان)، کسب و کار صوفی رازی (موسسه آموزش عالی در شمالغرب کشور)، جایزه پیامبر اعظم(ص) و نیکوکاری یکم آگاه (بهزیستی)، لوتوس رویان (پژوهشگاه رویان)، ندای امید (حمایت از بیماران سرطانی)، دانشگاه تهران (بنیاد حامیان دانشگاه تهران تحت مدیریت شرکت کاریزما)، همیار آشنا ایرانیان (بنیاد کودک)، دانش مالی اسلامی (انجمن دانش مالی اسلامی) و نیکوکاری الزهرا (با هدف حمایت از دانشگاه الزهرا(س) و نیکوکاری فردای روشن از جمله صندوق‌های نیکوکاری موجود در کشور می‌باشند.

وی با بیان ساختار صندوق‌های نیکوکاری، گفت: یک مجمع مانند دیگر صندوق‌های سرمایه‌گذاری تصمیم‌گیرنده این صندوق‌ها به حساب می‌آید. ارکان اداره کننده و نظارت کننده توسط مجمع انتخاب می‌شوند. ارکان اداره‌کننده به مانند دیگر صندوق‌ها دارای مدیر صندوق و مدیر ثبت است. علاوه براین مدیر یا مدیران اجرا مختص این نوع ازصندوق ها می‌باشد. در صندوق نیکوکاری فردای روشن موسسه خیریه کهریزک و شجره طیبه از مدیران اجرای این صندوق‌ هستند که هر سه ماه یکبار گزارش مصارف وجوه را برای اطلاع سرمایه‌گذاران منتشر می‌کنند. ارکان نظارتی نظیر متولی، حسابرس و سازمان بورس اوراق بهادار می‌باشند که بر حٌسن انجام این کار نظارت دارند.

صباغیان تصریح کرد: برای جلوگیری از تاسیس صندوق‌های جدید به ازای هر موضوع نیکوکارانه و محدود نبودن به عملکرد یک شخص بعنوان مدیر اجرا در راستای فعالیت بهتر در صندوق نیکوکاری فردای روشن کاریزما، چند مدیریت اجرایی تعریف گردید. صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری فردای روشن مانند تمام صندوق‌های نیکوکاری مبتنی بر صدور و ابطال است و سرمایه‌گذار هر زمان که تمایل داشت، می‌تواند دستور صدور یا ابطال را به مدیر صندوق اعلام نماید. متولی هم به‌صورت آنلاین بر نحوه فعالیت صندوق نظارت می‌کند.

بیست و یکمین مقصد سفر استانی مدیران صندوق تامین خسارتهای بدنی

مهدی قمصریان، مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی به همراه تعدادی از معاونان و مدیران، چهارشنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۲ به استان همدان سفر کرد.

دیدار با مقامات عالی استان و بازدید از شعبه صندوق از برنامه های مهدی قمصریان در این سفر بود.

به گزارش بورس و بانک، وی ابتدا با دکتر علیرضا قاسمی فرزاد ” استاندار “، دکتر حسن رضانیا “معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان ” و سپس با مقامات انتظامی استان شامل سردار سلمان امیری “فرمانده انتظامی” ،سرهنگ علی فکری “رئیس پلیس راه” ،سرهنگ غلامعلی همایی “رئیس پلیس راهور” ،سرهنگ نوری “رئیس پلیس پیشگیری” ،سرهنگ علی اسد بیگی “رئیس پلیس اداره آگاهی” استان همدان دیدار و از ایشان تقدیر کرد.

مهدی قمصریان همچنین با مقامات قضایی استان مرکزی از جمله دکتر عباس نجفی “معاون قضایی اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، حسن خانجانی موقر “دادستان مرکز استان” ،محمد جواد رضاپور “معاون دادستان” و دکتر حسن پیمانی مدیرکل وزارت اقتصاد و دارایی استان” دیدار و در زمینه تعاملات صندوق و دستگاه های مرتبط گفتگو کرد.

مدیر عامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی پس از بازدید از شعبه صندوق در همدان ضمن گفت‌وگو و تشکر از تلاشها و زحمات همکاران و بررسی فعالیت های شعبه، بر ضرورت تسریع در خدمت رسانی به مراجعین تاکید کرد.

پیشتازی تامین سرمایه تمدن در تامین مالی خرد

سکوی تامین مالی جمعی آی‌بی‌کراد تامین سرمایه تمدن پایدارترین سکو در حوزه تامین مالی خرد در بازار سرمایه کشور است که از ابتدای راه‌اندازی از دی ماه سال 1400 تا به امروز 29 شرکت به ارزش بیش از 5000 میلیارد ریال از این بستر تامین مالی شده‌اند .
به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی تامین سرمایه تمدن؛ شرکت تامین سرمایه تمدن همزمان با دومین روز از نمایشگاه صنعت مالی (فاینکس 15) گذشتن از مرز 5000 میلیارد ریال تامین مالی جمعی (آی‌بی‌کراد‌) را با حضور مدیرعامل شرکت فرابورس ایران، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن و مدیران ارشد این شرکت و جمعی از اصحاب رسانه جشن گرفت.
دکتر علی بیگ‌زاده مدیرعامل شرکت تامین مالی تمدن در این مراسم از شرکت فرابورس ایران و کارگروه مسئول اعطاء مجور برای تامین مالی جمعی (کراد فاندینگ) تشکر و قدردانی کرد و گفت: به نظر می‌رسد آینده تامین مالی در بازار سرمایه کشور به سمت تامین مالی‌های خرد و جمعی پیش خواهد رفت .
مدیرعامل تامین سرمایه تمدن در ادامه تصریح کرد: در این طرح که امروز موفقیت آن را جشن گرفتیم؛  بیش از یک‌هزار سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی سرمایه خود را در اختیار ۲۹ شرکت برای مشارکت در طرح‌های توسعه‌ای و یا تامین سرمایه در گردش شرکت‌ها قرار داده‌اند.
دکتر بیگ‌زاده نرخ سود سرمایه‌گذاری در تامین مالی جمعی را کاملا رقابتی دانست و گفت: تامین مالی جمعی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و  SMEها قابل اجرا و به صرفه است.
مدیرعامل تامین سرمایه تمدن ابراز امیدواری کرد که با تمهیداتی که فرابورس خواهد داشت؛ شاهد افزایش چشمگیر این نوع  تامین مالی در این شرکت و بازار سرمایه باشیم.
محمدعلی شیرازی مدیرعامل فرابورس ایران نیز ضمن تبریک موفقیت شرکت تامین سرمایه تمدن خاطرنشان کرد: آینده تامین مالی خرد در ایران و جهان تامین مالی جمعی خواهد بود و از پیش‌رو بودن تامین مالی تمدن در این مسیر قدردانی کرد و برای این شرکت آرزوی موفقیت کرد.
دکتر ندا بشیری معاون خدمات مالی تامین سرمایه تمدن نیز در این مراسم گفت: پویش تامین مالی جمعی تامین سرمایه تمدن در خرداد ماه سالجاری از مرز ۵۰۰ میلیارد تومان تامین سرمایه جمعی عبور کرد.
وی در ادامه افزود: این شرکت که با برند (آی‌بی‌کراد) در ابتدای دی ماه ۱۴۰۰ اولین طرح خود را عرضه کرد و تا امروز ۲۹ شرکت به طور کامل تامین مالی شدند و یک هزار سه نفر سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی در جمع سرمایه‌گذاران آی‌بی‌کراد حضور دارند.
ندا بشیری یادآور شد: در دوره زمانی آغاز به کار سکوی تامین مالی جمعی آی‌بی‌کراد این شرکت تمام توان خود را در بازار سرمایه به کار برد تا یک تامین مالی پایدار و مطمئن به بازار سرمایه هدیه کند که این امر کاملا مشهود است .
 ندا بشیری با اشاره به اینکه تلاش این شرکت معطوف به تامین مالی معقول‌ومنطقی برای تولید‌کنندگان بوده است، گفت: در این مدت تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان هم تامین مالی شدند و تامین سرمایه تمدن  این افتخار دارد که اولین و تنهاترین شرکت تامین مالی دانش‌بنیان در بازار سرمایه باشد.
معاون خدمات مالی تامین سرمایه تمدن تاکید کرد: این شرکت تلاش می‌کند هم سرمایه‌گذار و هم سرمایه‌پذیر منتفع شوند و امروز این محصول با عملکرد مطلوب در خدمت بازار سرمایه است.
در پایان این مراسم کیک تامین مالی جمعی 5000 میلیارد ریالی توسط مدیرعامل فرابورس و مدیرعامل تامین سرمایه تمدن بریده شد

پست بانک ایران و بانک دی قرارداد همکاری مشترک امضا کردند

پست بانک ایران و بانک دی با هدف ارائه خدمات بانکی متقابل به مشتریان هر دو بانک، صبح امروز ۱۷خردادماه سال جاری، قرارداد همکاری یکساله امضا کردند.

به گزارش بورس و بانک به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، این قرارداد با هدف اجرای عملیات بانکی متقابل برای مشتریان هر دو بانک، شامل واریز، برداشت نقدی، چک و دریافت اقساط تسهیلات به صورت لحظه ای و در چارچوب ضوابط و دستورالعمل های بانک مرکزی ج.ا.ا و سایر اسناد بالا دستی به امضا رسید

بر اساس این قرارداد، طرفین متعهد شدند پس از انعقاد قرارداد نسبت به ایجاد بستر نرم افزاری، سخت افزاری، ارتباطی و عملیاتی اقدامات لازم را انجام دهند.

همچنین هر دو بانک نسبت به پرداخت مبلغ چک‌های مشتریان بانک مقابل و انجام واریز وجه به حساب مشتری، نزد بانک مقابل با رعایت ضوابط و مقررات بانک مرکزی ج.ا.ا (قانون مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم) اقدام می‌کنند.

بر اساس این قرارداد، هر دو بانک باید نسبت به آماده سازی زیرساخت لازم برای ارائه سرویس صدور کارت نقدی و تغییر رمز در شعب و باجه های خود اقدام کنند.

بر اساس این گزارش، پست بانک ایران و بانک دی، پیش از این نیز در سال ۱۳۹۹به منظور افزایش سرعت خدمت دهی، ارتقای دسترسی مشتریان به شعب بانک و بهبود کیفیت ارائه خدمات به مشتریان، تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کرده بودند.

ایدرو متولی ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده کشور

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ( ایدرو ) متولی ستاد نوسازی و اسقاط خودروهای فرسوده کشور شد .

به گزارش بورس و بانک، وزارت صنعت ، معدن و تجارت طی ابلاغیه ای در راستای ابلاغ قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو ، مسئولیت راهبری و اقدامات اجرایی اسقاط خودرو را به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محول کرد .

بر همین اساس معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایدرو نیز در حکمی مهران سالاریه را به سمت رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران منصوب کرد .

مهران سالاریه مدیریت امور تاکسی ها در ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت ، مجری خودروهای فرسوده ستاد حمل ونقل و سوخت و مدیریت طرح گسترش نیروگاه های مقیاس کوچک در ستاد تحول وزارت صنایع و معادن را در سوابق خود دارد .

اجرای صحیح اسقاط وسائل نقلیه فرسوده یکی از موثر ترین و اقتصادی ترین راهکار های مدیریت و کنترل آلودگی هوای کلانشهرهاست .

بر اساس گزارش ها ، هم اکنون بیش از ۱۰ میلیون وسیله نقلیه در مرز فرسودگی در کشور وجود دارند که بیانگر ضرورت اقدام جدی در این خصوص است .

معرفی برندگان هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی

برگزیدگان هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی معرفی و با اهدای تندیس‌های نقره‌ای و برنزی تجلیل شدند

به گزارش بورس و بانک و به نقل از ایدرو نیوز ، شرکت نفت بهران در بازه امتیازی۷۵۱ تا ۸۰۰ موفق به کسب تندیس نقره ای دو ستاره شد و شرکت های پتروپالایش کنگان، گاز استان کرمانشاه، مجتمع گاز پارس جنوبی ( پالایشگاه چهارم) در بازه امتیازی ۷۰۰ تا ۷۵۰ تندیس نقره ای تک ستاره دریافت کردند.

شرکت های پالایش گاز ایلام؛ پتروشیمی جم، پتروشیمی نوری و شرکت نفت پارس؛ گاز استان کردستان و گاز استان خراسان رضوی نیز موفق به کسب تندیس برنزی سه ستاره شدند.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در هشتمین همایش جایزه ملی مدیریت انرژی با اشاره به سابقه و تجربه سازمان مدیریت صنعتی در طراحی و اجرای نظام های رتبه بندی و برگزاری جوایز ملی گفت : اهداف جایزه ملی مدیریت انرژی مدیریت منابع و مصارف انرژی و افزایش سودآوری از طریق افزایش بهره‌وری منابع انرژی است .

ابوالفضل کیانی بختیاری در خصوص برخی از کاربرد های مهم فناوری های انقلاب صنعتی ۴ در مدیریت انرژی خاطرنشان کرد : اینترنت صنعتی اشیا پایه و اساس ساخت یک سیستم مدیریت انرژی است و تمام اشیاء هوشمند درگیر در زنجیره تولید را به هم متصل می کند و بوسیله این تکنولوژی داده های حسگرها، مترها و برنامه ریزهای تولید، یک تصویر منسجم را تشکیل می دهند.

کیانی بختیاری در ادامه تصریح کرد : ایران با وجود ۳۰۰ روز آفتابی و متوسط تابش ۴.۵-۵.۵ کیلووات ساعت بر متر مربع در زمینه بهره مندی از انرژی خورشیدی از پتانسیل بالایی برخوردار است .

ارائه سناریوی نقشه راه انرژی های تجدید پذیر از سوی آژانس بین المللی انرژی های تجدید پذیر و تاکید بر سهم ۳۰درصدی این نوع انرژی در سبد انرژی جهان تا سال ۲۰۳۰، کشورمان را بسوی بهره برداری انرژی تجدید پذیر رهنمون می سازد .

وی افزود: بهره برداری از حدود ۸۵۰ مگاوات نیروگاه های انرژی های تجدیدپذیر ، نوید بخش حرکت بسوی انرژی های پاک در کشور است و طراحی سامانه یکپارچه مدیریت و برنامه ریزی انرژی در کشور گام مهمی در راستای ارتقای بهره وری انرژی محسوب می گردد.